- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
válasz
Yodafon #1723 üzenetére
Azt hiszem hogy egy kis hibát vétettem, ezt korrigálom:
mezo[1].OnSelectCell:=Sajat_SelectCell; // paraméterek NÉLKÜL
mezo[2].OnSelectCell:=Sajat_SelectCell; // paraméterek NÉLKÜLHelyesen tehát "OnSelectCell" kell ide ahogy Fire példáján is látszik, ezt tévesztettem el. Ha az értékadás jobb oldalaira azonos eljárás nevet írsz be akkor szerintem megvalósul amit szeretnél, tehát közös OnSelectCell eljárása lesz minden példánynak.
Egyébként ez is belerakható ám a ciklusba, így lesz biztosítva a legegyszerűbben a közös OnSelectCell, tehát:
mezo[i].OnSelectCell:=Sajat_SelectCell; // paraméterek NÉLKÜLA többi rész viszont változatlan, tehát a Sajat_SelectCell eljárást szigorúan a definiálandó eljárás paraméterlistájával (OnSelectCell) deklarálni és definiálni (kifejteni) kell.
procedure TForm1.Sajat_SelectCell(Sender: TObject; ACol,
ARow: Integer; var CanSelect: Boolean);Meghíváskor át kell adni a paramétereket is!
Pl. mezo[1].OnSelectCell(Sender,1,1,bValtozo);
Figyelj rá hogy a 4. paraméternek logikai változónak kell lennie a "VAR" miatt!
Ez át fog irányítódni a form Sajat_SelectCell eljárásába és továbbadja a paramétereket is. Viszont a Sajat_SelectCell-t meg kell írni !!! Tehát le kell reagálni a cella kiválasztódás eseményét, ha nem írsz bele semmit akkor ilyenkor nem fog történni semmi. Legalábbis úgy gondolom, mert ezt sem próbáltam ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest