Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
Bordoi
őstag
válasz zolikaDB #19173 üzenetére
Légyszíves naponta 1x vagy 50 hozzászólásonként egyszer hirdetni egy terméket.
Köszönöm.Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
Rick4
félisten
-
sNORh
addikt
válasz zolikaDB #19807 üzenetére
őő házoldalnak kellene, olyan 40x60-as
jöhetne privibe az ára, és a vastagsága..Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
sNORh
addikt
-
Laraxior
titán
válasz zolikaDB #28079 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
bagyulajuve
addikt
válasz zolikaDB #31628 üzenetére
A kebab és a szendvics is 1800HUF körül volt, bár mostanában nem rendeltem. Két embernek elég lehet, de ha valaki nagyétkű szerintem akkor se biztos, hogy megbírja enni egyedül az egészet. Egyszer a kebabnak a 3/4-ét ettem meg, rosszül is voltam.
A szendvics piritósból készül, csirke van benne és paradicsom, saláta, pirított hagyma, öntet.
Pizzáikat még nem kóstoltam.Resistencia eterna
-
diablo1984
veterán
válasz zolikaDB #31838 üzenetére
tudtommal Gábor nem hardcore tunningos, inkább Laraxior-nak címezd a kérdést, ő intel tunningban mondhatni otthon van(magyarán sz@rráhúz mindent, még azt is amit nemigazás lehet)! amúgy minden húzható, csak kicsit érteni kell hozzá, keresd meg a tunningról kezddknek topicot és ott szájbarágósan ecsetelik neked, azt, hogy mit és hogy csinálj!
-
Laraxior
titán
válasz zolikaDB #31838 üzenetére
P31: sajna nem egy tuningos chipkészlet..ha van is benne egy kevés tartalék, az is elveszik annál hogy: ds3... főleg az "L" betűnél aminek a jelentése: lite: azaz a nagyon egyszerű, minden extrától mentes alaplap
az 1MHz többletet sem engedő tuning valami hardver hibára utal. Nálam konkrétan a P35-DQ6al volt igy... a memóriavezérlő ment tönkre benne. Viszont hogyha nehezen indul a lap tuning után az valószínűleg ramhiba.
egy két okosság arra az esetre ha minden hardvered tökéletesen működik:
PCI-E:100-ra fixálni,
MCHnak adhatsz +0.1V-ot
Ramnak szintén adj a valamennyit...
a ram időzitést is fixáld, és ha van olyan funkció amit még további rambeállitást enged (standard, turbo, extreme) az is hagyd standardon.
Kezdetben próbálkozz egy alapfeszes tuninggal...
mondjuk ha látnék képet a biosról könnyebb dolgom lenne"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz zolikaDB #31851 üzenetére
idle adta ezt a képet? defaulton?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
diablo1984
veterán
válasz zolikaDB #31880 üzenetére
bár én nem értek az intelhez, de a pcie frex az auto, szóval rossz, a proci és memók alapfesszel mennek, ami szintén rossz! a ramoknak toljál 2V-ot és meghálálják ne aggódj, a kingmax igényli a feszt! szerintem a procinak sem árt 1,3V, bár nem húztam intelt az utóbbi 2-3 évben....
-
Laraxior
titán
válasz zolikaDB #31880 üzenetére
bios tuning menüről kellene egy pics
-
-
simonzé
addikt
válasz zolikaDB #32776 üzenetére
Ha Sims3 ügyben érdekel egy szakértő véleménye, akkor klikk ide:
"Ha yol emlékszem, 2001 telén került fel a gépemre először a Sims és az azóta eltelt 8 évben lelkesedésem szinte töretlen volt. Számomra is meglepő tehát, hogy bevallom: a Sims 3 véleményem szerint játszhatatlan."[ Szerkesztve ]
I don't fit in. I fit out.
-
Laraxior
titán
válasz zolikaDB #32863 üzenetére
már nézem is az árlistát
-
Laraxior
titán
válasz zolikaDB #32895 üzenetére
megnéztem a listát, de csak fehér volt a listában, el se mentem. Egyelőre elég a kettő cső, egy pár. Nekem az autóban van
-
Laraxior
titán
válasz zolikaDB #34023 üzenetére
SSD? simán elkeni a raptorokat ha érdekel lehet tudok egyet. 17-ért. 32GB-os
-
Laraxior
titán
válasz zolikaDB #34035 üzenetére
én nem nagyon adok az írási és olvasási értékre...
ami nekem volt Samsung,elég gyatra eredményt adott,de mégis mindenki azt kereste
Sokkal észrevehetőbb mint egy raptor,még ha az alsó kategóriából is választasz. Rendszert még nem láttál úgy betölteni"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
dbius
veterán
válasz zolikaDB #34539 üzenetére
Egyszer használtam ezt a programot, nagyon régen... Jelenleg Linuxot használok, így nem tudom megmondani. Ott lesz valahol, beállítások között keresgélj, vagy nézd át az oldalt, amit linkeltem.
Szerk: Ahogy látom %-os formában adhatod meg, hogy mekkora teljesítményen pörögjön a venti. (a linkelt oldal screenshotjai alapján)
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz zolikaDB #34553 üzenetére
legújabb a CPU-Z?
-
Laraxior
titán
válasz zolikaDB #34563 üzenetére
csak a legújabbal engedi
-
z0d1AK
nagyúr
válasz zolikaDB #34580 üzenetére
Hát nem is egy fullos az egér, csak ha találnék McDonald's párszázas átalakítót, akkor nem vennék új egeret, jó lenne a régi. bár úgy gondoltam, h méretben nem nagyobb egy ps/2-usb átalakítónál.
DVD-t tudok itt is venni, csak ha úgyis arra járok holnap, akkor lehet, h érdemesebb ott venni, mit futni utána egy kört. Amúgy én 500-gigás notivinyót használok kis házikóban a célra, csak hát van 1-2 olyan adatom, amit én jobban szeretnék dvd-re menteni. Azt inkább kölcsönadom és mellőzöm pár napra, mint a 25ezres vinyót.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
tibi666
senior tag
válasz zolikaDB #34668 üzenetére
nem tudom, nekem volt. ha jól emlékszem dokkolós braun. de ha azt akartam, hogy normálisan tisztítsa a fogaimat, akkor ugyanúgy kellett vele "dolgozni", mint egy hagyományossal. a fejeket ráadásul gyakrabban kellett cserélni, és drágábbak is.
most signal air precisiont használok. nem tudom mennyibe kerül, mert még nem kellett cserélnem, pedig elég régóta megvan.
-
ngabor2
nagyúr
válasz zolikaDB #34664 üzenetére
mire használom? a gép valszeg lemez cache-nek. kell neki legalább 1 hét, mire "belakja". nem gyorsabb lesz tőle a gép, hanem később lassul be... már ha belassul egyáltalán.
nem azért van benne 4GB (korábban 8 volt), mert szükség van rá, hanem mert annyi fért bele, és arra volt épp keret. néha előfordul ilyen "itt a zsé, költsd el számtech cuccra". meg különben is, olyanról nem nagyon hallottam, hogy a túl sok mem problémát okozott.
-
Laraxior
titán
válasz zolikaDB #34693 üzenetére
Procihűtőből nem gond ha használt, sok baja nem lehet egy hűtőnek
2magosnál a 3.5GHz-et simán el fogja bírni a gyári is"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz zolikaDB #34697 üzenetére
Revoltec Lightwriter (kép= link)
Hyper TX2ről hallottam hogy dicsérik a srácok..és elég olcsó is asszem
Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest