Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
qfm
őstag
Én általában munkahelyre rendelek, de talán az egyik zsibis kínai futár hozzáállása a legszimpatikusabb. Előre hív, hogy mindjárt ott van, ha kimegyek elé akkor kimegyek, ha nem, akkor pedig behozza. Aprót mindig forintra pontosan vissza akarja adni, ha hagyok borravalót hagyok, ha nem nem. Mikor árat emeltek és kevesebbet vittem ki, mert nem tudtam róla, egyszerűen mondta, hogy hagyjam. Az összes többi futárnak hol bejönni derogál, hol kóvályog az épületben mert a száját nem tudja kinyitni, nem akar visszaadni, úgy tesz mintha nem tudna visszaadni, türelmetlenkedik, telefonál közben, változatos mikor mivel örvendeztetnek meg.
-
athomi
veterán
válasz
#05304832 #5204 üzenetére
Szerintem nem biztos hogy egyből be kéne dobni a nevüket, hisz a futár volt paraszt, szóval tök mindegy kitől volt a rendelés. Jelezni kell az étterem vezetése felé a problémát és megvárni hogy reagálnak. Ha leszarják az esetet, akkor nyugodtan ki lehet kürtölni kikről van szó.
-
törölt tag
Ahhoz csak gratulálni tudok, amikor egy futár mikor megérkezik nem száll ki a szerencsétlen kocsijából, hanem megcsörgeti az embert, de szigorúan csak egy csörgésre. És ezt megjátsza 5x egymás után. Nem tudom mit képzelt, hogy majd visszahívom, vagy lemegyek a szajréért? Aztán mikor nagy nehezen méltóztatott kiszállni és elvonszolni magát a kaputelefonig, még szinte felháborodottan szól bele, ahogy mikor felér hozzám, akkor is mondja elégedetlenkedve, hogy "Még jó, hogy hívtalak!". Elmegy az ilyen a halálba.
-
törölt tag
Megkérdeztem egy órája.
Nem egy cég a két Csülök. -
-
tahepa
senior tag
válasz
sharkypeti #5194 üzenetére
-
Peti78
őstag
válasz
#33253120 #5195 üzenetére
Meg sem fordult a fejemben, hogy létezne a pofátlanságnak ekkora mérföldköve, hogy a Csülök valójában nem A Csülök. Lehet, hogy reggel elgurulok A Csülökbe, és megkérdezem, hogy ugyanaz a cég-e.
szerk
Most esik le, hogy A Csülök az büfé, ez meg bisztró. Na jó, nem nekem esett le, hanem a zasszony szólt ki a hálószobából és világosított fel. -
törölt tag
Na ez mondjuk nagy dilemma nálam, hogy mennyire egy cég a kettő. Reggel voltam arra, ott volt pár trendi túltetkós csaj, nem arculatinak látszó arculati ruhában, meg egy srác egy nem olcsó audival.
Aki figyelt, válaszolt, képben volt a facebookal (tulaj, üzletvezető, vagy valami megbízott üzletkreátor)
Amikor délután visszaestem egy kávéra, és általuk sütött rétesre (reggelente sül frissen, sajnálom, hogy akkor nem vettem belőle, bár a 240 karcos érte nagyon) már arculati baseball sapi volt rajta, hátul boss hímzéssel. Szerintem amíg elindul a bolt addig ott lesz, minden jó lesz.
De a témánál maradva. Szerintem ez nem annak a Csülöknek a másik boltja, bár hülye voltam nem néztem meg a blokkot. Ha nem külön vállakozásként kezelik, akkor abból kiderült volna. Első körben két gondolat járt a fejemben.
1 Az egyszerűbb. Tipikus befektetői kajálda. Kitalálok egy brandet, felfuttatom, eladom, nyerek rajta.
2 Tényleg az a Csülök csinálja azoknak akik húzzák a szájukat, ha egy melós költ melletük ugyannyit vagy többet mint ők, esetleg a melósruhával nem akarnak vegyülni, de a fincsi kaját meg szeretik.Az 1 felé billen most a mérleg, mert a Csülökben tudják mit csinálnak, tudják mitől finom, és az itt is simán csak az lenne. Viszont reggel, és este is szóbeli kérdőivezés volt, hogy finom volt-e, mennyire, miért annyira, stb... Mostanában nem jártam a Csülök büfé felé, de szerintem ott nem ajánlanak utólagosan fűszersót.
Szerk.: De amilyen troll vagyok előbb-utóbb úgy is megkérdezem.
-
sharkypeti
aktív tag
Ez mi?? Ilyen létezik még 2017-ben??
Még szerencse, hogy NEM Debrecenben.
-
Peti78
őstag
A leiningen utcán lévőben ettem, már ha a csülök büféről beszélünk.
A deca melletti bolttal kapcsolatban enyhe trollkodásból írtam, de talán ezt jeleztem is utána.
Az elmúlt években ettem párszor a fent említett zabáldában, feltételezem, hjogy ugyanaz a cég. Tapasztalatom alapján nem az olcsó kategóriába tartozik, de mint említettem, ott rosszat sosem ettem, ellenben mindig kiemelkedő ízekkel találkoztam -
hitman,
őstag
válasz
Chesterfield #5191 üzenetére
Ha telefonon rendelsz akkor tényleg nincs szállítási korlát.
-
Chesterfield
őstag
válasz
sharkypeti #5174 üzenetére
Kiszállítási információk
Debrecen területén ingyenesen szállítunk ki!Minimum rendelés nincs!...
MINIMUM RENDELÉS HIBA!
Rendelésednek minimum 1000-Ft nak kell lennie! -
-
törölt tag
Igaz nem belváros...
-
tahepa
senior tag
Egy jó pacalpörkölt ( csülkös v. velős stb) elfogyasztására van a városban valamilyen beülős hely?
Egy a héten messziről érkező vendégem megbízott ezzel a feladattal hogy keressek egy ilyen helyet.
Az építő jellegű válaszokat előre is köszönöm ( a flotírtörülközős hasonlatokat most inkább mellőzzük) -
törölt tag
Elvben ma nyitott a Decathlon mellett a Csülök.
-
sharkypeti
aktív tag
Első rendelés a Food Factorytól, kipróbáltuk, és meg voltunk elégedve.
Greek Souvlaki Gyros, 990 ft-ért. Adag rendben, ízek rendben, futár rendben, ár rendben. -
kispx
addikt
Kb hetente vagy kéthetente benézek oda. Még nem dobtam ki onnan lángost, szóval nem rossz. Halkan jegyzem meg, hogy egyszer láttam égettebb olajban is sütést ott. Nem vagyok annyira törzsvendég, szóval nem tudom megítélni, hogy egyszeri esett volt, vagy szokásos.
Sima 250 Ft, Sajtos: 350 Ft, Tejfölös: 350 Ft, többinek nem tudom az árát, de van még sonkás, füstölt sajtos, fokhagymás, hagymás, + ezek kombinációi.
-
wandam
csendes tag
Valakinek valami tapasztalat a Marika lángosossal a fórummal szembe? Elkapott a lángos evés, de nem tudok egy jó helyet sem. A dózsa sarkán a bérházak alatt nyíltat próbáltam vagy 1 hónapja, de a 2. falat után landolt is a kukába... kritikán aluli!
-
Valda
csendes tag
válasz
#33253120 #5168 üzenetére
Véleményem mindig van.
A nyitás óta havi rendszerességgel rendelek tőlük, többfélét is kipróbáltam, a színvonal változatlan, a feltét mennyiségével, minőségével nincs gond, a tészta számomra ízletes, nem túl vastag, nem túl vékony, nincs mellékíze, bár már nagyon nem is emlékszem milyen a hagyományos tészta, szóval sok viszonyítási alapom nincs.
én ennek is örülök.
A mérete viszont valamivel kisebb, mint pl. a Tini Ninjában. -
bhonti
aktív tag
Hasáb: az Árpád Burgerben pl. teljesen jó. Meg a paradicsom is, meg az egész kis gyros tál... és az ára is, ha kedvezményes
A Tescoban is most jobb volt a sült krumpli, mint régebben. Egész jó. -
törölt tag
Kolléga érintett a dologban, ő volt személyesen is. Valami csirkés burgert evett sültkrumplival, neki bejött.
Ma pedig rendelt pizzát, mondom hozasson egyet nekem is. Rápróbálunk. A tésztát nem véleményezem, mert tudom hogy a pizza tészta a Pedro vonalon inkább piskóta, illetve azt is, hogy gluténmentesen elég nehéz bármilyen jó tésztát csinálni olyanoknak akik nincsenek erre az étrendre kárhoztatva. A feltét viszont első harapásra Pedroékat juttatta eszembe.Ja, srác amikor bent volt körbekérdezte, hogy akkor tényleg minden, és teljesen mentes? És annyira igen, hogy az alkalmazottak nem vihetnek be semmilyen saját kaját nehogy beszennyezzenek valamit.
Összességében azért nem volt rossz. Sima pizzából is ettem már rosszabbat, de azért ez nem lesz a kedvencem.
Asszony mit rendelt, és mi lett a vélemény?
-
törölt tag
Volt már?
http://glutenmentes-finomsagok.huA Don Pedro csinálja, de teljesen külön történet.
-
törölt tag
Az éttermen még talán nem, de a lenti létesítmények (bowling, darts, csocsó) állapota és azok személyzete katasztrófa. Már alig van nyitva, kb a városi és Teva bowlingbajnokság tartja fent, mert lényegében az összes korábbi vendéget elveszítették. A személyzet meg sokszor az étterem személyzete szabadnapjain. Lelkesek is emiatt, többen ebből kifolyólag hagyták ott az egészet.
-
-
-
bhonti
aktív tag
A Campusban meg árat emeltek. Á! :0
-
bhonti
aktív tag
Csapó Gyros: mintha régebben nem lett volna ilyen vacak a sült krumpli
-
sharkypeti
aktív tag
-
athomi
veterán
Ibrahimpasa Gyros-ról hallottatok már valamit Debrecenben? Valamikor a héten nyit a Zsibin, állítólag valahol a belvárosban is gyrosoznak/gyrosoztak.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Suzuki topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest