- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorant80
tag
Szevasztok!
Segítségre lenne szükségem!
Van egy Dell DHM házam benne az orginális vele kapott Dell alaplappal!Amint lássátok ez nem mai gyerek....!
Megvettem az új cuccokat alaplap+proci+memória és mondom majd kicserélem..., rögtön nem is sejtettem hogy mekkora bajban leszek...., az alaplap egy tálcában fekszik (rá van rögzítve)..., és így tálcástól kell egy bizonyos mehanizmussal a házba rögzíteni!
Na és most jön a lényeg...., ha kiveszem a tálcát a lappal együtt akkor nem tudom hová rögzíteni az új alaplapot (nincs lyuk furva a házban lévő lemezbe..., ha esetleg van egy akkor az pedig nem a megfelelő helyen)
Ahogy nézem a tálcát..., még ha le is tudnám "feszíteni" róla a régi lapot..., az újat akkor sem tudnám ráhelyezni..., mivel valami kis fülecskékkel van a jelenlegi lap rögzítve és olyan helyeket az új lapon nem csináltak ahová ezek a fülek betudnának akadni..., sőőőt csak zavaróak lennének!!!
Mi a fenét tudok csinálni???
Ez normális helyzet...?, a DELL csak a saját lapjait támogatja ebben a házban? Csak DELL lapokat lehet bele tenni?Előre is köszönök minden hasznos információt!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest