- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
Szpájki #12329 üzenetére
Pontosítanám: a Dell éves NBD gari mellé adnak 1-2-3-4 évet is akár a forgalmazók. Ott a forgalmazó állja a számlát, a ST-ben nem is látszik. Szerencsés esetben a Humansoft, vagy a Getronics javítja; van még pár lehetőség, de azokat vagy nem tapasztaltam, vagy kritikán aluliak, mint pl. a CHS Budaőrs.
-
MajaG
senior tag
válasz
Szpájki #12297 üzenetére
Hmm, nekem már csak base warranty van a gépemre a dell oldal szerint. Tavaly vettem 3 év garival Magyar disztritől. Úgy tudtam, h ez magyarországon annyit jelent, h 1 év nemzetközi gari, onnantól kezdve forgalmazói garancia. Most van a gépem szervízben, ezekszerint számolhatok szervíz díjjal?
-
gabs
tag
válasz
Szpájki #12320 üzenetére
Szerintem ez lesz a te barátod: I8kfangui
M1330-on is szépen fut, pedig nincs is a kompatibilitási listában.Amúgy meg vagyok lepve, hogy sokan dicsérik a Dell-ek csendességét. Tudom, hogy általánosítani nem lehet, de...
Dobozból kivéve, amikor még teljesen "friss" volt a gép, akkor oké, teljesen néma. Miután elkezdtem testre szabni, pl. Office, Corel, stb. egy újraindítás után üvöltő dervisek költöztek a gépbe. Elég sokat keresgéltem mire rátaláltam az I8kfangui-ra. -
vycman
tag
válasz
Szpájki #12312 üzenetére
Hali!
Ez ilyen sajnos, nem tudsz semmit csinálni vele. Köss rá hangszórókat, vagy hallgasd fülessel a zenét. Filmhez sztem még elmegy, de zenére alkalmatlan... Egyébként a Toshibának sem akkora szám az a harman kardon hangszórója, csak több a basszus. Viszont nagyon minőségben nem közelíti meg a Dellt, nem lehet egy lapon említeni a kettőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- E-roller topik
- Mikrotik routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- Dobozos Microsoft Surface Érintős Laptop Go 2 -50% 12,4" i5-1135G7 8/128 WSXGA
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest