Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
papesz5
tag
válasz
SzaboZE
üzenetére
Szerintem, a szervizben,meg sem próbálták,csak visszaküldték.Itthon meg bekapcsolnánk,és semmi,se kép,se hang,csak a csend..Vissza a boltba,szerviz.Ja,kimaradt a videókártya. Semmi bocs,vagy valami,igaz,én vagyok a vevő,miért várok ilyent.
Megpróbálom a forgalmazóval valahogy.Hátha,ha nem,a következő hibánál náluk landol az ablakon keresztül.
Értem én,hogy nem ér 160 -at,de használni akartam,nem szervizbe cipelni ennyiszer.Ha kellet,akkor mindig baj volt vele.Köszönöm,és elindulok a forgalmazó felé.
-
papesz5
tag
Sziasztok!
Van egy Dell Inspiron3537-es laptopom.Core i5-4200U,4 Gb RAM,Radeon HD 8670M 2 GB.
A napokban járt le a 3 év garanciája.
Eddig amit cseréltek,javítottak a gépen a következők:
Alaplapcsere 3x
Merevlemezcsere 3x
Kijelzőcsere
A ház egy darabja,a javítások miatt.Az egyik javítás után a videokártya nélkül küldték vissza.
A harmadik alaplapcsere után most készült el.
Hogy van ez,hogy alkatrészeket cserélgetnek,és a komplett gépet nem hajlandóak kicserélni,vagy a pénzt visszaadni?
A következő hiba ,ami szerintem nem túl sok idő múlva lesz,kidobhatom az egészet.Nem éri meg javítani.Fogyasztóvédelemhez érdemes ezzel fordulni,vagy egyszerűen a következő hiba után vigyem fel a szervizbe,és dobjam az üzlet közepére?
Egyszerűen ez a Dell szerviz hozzáállás nevetséges.Kidobott 160.000 forint ez a gép.Mit tegyek?
-
papesz5
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére

-
papesz5
tag
Volna egy Inspiron 3537-es laptopom.Benne egy Inteles grafikus kártya,vagy hogy mondják helyesen,és egy AMD Radeon HD 8670M kártya.Win 8 wolt a gépen,de egyre xarabb lett,nem tudom miért.Az újratelepítéssel sem lett jobb,és rátettek egy Win 7-et most.Rendszeresen jönnek elő a program nem válaszol feliratok,tetű lassú,És a lényeg,43-as hibakód,nem megfelelően működik,és a win letiltotta.Mi a xar van vele?Már apró darabokra verném szívem szerint ezt a szemetet.

-
papesz5
tag
Sziasztok!
Van egy Dell laptop,win 7-el.Sajnos a fülhallgató csatlakozó vége,bent törött a gépben,és így állandóan azt érzékeli,hogy fülhallgatóval használom.Hogy tudom kikapcsolni a csatlakozót a windows-ba,hogy a gép hangszórója szóljon? -
papesz5
tag
Sziasztok!
Volna egy problémám.Hogy lehet laptopon(DELL Inspiron 15 3537) a fülhallgató bemenetet letiltani?Sajnos egy vacak jack dugó vége benn maradt a csatiba,és nem lehet kiszedni,és nincs hang.

Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Anime filmek és sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Valami baja van a tápomnak
- Építő/felújító topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- i5 7gen HP 250 G6 laptop dedikált GPU-val!
- Dell Latitude 3180 11,6" laptop
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest