Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
balint355
aktív tag
válasz
Miertvansote
üzenetére
Már ne haragudj, de szerinted a monitor külső hibája látszani fog egy printscreenen?

Igen, egy fénykép kellene. -
balint355
aktív tag
válasz
Gempas 70
üzenetére
Nálam Win10 és Firefox van, és nincs ilyen gondom. Esetleg érdemes lenne a drivereket megnézni, pl. Dell Command Update-tel, az telepít mindent ami kell. Ezen kívül amit mondtak már, lehet valamilyen program/folyamat is a háttérben ami terheli a procit, ott is érdemes lenne körülnézni. BIOS frissítés is valamennyit segíthet.
-
balint355
aktív tag
válasz
Nobbigstein
üzenetére
E7440-Win10 kombó nálam is ugyanilyen hangot produkál, próbálkoztam driverekkel de nem jutottam előrébb

-
balint355
aktív tag
válasz
atish15
üzenetére
Én A18-ról frissítettem A20-ra, A14-hez képest nem tudom mennyivel más, de semmi változást nem vettem észre normál használat közben. Szerintem frissítheted ha akarod, de azzal se veszítesz semmit, ha békén hagyod
Egyébként az is fent van a Dell honlapon, hogy mi változott, ha abból valamire szükséged van, akkor frissítsd. -
balint355
aktív tag
válasz
szőr Artúr
üzenetére
E7440-en nem megy az ujjlenyomatolvasó Linux alatt, próbáltam rá megoldást keresni de nem találtam. Smart card-ot és BSD-t nem próbáltam.
-
balint355
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ezek szerint a leválós gumi is típushiba, azzal is futottam már egy kört gariban

Haswell Refresh miért olyan lényeges? Csak egyszerűen a teljesítménye miatt, vagy az egész gépen újítottak valamit a Refresh procikkal? (nekem i5-4300u van benne, az azt hiszem nem refresh) -
balint355
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
és HIJ
Köszi a válaszokat, azt hiszem gari lesz
-
balint355
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Dell Latitude E7440 gépem, és pár napja előjött egy hiba... Ha megmozdítom a gépet (akár csak az asztalon egy pár centit, vagy megemelem, arrébb teszem, sőt néha már meg se kell mozdítanom), egyszerűen kikapcsol, mintha kivenném az akksit. Aztán pár másodperc múlva visszakapcsol. Ha töltőn van, akkor azt mutatja a Windows, hogy nem észlelhető akku:
Olyan, mintha valahol nem érintkezne rendesen, és kis mozgásokra is lecsatlakozik. Van erre egyszerű megoldás, vagy garancia?
-
balint355
aktív tag
válasz
anorche1
üzenetére
Sajnos a touchpades megjegyzéssel egyet kell értsek, igaz én egy E7440-et nyúzok, de szerintem a touchpad hasonló rajtuk. Egy HP Pavilion G6-nak jóval pontosabb és kellemesebben használható a touchpadje. Persze amúgy mindenben jobb a HP-nál, érezhetően jobb minőség stb, de a touchpad borzasztó

-
balint355
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Latitude E7440 notim, és egy olyan problémám van vele, hogy a kijelző körüli kereten lévő gumi (vagy bármi is az) a bal alsó sarokban kezd feljönni. Itt egy kép róla. Ezt garanciálisan javítanák, vagy van valami házi megoldás?
Előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bundle topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Peugeot, Citroën topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Hardcore café
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5440 - I5 1345U 1.6GHZ - 16Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 840 G6 - I5 8365U 1.6GHZ - 8Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 850 G3 15"6 - I5 6300U - 8Gb - 256Gb ssd
- Dell Latitude 5580 15.6" - I5 7200U- 8Gb - 128Gb ssd
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) és normál böngészés közben csak nagyon ritkán kapcsol be a ventilátor, akkor is 1-2 percre, még akkor is, ha több lap van megnyitva.