- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
válasz
Yodafon #1723 üzenetére
Azt hiszem hogy egy kis hibát vétettem, ezt korrigálom:
mezo[1].OnSelectCell:=Sajat_SelectCell; // paraméterek NÉLKÜL
mezo[2].OnSelectCell:=Sajat_SelectCell; // paraméterek NÉLKÜLHelyesen tehát "OnSelectCell" kell ide ahogy Fire példáján is látszik, ezt tévesztettem el. Ha az értékadás jobb oldalaira azonos eljárás nevet írsz be akkor szerintem megvalósul amit szeretnél, tehát közös OnSelectCell eljárása lesz minden példánynak.
Egyébként ez is belerakható ám a ciklusba, így lesz biztosítva a legegyszerűbben a közös OnSelectCell, tehát:
mezo[i].OnSelectCell:=Sajat_SelectCell; // paraméterek NÉLKÜLA többi rész viszont változatlan, tehát a Sajat_SelectCell eljárást szigorúan a definiálandó eljárás paraméterlistájával (OnSelectCell) deklarálni és definiálni (kifejteni) kell.
procedure TForm1.Sajat_SelectCell(Sender: TObject; ACol,
ARow: Integer; var CanSelect: Boolean);Meghíváskor át kell adni a paramétereket is!
Pl. mezo[1].OnSelectCell(Sender,1,1,bValtozo);
Figyelj rá hogy a 4. paraméternek logikai változónak kell lennie a "VAR" miatt!
Ez át fog irányítódni a form Sajat_SelectCell eljárásába és továbbadja a paramétereket is. Viszont a Sajat_SelectCell-t meg kell írni !!! Tehát le kell reagálni a cella kiválasztódás eseményét, ha nem írsz bele semmit akkor ilyenkor nem fog történni semmi. Legalábbis úgy gondolom, mert ezt sem próbáltam ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest