Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Micsurin
üzenetére
ahogy látszik a képen, ott a wwan helyére szerintem tudsz tenni 2242-es ssd-t úgy maradhat az nvme is és nem a 2.5" sata. Csak kérdés, hogy 2242-be mekkora lesz benne, meg az lehet nem nvme. Mondjuk én lehet egy A2000-est vennék bele 1 tb-be az most jó áron van és megbízható
-
szabonagyur
félisten
válasz
Micsurin
üzenetére
2-3 órára még talán alkalmas lehet, de arra számítani lehet szerintem, hogy egy idő után ha nincs megfelelő karbantartás, de még ha van akkor is bekövetkezhet, hogy zajos lesz a hűtés stb. Bár erre megoldás lehet, hogy 3 év garancia van addig tuti nem kerül extra pénzbe.
Minden esetre azt javaslom, hogy nézd meg élőben is nyomkodd meg, hogy neked milyen érzés a gépet használni. Nem egy játékra tervezett gép, de pár óra játék hetente nem is jelent komoly játékot amihez annyira komoly gép kell.
Jöhetnek nyugodtan majd a hozzászólásomra a kritikák, de érdemes figyelembe venni, hogy sokan Acer meg még hasonlóan gagyi gépekkel is jól el vannak éveket. 3 évnél tovább meg nem tervez senki sem aki játszani akar, főleg laptoppal. Ismerni kell a gép korlátait és elfogadni, aki erre képes annak nem lesz csalódás az Inspiron sorozat sem.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Micsurin
üzenetére
Igen közben rájöttem, hogy vannak játékok. Szerintem azokat el viszi, a teszt eléggé jó.
DE! ez nem folyamatosan, napi több óra játékra tervezett gép, ezért is kérdeztem, hogy mennyi játékot tervezel vele?A "fos" nagyon relatív, mindenképpen nézd meg élőben, mivel az össze szerelés nem tökéletes, de van akinek ez nem zavaró. A kolléga is csak arra kíván rávilágítani, hogy minőségibb gépet jobb venni, de akinek ez megfelel és tudja, hogy mit kap ennyi pénzért és bevállalja annak jó a gép szerintem.
Driver szinten vannak problémák vele, de ez sokszor User error.
-
Chabi
aktív tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Csak a második feléről tudok nyilatkozni, és nem kell fél millát költeni arra hogy vigye a jobb játékokat, az enyém sem volt több 250-nél és eddig ami uj game fent van az a rivals és közepes beállításokon teljesen smooth-nak tűnik.
Szerk.:Most van beszerzés alatt az AC4 és ha azt teljesen jol viszi közepes/low grafikán akkor tudom tutira mondai hogy a 200-300 között beszererhető dell laptop-ok többsége már viszi az uj game-eket, nyilván sokmindennek kell utánajárni hogy mik vannak.az adott laptop-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Docker konténerizálás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Elektromos autók - motorok
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Trollok komolyan
- Xbox tulajok OFF topicja
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- SSD kibeszélő
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi