- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
scarbantia #32897 üzenetére
Fogalmam nincs. Sw-es nekem nem jött be sajnos.
szerk: cellpeti: Most vettem egyet én is és jó benne a pad
kijelző is korrekt, valszeg padból is több verzió került beléjük, eddigiekkel én se voltam kibékülve. Mondjuk nem meglepő, régi TP billeknél is volt 3 beszállító, egyik 10/10, másik 7-8/10, a harmadik max 6/10...aztán az ember lesi hogy valaki mennyire dicséri a billzetet, valaki meg szidja.
BoC1ka: Sztem próbáld ki a throttlestop nevű progit, egyszerűbb mint rmclock, én már azt nem is használom.
-
scarbantia
aktív tag
válasz
scarbantia #32864 üzenetére
Ezekre tud valaki valamit?
-
scarbantia
aktív tag
válasz
scarbantia #32863 üzenetére
Ha jól látom, akkor ez a kábel kell hozzá: DC02000KH0L
Na most ez 50 tűs, legalább is az LCD felőli vége, gondolom a másik is.
Ha jól tudom, akkor a LED-es kijelzőkhöz nem kell rendes inverter, csak egy PWM vezérlő.
Ezen a kábelen azon a kis NYÁK-on mi van? Az valami vezérlő, vagy ezen kívül van még valami?
Mondjuk a fedlap tetején mi van?Az lehetséges egyáltalán, hogy azonos típusszám alatt legyen 30 és 50 tűs(eres) változat is?
M4400-ban volt egyáltalán valamilyen 30 tűs csatlakozójú panel? -
SzaboZE
addikt
válasz
scarbantia #32688 üzenetére
Konkrét példánnyal nem találkoztunk itthon, de nehezen tudom elképzelni, hogy ebbe a szériába fényes felületű displayt tettek volna (mégha rgb-s is).
-
SzaboZE
addikt
válasz
scarbantia #32686 üzenetére
Az M4400-hoz csak matt displayek voltak rendelhetőek. WUXGA szerintem volt ledes és CCFL-es is, ennek hétfőn tudok utánanézni.
Szerk: Csak utánanéztem, szóval létezett WXGA led és CCFL kivitelben, WXGA+ led kivitelben, valamint WUXGA 2CCFL-ben és RGB ledben.
-
SzaboZE
addikt
válasz
scarbantia #32682 üzenetére
Erre szerintem itt nem nagyon lesz válasz, elég nehéz elképzelni hogy valaki ccfl és led display-jel is vett egyet
Ugyebár a ccfl jobb szokott lenni grafikusi szempontból, de ha keresztbe cserélésen gondolkodsz, akkor felhívom rá a figyelmet, hogy a két kivitelnél az lcd hátlap és előlap is különbözik. A ccfl verzió ugyanis jóval méretesebb (mélységben) mint a ledes.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Asus Vivobook Pro 15 M6500q
- Eladó/HP ZBook 15 G3 /I7-6820HQ/16GB DDR4/VGA M1000M 2GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest