Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wandam
csendes tag
Leírom az én tapasztalataimat pár helyről:
- Segner téri nekem túl sós volt, az adag és az ár megfelelő, de ettem már sokkal jobbat is! (hambira is igaz)
- Meteorban is nagy adagok vannak, és elég finomak is, egyedül tényleg az eladók szoktak elég flegmák lenni
- Aladin (csonka mellett, a széchenyin), olcsó, közepes adag, nekem kicsit sok benne a zöldség, de így is a jobbak közé sorolnám
- Adria közepes adag, kevés hús, nem nagy szám, a hambijuk teljesen lowbudget
- Fald fel amerikát szerintem egy kalap sz.r, a mennyiségen kívül, minden másra mínusz
- Óriás hambi a péterfián, pozitívum az hogy éjjel nappali, 650hufért, hajnalba félrészegen, kapsz egy hatalmas hambit, kevés hússol, sok zöldséggel, amit jobb esetben sikerült hazáig magadban is tartanod :-), a gyrosok elvileg elég tűrhető, de azt még nem kóstoltam (hajnalba már sosincs)
- Gerigyros szintén egy hajnali állomás, akkor kifejezetten ízleni szokott, mind a gyros mind a hambi, az ára is ahoz képest tűrhető
- Avesta kb 1 éve ettem ott, akkor nem volt különösebb problémám vele, de mindenkitől szinte csak negatívat hallok róla, szóval valszínüleg csak szerencsém volt
- Csokonai mögött, régen volt (3éve?) vasárnapi (?) akciójuk, hogy féláron (?) adták a gyrost, akkortájt párszor megfordultam ott, ami rémlik hogy mindig sok zöldség volt benne, ami nem is lenen gond, de répa és hasonlókat raktak bele, aminek szerintem a gyrosban semmi keresnivalója nincs
- Kebab haus (piac utca), nekem a kedvenc gyrosom debrecenben, elég jó adag, finom a hús is, tortillába kérve nálam a favorit, az egyetlen negatívum, hogy nem túl olcsó viszont ez is éjjel nappali.
- Pepenero, nyitáskor még nagyon finom kajákat dobtak össze, azóta a színvonal rohamosan esett, most a hambijukba a fasírt EHETETLEN, vastag, rossz ízű-szagú, pedig itt legalább megpiriítják a zsemlét és marhából csinálnák a fasírtot, de hát így mindhiába. A gyrosba a húst nekem általában oda égetik, de azért még ehető. A pizzájuk régen kifejezetten jó volt, de a hambi annyira elvette a kedvemet a helytől hogy már nem járok oda.
- Tinininja pizza 4 féle pizzát próbáltam ki náluk ebből 3 nem igazán ízlett, VISZONT a 60centis Michelangelo ISTENI! vastag tésztás, kicsit csípős (tényleg csípős), 4 ember (de nagy evőből is 3 garantáltan jól lakik vele! ) az ára kicsit magas, de a mennyiség és az íz kárpótól, ezt bátran ajánlom!
- Pizza fortuna vannak páros akciói, ezek mint lowbudget pizzák, ne számítsunk nagy durranásra, viszont a komolyabb pizzáik közül van pár amit kifejezetten jónak mondanék (texas, hústorony), összeségében nem rossz hely, de a 1,5 órás várakozás garantált (csak kiszállítás)
- Pizza di Casa rengeteg ismerősöm ajánlotta már, hogy olcsó finom nagyszerű, de nekem csak negatív tapasztalatom van vele. A sonka a legrosszabb minőségű volt, a hagyma teljesen nyers volt, az egész sületlen volt,máskor jéghidegen, felvágatlanul hozták ki (holott direkt kértem, mert már megjártam vele) szóval nincs vele jó tapasztalatom, de lehet csak én vagyok peches
- Pizza Ups nyitáskor szintén magas színvonalú kajáik voltak, a hambi nagy volt, nagy marhahúspogácsával, friss zöldséggel, minden klappolt, a pizza extravékony tésztás, de nagyon jól eltalált feltétek voltak rajta, ez mára annyira sikerült elqrniuk, hogy a legutóbbi hamburgerembe az uborka konkrétan melegebb volt mint a húspogácsa, rosszul is fogalmaztam, mert TŰZFORRÓ volt az uborka, az egész hambi meg langyos. (ÉLJEN A MIKRO!), a pizzájuk még mindig egész jónak mondható, csak néha kicsit túlzsíros.
- Don pedro párszor ettem, az étterem nagyon megnyerő, de a pizzájuk valahogy más mint amit én a pizzáról gondolok. Fura, nem tudnám megmondani, hol a "hiba" benne, de nem ízlik :-)
- Pizza Holiday még nem volt szerencsém, elmesélések alapján jónak tűnik
- Pizza Via hangulatos kis étterem, és sajnos tényleg kicsi, engem zavar hogy egymásba érnek szinte az asztalok, és ha már félház van, hallom a szomszéd asztal csámcsogását de a pizzájuk egész jó, bár kaptam már kicsit odaégettet is, de összeségében a jobbak közé sorolnám
- Pizza express 1x ettem még csak náluk, sajton sült feltéteset, nagyon finom volt, nem is tudom miért nem rendeltem tőlük többször?
-ja de PIZZA VESPA! nekem a kedvencem debrecenben! Igaz nem túl olcsó, de minőségi feltéttel és nagyon jól eltalált pizzákkal szolgálnak, lehet kérni vastag és vékony tésztával is, a salátáik is finomak, 10/10, ez talán az egyetlen hely, amire még nem volt kifejezett panaszom :-) MELEGEN AJÁNLOM MINDENKINEK!ui: ha valaki tudna ajánlani egy jó hamburgerest, azt megköszönném
-
wandam
csendes tag
válasz Real Ghoost #83 üzenetére
Vespától nekem a kedvencem a Carnivoro és az AlCapone (rántotta nélkül)!
A Yankee tényleg elég jó volt, leszámítva persze a higiéniát, szóval simán elhiszem hogy amiatt zárt be.
-
wandam
csendes tag
válasz Real Ghoost #87 üzenetére
Én is régen rendeltem tőlük, és szintén csak dicsérni tudom a garden burgerjüket :-) de azóta bezártak egy időre, most viszont az óriás hambiba költöztük (péterfia) egyszer kérni akartam gardent kóstolónak hogy az a minőség-e még de nem volt. Nem is erőltettem tovább a dolgot, de jó hogy eszembe jutott, adok nekik majd egy próbát
ui: csirkemellcsíkok is nagyon jól voltak megcsinálva, azok is ízlettek
[ Szerkesztve ]
-
wandam
csendes tag
Pár új tapasztalat
Duna Döner (apollónál nyílt): gyrost próbáltam tortillába, nem rossz, de a Kebab House-os még mindig jobb szerintem
Hozé Pub (régi adams pub): amikor megnyílt, párszor rendeltem tőlük pizzákat, a 3 sajtos és a baconos elég jó volt AZ ÁRÁHOZ KÉPEST 550 huf, ilyen napi akciókba, már akkor is volt 1,5 órás kiszállítási idő néha, na ez azóta minden irányba csak romlott, egy január óta nem is rendeltem tőlük.
Botticelli Pizza és Snack Bár: hamburgert és pizzát rendeltem még tőlük, a hamburger az árához képest nagyon megérte, marha húsból, jól átsütve, vastag húspogácsa (ami negatív is lehet, ha valaki nem szereti hogy a hús domináljon és eddig csak a 10 dekás verzióról beszéltem ) a pizza viszont már felejthetőbb, jó vékony tésztás, csak a paradicsomos alap, nekem olyan semmilyen volt rajta, nem sorolnám a kedvenceim közé.
Happy Hot Pizzéria: párszor rendeltem még tőlük, töltött meg sima peremes pizzát, minőségre rendbe voltak, akciókat kihasználva még az ár se olyan vészes.
Hello Pasta: (tésztás hely a bikánál) egyszer próbáltam még, akkor nagyon éhesen tértem be, és mivel forró volt a kaja, szétégette a számat ezt leszámítva, ízlet, érdemes kipróbálni ha nagy tészta evő vagy.
Street Bistro Bar: hambit és a grill szendvicset próbáltam, mindkettő ízlett, bár a hambi az árához képest nem nagy adag, de legalább adnak mellé krumplit és káposztasalátát.
És akkor még pár élmény, már elemzett helyről
Vespa: még mindig innen rendelek a legtöbbször pizzát, negatívat még most se tudok rá mondani, az új "fogásaikból" még csak a Bolognait próbáltam, az nagyon ízlett, el találta az ízlésvilágom, csak kicsit túl lett árazva szerintem.
Pizza Fortuna: nagyon rég nem rendeltem már tőlük, pár napja rábeszéltek, kellemes csalódás, ízlett a pizzájuk, a tészta széle még mindig elég vastag, de a feltétre nincs panasz.
Pizza Upps: a legfinomabb szalámis pizza amit ettem valószínűleg náluk van, extra vékony a tészta, de ha nem a tésztával akarok jól lakni, akkor perfekt
Kebab House: az elmúlt pár hónapban sajnos esett a színvonala, mondjuk elég sokat is ettem náluk, lehet hogy csak a nagyobb számok törvénye alapján, többször futottam bele negatív dologba. Gondolok itt arra, porc a csirkehúsba, kicsit oda égett pita, vagy az új fajta mirelit krumpli. De még mindig a kedvencem kebab téren.
-
wandam
csendes tag
Végre lehet egy normális hambit kapni Debrecenben! A tesconál lévő ikonos büfébe tényleg nagyon jó a cucc Ajánlani tudom!
-
wandam
csendes tag
Kb 1 hónapja ettem ott, épp akkor volt külföldi egyetemistáknak valami kedvezmény, ezért zsúfolásig tele volt. Először azt mondták, hogy nincs szabad asztal (a barátnőmmel voltam) de aztán mondta a pincér srác, hogy várjak egy kicsit, mert valszeg mennek is el az egyiktől, 2 perc múlva már le tudtunk ülni. A rendelés felvétel gyorsan zajlott, a kajára viszont elég sokat kellett várni, valszeg azért is mert tényleg fullon volt a hely. 30perc után hozták ki a tejszínes csirkés kebabot, és a csirke tikkát. Mind kettő nagyon elvolt találva, az adagtól nem dobtam hátast, de ízre tényleg kíváló. Ja és a Naanjuk is isteni!
-
wandam
csendes tag
Nem volt hangulatom semmi vacsorát csinálni, és pont ott volt az asztalon a Kiscipó szórólapja... Még sose rendeltem tőlük, gondoltam egy próbát megér.
Egy sajtos hamburgert és egy dönerkiscipóbant rendeltem. 40perc alatt kiért a futár, szóval ez már egy jó pont.
A hambival kezdtem, nem tűnt túl nagynak, olyan átlagos méretűnek, de ízre nekem nagyon bejött. A hús tényleg marha volt benne, nem túl vastag, jól átsütve, semmi mócsing vagy bele nem illő darabka nem volt benne. Nekem kicsit sok volt a hagyma benne de ezt leszámítva ár érték arányba 9/10. (690huf)
A dönerkiscipóban gyakorlatilag egy gyros kifliben. Ez ahhoz képest hogy "kiscipó" méretezést kapott elég nagy volt. Sok hússal a tetején, amin pár darab kicsit megégett, de én kifejezetten szeretem az ilyet.Itt se volt semmi mócsing vagy bármi rossz dolog a húsban, pedig féltem mert elég nagy csíkoknak nézett ki. Ízre is teljesen rendben volt. Ár/értékben erre is csak jókat tudok mondani 9/10. (790huf)A kettőt alig bírtam megenni, úgy hogy elég éhes voltam és így összesen 1500ból kijött, szóval elég baráti. Biztosan rendelek még tőlük és bátran ajánlhatom így első próba után
[ Szerkesztve ]
-
wandam
csendes tag
A Station hamburgert már nekem is dicsérték páran, lehet teszek azzal is egy próbát
-
wandam
csendes tag
Az elmúlt pár hétben, ismét rendeltem a kiscipóból. A közepes gyrostál úgy hogy elég éhes voltam éppen-éppen elég volt, lehetne tényleg kicsit talán nagyobb, viszont minőségre nagyon rendben.
Kipróbáltam az akciós két pizzájukat is, 1190ért, egy kolbászost és egy szalámisat rendeltem.
http://prohardver.hu/dl/upc/2015-03/26/399526_dzferjgfbcag6fod_img_20150320_215017.jpg
Ár-értékbe rendben vannak, 600ért hasonló ízű, jó minőségű feltétes pizzát nem nagyon lehet kapni szerintem. Nem kell nagy dolgot várni tőle, mert azért a szélei kicsit vérszegények, illetve a kolbászos alja kicsit meg is égett de ennyiért ha éhes az ember megéri
[ Szerkesztve ]
-
wandam
csendes tag
Pizza fortuna kemencés gyros
1250 ft két darab, 45perc alatt kihozták.
Házi jellegű pitába, nem a szabvány előrecsomagolt +,
Rengeteg sajt +,
Egyel jól laktam, pedig azt hittem le fog menni a kettő +++,
Az elején még rendbe volt az összhatás, de később nekem már túl édes lett a sok káposztától meg az öntettől, szóval abból szedtem ki belőle és raktam bele egy kis házi tzatzikit meg csípőst.Összeségében ajánlom kóstolásra, nekem ez így ízre kicsit édes, legközelebb kipróbálom a Démon (csípős) változatát mert adagra, és minden másra rendbe lenne
-
wandam
csendes tag
Már annyian írtátok a mikepércsi úti dönerest, hogy most kedvet is kaptam, de sajnos már nem veszik fel egyik telefont se
Most itt agyalok, mert tényleg nem jut eszembe egy jó gyrosos se. Nálam amúgy a kebabhouse volt a best, 1 évvel ezelőttig kb, azóta annyira leromlott a minőség... esetleg valakinek friss tapasztalat velük? (hátha... )
Lehet nevadás mézes-fokhagymás csíkok lesz a befutó, az már majdnem "gyros" -
wandam
csendes tag
Mikor görögbe beszélgettem erről egy idős étterem tulajjal, azt mondta hogy az eredeti gyros hús, abból van ami éppen volt az adott háznál (kecske, sertés, bárány, pulyka, csirke). Szóval szerinte nincs igazi recept, náluk a faluba is 10féle képen készítik. Csak a koncepció egyezik meg: hús-pita-zöldség-szósz
De ugyebár nagyon nehéz már (legalábbis számomra) különbséget találni a kebab-gyros-döner-shawarma között, talán ha országonként helyben kóstolgatnám végig... de jó is lenne
-
wandam
csendes tag
Tegnap gyrost csináltam vacsorára, szerencsére maradt ma reggelire is. És igen, lepaktáltam a sátánnal, raktam bele sajtot is
-
wandam
csendes tag
Ez elég fura nekem, mert én pl kifejezetten utálok menet közben enni, ha eszek akkor rászánom azt a pár percet.
Görögök, most voltam pár hete Paralián... hát BÁRMELYIK debreceni gyrosba különbet ennék. Alap hogy ketchup-MUSTÁRT?! raknak bele, általában akkor is amikor hangosan mondom hogy no mustar-ketchup. Volt olyan hely, ahol nem is volt tzatziki egyáltalan mint kérhető öntet. A hús éppen csak nem volt nyers a legtöbb esetben. A halas, tengeri herkentyűs ételeket kivéve szinte minden ízetlen volt. Óriási csalódás, 5 évvel ezelőtt Sartiin nagyon finomakat tudtam enni, de itt... Pedig rendesen körbe jártam a kajáldákat
-
wandam
csendes tag
Én is pont nem rég rendeltem tőlük A zöldségre rá van öntve egy az egybe, de teljesen rendben volt így. Tényleg nagy adag, gyorsan kihozták, a hús minőségre teljesen rendben volt, egyedüli bajom hogy kicsit íztelen volt, nem volt elég fűszeres. Lehet legközelebb kipróbálom csípősen.
-
wandam
csendes tag
-
wandam
csendes tag
válasz devil-k #2570 üzenetére
Nem is olyan régen kóstoltam meg, tortillát ettem gyros hússal. Mennyiségre nagyon rendbe volt, a hús viszont kicsit jellegtelen ízű, és az egész hideg. Pedig akkor adták a kezembe, ez rontott leginkább az összhatáson. :/
Tegnap nem mertünk végül rápbóálni a vespára a sok negatív élmény miatt. Ezért a Holiday mellett döntöttünk, Yoneked bbq pizza, és egy sajtos hambi. A pizza teljesen rendben volt, kiemelkedőt nem nyújtott de bele kötni se igazán tudnék mibe. (talán hogy 29cm volt 30 helyett, igen mostmár én is rákaptam a méricskélésre )
A hambiból csak egy falatot ettem, barátnőm kérte de az is egy erős közepes szintet ütött.
-
wandam
csendes tag
válasz Irmscher 353 #2642 üzenetére
Nem sok ideig lehetett, mert én vagy 4-5 éve eszek ott igaz néha csak pár havonta, de nem hallottam soha hogy szállítanának ki.
-
wandam
csendes tag
válasz #05304832 #3120 üzenetére
Én is megkóstoltam végre a Buri-Burit! Házhoz szállítás volt, 2 sima burger+sajtal + krumpli. A csomagolás tényleg szuper, szállítási idő 35perc volt. Még meleg volt minden mikor megérkezett. A buci összhatása nekem nagyon bejött, tényleg az egyik legjobb debrecenbe. A zsemlét külön kiemelném, barátnőm is megjegyezte, a házi hambinkhoz is ilyen kéne ! A krumpli ilyen csónakkrumplihoz hasonlít, jobban átsütve, nekem az is nagyon ízlett.
Méretre inkább csak közepes, de a krumplival együtt pont elég is volt vacsorára.
Ár / érték arányban veri a mezőnyt! (2200hufból kijött a 2 normal burger + sajtal + 2 adag krumpli, az ikonba ennyiből pont csak 1 sajtos baconos és 1 krumpli jött volna ki)
Ha valami negatívat is mondanom kéne rá, talán kicsit sok volt benne a savanyú ubi + 1900 huf alatt ingyenes csak a kiszállítás.
Tuti rendelünk még.Beef Burger Bistro
Innen csak pizza kóstolás volt, egy Prosciutto e Funghi rendeltem (sonkás-gombás)
45 perc alatt kint volt a futár, még forró volt. Extra vékony tésztás (nálam ez bejövős), a feltét mennyiségre pont elég volt, minőségre tényleg prémium. Nem tudnék igazán bele kötni, összhatásba is bejött. Árba középkategóriás (1300 huf volt ) de ha a mostani vespa minőség mellé állítom, egyértelműen a BBB a nyerő.
Legközelebb buci teszt is lesz mellé -
wandam
csendes tag
válasz devil-k #3152 üzenetére
Szerintem bármelyik ételblognak 100% adni a véleményére úgy se lehet, mindenkinek más az ízlése Ugyanígy ahogy itt páran a régi hozét, dicasát, és egyéb számomra örökre elfelejtett pizzériákat az egekig magasztalnak, másnak ez pl teljesen felejtős. Ezt úgy se lehet teljesen kiküszöbölni, mint ahogy azt sem, hogy egy helynél akár hetek leforgása alatt kemény színvonal vissza esés legyen. Helyén kell kezelni az értékelésüket, támpontnak venni, de attól még ugyanígy érhet meglepetés
-
wandam
csendes tag
Én a menü helyett a pizzájukat ajánlanám kipróbálásra, a sima szalámis nekünk az egyik kedvenc
-
wandam
csendes tag
Ahogy ma haza értem, megláttam a postaládába a Szulejmán Gyrosnak a szórólapját, rémlett hogy valaki már érdeklődött utána. Gondoltam rápróbálok.
Szórólapról kinéztem a kebabtálat, megrendelem, itt már kicsit gyanús volt mikor úgy köszönt be a diszpécser csaj, hogy piedone és szulejmán... Na mondom utána nézek már. És tényleg, a weboldalukon fent van is közvetlen elérés a piedonéhoz. Ez már kicsit elvette a kedvem, nem sok jó rémlett arról a helyről.
Kb 1 óra múlva megérkezett a tál, (bő 1 órát mondtak), 1350huf. Adagra egy jó közepes kb, ennyi pénzért ez reális. Sajnos viszont itt szinte ki is fújt ami pozitívat tudok róla mondani. A zöldség a tetejére van pakolva, átlagos, a kurmpli olcsó mirelit, a kebabszószt a legalján véltem felfedezni, pár kis foltba, de megkóstolva nem is kár érte, a hús pedig kritikán aluli Az első 5 falatból 3x csontdarab volt benne, ízre se volt meggyőző, némelyik része túlsütve. El is ment a kedvem tőle.
Plussz ráadás a blokkon, se a szulejmán se a piedone neve nem szerepel, csak Pizza di casa... Elég érdekes, na mindegy.
A helyet erősen nem ajánlom. -
wandam
csendes tag
Valentinót én is tudom ajánlani, kisebb társaság mint a ti 8 főtöknek nagyon ideális
-
wandam
csendes tag
És pörög az üzlet így is! Ez az igazán hihetetlen...
[ Szerkesztve ]
-
wandam
csendes tag
Valakinek valami tapasztalat a Marika lángosossal a fórummal szembe? Elkapott a lángos evés, de nem tudok egy jó helyet sem. A dózsa sarkán a bérházak alatt nyíltat próbáltam vagy 1 hónapja, de a 2. falat után landolt is a kukába... kritikán aluli!
-
wandam
csendes tag
A bajcsyn lévő Enni jó -ról valakinek valami vélemény? Már egy ideje üzemel, de én még csak nem is hallottam róla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BestBuy topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Torrent meghívó kunyeráló
- Hálózati / IP kamera
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest