Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sszever

őstag

válasz Rolly #4167 üzenetére

Na, utolsó off :)
    Nem tartom magam elfogultnak, mert Suse10,2-őt használok az idő 70%-ában, de szerverekre előszeretettel használom inkább a linux-ot, már csak licencelési feltételei és költségei miatt is. (jelenleg novell vizsgákat is szeretnék letenni ezen a szakterületen)
    Az, hogy MS rendszermérnök vagyok (MCSE + 1-2 egyéb MCP vizsga nem jelenti, hogy az MS alkalmazottja vagyok. :D Nem akarok az lenni soha!

De akkor őszintén az MS-ről:
    - marha jó a támogatásuk
    - nagyon jók a megoldásaik
    DE
    - amennyi pénzt ezért elkérnek, annyit nem ér, ha nyílt forráskóddal hasonlítod össze főleg nem (de ez igaz az adobe termékekre is pl.)
    - kifejezetten ellenszenves a licenc és az üzletpolitikájuk egyik - másik része

Ugyanakkor amíg a nyílt forráskódú megoldások nem felhasználó barátok, és nem támogatnak játékokat, stb., tehát nem fognak össze, addig az MS nyeregben van, és az ő malmukra hajtják a vizet. Sajnos.

Ugyanakkor a vista kifejezetten jól sikerült szerintem.

S akkor most ehgy témába vágó kérdés:

Az M90-ben van egy TSST DVD+-RW TS-L632D DVD író.
    Minden második megítrt DVD után újra kell indítani a gépet, mert nem találja meg a DVD meghajtót, illetve sok esetben a CD írásra írja, hogy kész, de üresen hagyta a lemezt.
    Firmware update is megvolt (dell oldalán a legfrissebbet töltöttem le).
    Hasonló panaszok? Ötletek?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés