Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorant80
tag
Szevasztok!
Segítségre lenne szükségem!
Van egy Dell DHM házam benne az orginális vele kapott Dell alaplappal!Amint lássátok ez nem mai gyerek....!

Megvettem az új cuccokat alaplap+proci+memória és mondom majd kicserélem..., rögtön nem is sejtettem hogy mekkora bajban leszek...., az alaplap egy tálcában fekszik (rá van rögzítve)..., és így tálcástól kell egy bizonyos mehanizmussal a házba rögzíteni!
Na és most jön a lényeg...., ha kiveszem a tálcát a lappal együtt akkor nem tudom hová rögzíteni az új alaplapot (nincs lyuk furva a házban lévő lemezbe..., ha esetleg van egy akkor az pedig nem a megfelelő helyen
)
Ahogy nézem a tálcát..., még ha le is tudnám "feszíteni" róla a régi lapot..., az újat akkor sem tudnám ráhelyezni..., mivel valami kis fülecskékkel van a jelenlegi lap rögzítve és olyan helyeket az új lapon nem csináltak ahová ezek a fülek betudnának akadni..., sőőőt csak zavaróak lennének!!!
Mi a fenét tudok csinálni???
Ez normális helyzet...?, a DELL csak a saját lapjait támogatja ebben a házban? Csak DELL lapokat lehet bele tenni?Előre is köszönök minden hasznos információt!!!

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)