Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valda
csendes tag
válasz
#33253120 #5168 üzenetére
Véleményem mindig van.
A nyitás óta havi rendszerességgel rendelek tőlük, többfélét is kipróbáltam, a színvonal változatlan, a feltét mennyiségével, minőségével nincs gond, a tészta számomra ízletes, nem túl vastag, nem túl vékony, nincs mellékíze, bár már nagyon nem is emlékszem milyen a hagyományos tészta, szóval sok viszonyítási alapom nincs.
én ennek is örülök.
A mérete viszont valamivel kisebb, mint pl. a Tini Ninjában. -
Valda
csendes tag
Ma végre eljutottunk a Párizsi udvarban lévő Elsámi étterembe egy késői ebédre. Egy hete már nekirugaszkodtunk, de mivel kártyás fizetés náluk még nem opció, így kp hiányában és kisebb káromlások közepette angolosan távoztunk, mert mi az, hogy a 21.században egy ultrafrekventált, belvárosi étteremben nem lehet bankkártyával fizetni?!
Az étteremnek számomra menza fílingje van, bemész, kiválasztod, tálcára rakod, fizetsz, asztalhoz vonulsz. Azonban nekem már a kiválasztásnál nehézséget okozott a hiányosan feliratozott húsos-rizses-szószos tepsik sokasága. Azóta sem tudom mit kértem, a konyhai személyzet is csak találgatott, vagy ez vagy az.... mindegyis az íze jó volt, "zöldséges-borsos-sajtos csirke falatok, kis kerámia ibrikben" -re esett a választásom. Az embör valami sharam(?!-passsz) tálat evett, gyakorlatilag rizs+csirke kombó, arab kenyérrel, néminemű savanyított káposztával, uborkával, ja meg valami felejthető húslevesfélét. Én jóllaktam, ő persze nem....
Az étterem maga egyébként hangulatos, letisztult, minimál dizájnnal operál, visszafogott szürkékkel, barnákkal, nyoma sincs a keleti füstölős ópium szagnak, ordenáré hastáncosoknak és nem ordít a hangszórókból Ofra Haza.
A választék igazán keleti fúziós konyha, mivel a kebabtól kezdve a hummuszon át a bárány biryaniig minden van, ja és természetesen minden halal étel, alkoholt se keressetek.
Én biztosan visszatérek még kipróbálni más ételeket is. -
Valda
csendes tag
Tegnap este megjutalmaztam magam egy gluténmentes pizzával az új Free étteremből, házhozszállítással.
Az "Ínyenc" fantázianevű pizzára esett a választásom, bazsalikomos csirkeragu, brokkoli, paradicsom, zöldpetrezselyem, füstölt sajt, főtt tojás feltéttel. Igazán gazdag, ízletes feltét volt, ám a tészta nem az igazi, nagyon hamar megszárad és akkor borzasztó kemény, főleg a széle, ami vastagabb, illetve szerintem még egy kis sütés nem ártott volna neki. Alapvetően finom volt, óriási a választék a Tinininjához képest, de nekik valamiért jobban sikerül a tészta. Valahogy össze kéne hozni a kettőt... -
Valda
csendes tag
Szombaton nyílik egy új kínai kajázó, a Burgundián valahol LinPark néven. Előzetes infó róla valakinek?
-
Valda
csendes tag
válasz
#76385920 #4463 üzenetére
Tetszik az étlap, imádom az ilyen kolbászos ételeket, de - nyafogás on: elszomorít, hogy egy vadonás új hely, miért nem gondol az ételallergiásokra, én sajna nem divatból étkezem 13 éve gluténmentesen, mert ezt írta legutóbb a Cosmo...el sem hinnék a vendéglátósok, hogy mennyi embert érint ez a betegség és egy kis odafigyeléssel rengeteg vendéget szerezhetnének. Ahol eddig biztonságosan lehetett enni ilyen street food jellegű kajákat, lásd.Kiscipó (ide gyakorlatilag heti rendszerességgel jártunk hamburgerezni) bezárt, Tinininja pizza itt volt/van egyedül gm pizza Magyarország második legnagyobb büszke városában július óta zárva, ígérgetés van csak a nyitásról, és ezzel vége is a listának. - nyafogás off.
Kiváncsi vagyok a hellyel kapcsolatos reakciókra! -
Valda
csendes tag
Üdv!
Ma jártunk a Balkán Grillnél a Péterfián az emberrel, én szerettem volna kipróbálni, de a kiírás szerint már nem lesz módom rá, ugyanis ma bezár, végleg. Kár érte, hiányolom ezt a konyhát a városból. Sajnálhatom, vagy jobb, hogy kimaradt az életemből? Tapasztalat valakinek? -
Valda
csendes tag
Van-e valakinek tapasztalata a Grande Bosco-val?
-
Valda
csendes tag
Üdv! Nem tudom mennyire tartozik a témához, de enni is lehet az alább említett helyen szóval, akár még bele is férhet. Tegnap sokéves érettségi találkozót ültünk a Drazséban, lánykori nevén Eve's kvzó. Hétfő este révén és mert jómunkásnő vagyok, így nem csaptam nagy italozást, egy borzalmas chai lattéra (forró tejbe reszelt gyömbéres hányinger) és egy málnás limonádéra vetemedtem. Amikor aztán úgy gondoltam ideje hazamenni, fizetni indultam, a kasszás hölgyemény be is püfölte a két ital árát, majd nagy lendülettel berohant a konyhába, kis idő múlva visszatér és kisebb affektálással kísérve 2100 forintot szeretett volna kérni. Nem voltam nagy matekos sosem, de sehogy sem állt össze a kép... no lényeg a lényeg, két limonádét szeretett volna elszámolni nekem, jeleztem, hogy én csak egyet ittam és 1300ft-ot kellene kérnie.... persze semmi elnézést, vagy bármi ilyen... hogy kajáról is legyen szó, egy barátnőm tortillát kért, meg is kapta, totál átázott tekercsben. Sajnálom, hogy így eltrafálta magát ez a hely, nem hiszem, hogy még egyszer beülök oda.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest