Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• 5leteseN

őstag

válasz totron #75557 üzenetére

Hát igen, kb ezt az avultatásos szemléletet látom érvényesülni a piacon beágyazott DELL(és régiek)-nél, míg a piacot szerezni akaró "új" piaci szereplő(Lenovo) ezt a saját érdekeinek megfelelően (a vásárlóknak/nekem) kedvezőbben kezeli!

Annyiban szerencsém van, hogy a Latitude 3500-as elindul aksi nélkül is: szétkaptam=>lehúztam.

Egyébként egy-két havonta csinálni szoktam mindegyiknek egy pár csak-akkus napot. Érdekes, hogy a Lenovo "lebukott" csinál plyat a töltőre dugva is, többször "rajtakaptam" már, hogy 30% körül volt az aksi töltőn is és már feltöltési fázisban volt.
    Van "neki" ilyen szervíz-regeneráló fázis, és nem is tartja 100%-on a Lenovo az aksiját.

A DELL-ekben(is) memória-chip van, ami számolja és biztosítja ( :o :((( ) a "tervezett-elavulást". :O :W :O

Vagy 30(+) Yt-videót néztem 1 hónapja, és a végén a rendesebbek kibökték, hogy csak chip-cserével lehet a DELL aksikat az ehhez hasonló(már újabb) modelleknél javítani, mert adott kisütés-szám után gyakorlatilag a beépített elektronika teszi zavaróan "megbízhatatlanná" (és javíthatatlanná! )az aksit.
    Írták is, hogy hiába lesz kicserélve a gyengébb a pakk-ból, az IC nem veszi tudomásul és-vagy letiltja.
    Minden lehetségesnek leírt módon reset-eltem--kisütöttem--újraindítottam!

"Köszönöm" DELL! :(((

Új hozzászólás Aktív témák