Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbego
aktív tag
válasz dewil666 #166027 üzenetére
Nekem az Avesta jön be a legjobban mint döneres. Már 15 éve járok oda, és ez alatt nem változott a kaja náluk. Ugyanaz az adag és minőség.
És ha jól láttam most fognak nyitni egy új üzletet a Piac utcán (a volt emag bolttól feljebb pár házzal) ahol volt valami döneres régen csak két-három éve bezárt.Ami még ízlett az a Simonffy utcán egy döneres, de ott nem voltam már több mint egy éve, nem tudom meg van e még.
Üdv, P
-
mrbego
aktív tag
válasz gyulazsolti #165028 üzenetére
A Win frissítéshez: az adatok megmaradnak, de azért egy biztonsági mentés nem árt. Annyi, hogy kicsit másabb lesz a tálca és Sart menü. Na meg sok kis apróság ami a napi használatkor észrevehető.
Üdv, P
-
mrbego
aktív tag
válasz sirály69 #164406 üzenetére
Én ma (is) a honlapon vettem meg az útdíjat. Három email-t kaptam:
- számla
- fizetési nyugta (ez nem tudom miért van, ha egyszer már van számla)
- rendelés visszaigazolás.Az először nekem is feltűnt, hogy a vásárláskor írja a honlap, hogy a fizetés még nem jogosít az úthasználatra, csak a "matrica". Ma sem, és korábban sem kaptam külön matrica emailt, de nem is volt gond
Üdv, P
-
mrbego
aktív tag
Üdv,
holnap tervezek menni Szatmárnémetibe. Nem tudja valaki, hogy ott a belvárosban a parkolást hogy a legegyszerűbb intézni?
Itthon Debrecenben szoktam használni a Telekomos applikációt parkolásra, de az vajon működik ott? Vagy inkább SMS-es parkolás fizetést válasszak ott helyben?
KösziÜdv, P
-
mrbego
aktív tag
válasz John_Deere #164267 üzenetére
Üdv, P
-
mrbego
aktív tag
válasz Cs1csó #164023 üzenetére
Nem minden Lidl üzletben ugyanaz az elrendezés. Pl. a faraktár utcai Lidl-ben vagy a Mikepércsi útiban nem az üzletben van a visszaváltó automata, hanem annyira kint, hogy a bejárathoz képest az épület túloldala.
De pl. az Auchan-ban is kívül, egészen hátul vannak a visszaváltó gépek.Üdv, P
-
mrbego
aktív tag
válasz hdanesz #163953 üzenetére
Hali
Engem kb. 3 éve bűntettek meg, akkor a Vojtina bábszínház előtti parkolóba álltam és nem vettem észre az apró kiegészítő táblát , hogy csak DMJV engedéllyel lehet ott állni.
Úgy emlékszem, hogy pár nap alatt küldtek postán csekket, papírt. Asszem 30e volt.Viszont van egy kiskapu, a levél amit küldenek valami olyan áll hogy ha nem fizeted be kapásból (és így elismerve a szabálysértést) a büntetést és nem értesz vele egyet, akkor nyilatkozatot lehet tenni, hogy kinyilatkozod a gépkocsit akkor ott nem te vezetted, hanem családtagod, igy megtagadod tanúvallomást. Így ismeretlen tettes miatt már nem tudják behajtani.
Hivatkozni kell az érvényes jogszabályra, akkor ez a Szabálysértési törvény 2012/II. törvény 60. § első bekezdés 'b' pontja volt.De ezt nem én mondtam
Üdv, P
-
mrbego
aktív tag
válasz lizakattila #163768 üzenetére
Szia
Én a Hüsénél próbálkoznék. Elég nagy boltjuk van, sok minden van polcon.
[link]Üdv, P
-
mrbego
aktív tag
válasz Aryes #163626 üzenetére
Mi lesz, ha beindul az akkugyár ugyanezen a hálózaton?
Ugye nem gondolod, hogy egy ilyen gyár majd a városi hálózaton lesz?
Majd csinálnak neki gondolom (vagy már van is ott a Krones és egyéb gyárak miatt is) egy bő 100kV-os alállomást és arra kötik.A BMW gyár sem a kismacsi lakásokkal lesz egy vonalon. Ott készült úgy tudom szintén egy nagyfeszültségű állomás.
Üdv, P
-
mrbego
aktív tag
Üdv
Van a városban olyan autó kárpit tisztító ami önkiszolgáló?
Úgy emlékszem volt valahol régen több is.Köszi
Üdv, P
-
mrbego
aktív tag
válasz szotyika77 #163504 üzenetére
Üdv,
Én egy rapoo 9300M bill+egér szettem van. A billben még a gyári (olcsó) elem van és kb. 2 éve vettem.
Az egérben épp most merült le két hete. Majd teszek bele valami olcsó AA-t.Üdv, P
-
mrbego
aktív tag
-
mrbego
aktív tag
válasz hentes555 #160211 üzenetére
Igaz pár éve volt, de a Létai úti gumiszervizbe csak úgy beesetem és lecserélték a gumikat, igaz nem is volt sor/várakozó.
Illetve egyszer a Vámospércsi úton is csak ad hoc mentem be, oda se kellett időpont.
A nevüket nem tudom, de a cím Vámospércsi út 91. (Kb. szemben az autókereskedésekkel.Üdv, P
-
mrbego
aktív tag
válasz Cs1csó #160119 üzenetére
Igen, láttam azt az akciót a múlt héten, de én meg előtte egy héttel vettem ezt az akkus fúrót, így nem vennék most másikat.
Kivárom, hátha lesz egy pár héten belül töltő is a boltban. Szerencsére keveset használom, tényleg csak hobbicélra van. Az akksira meg azt jelzi a gép, hogy nagyjából fel van töltve.Az ősszel volt egy nagyobb akció barkács gépekre, akkor láttam pl. a balmazújvárosi úti Lidl-ben két srácot, mindketten a kocsit "púposra" pakolták és úgy álltak sorba a pénztárhoz. Gondoltam, hogy valami nepperek/dílerek lehetnek, aztán majd drágábban eladják.
Üdv, P
-
mrbego
aktív tag
Ha már akkus csavarozó téma.
Nemrég vettem a Lidl-ben egy Parkside fúró-csavarozót, amit akksi és töltő nélkül adtak.
Utána vettem hozzá akkut, de töltőt nem találtam, pedig több Lidl üzletben is néztem Debrecenben.Nem tudja valaki, hogy hol tudnék ilyen X12V Team aksikhoz való töltőt venni a környéken?
Amúgy azt teljesen el tudom fogadni, hogy a telefonokhoz nem adnak töltőt, mert szinte bármit bármivel fel lehet tölteni ha megfelelő kábel van. De ezt a szerszám akkut nem tudom. Így meg elég fura, hogy olyan akkus gépet árulnak amit nem lehet használni mert nincs hozzá töltő...
Üdv, P
-
mrbego
aktív tag
válasz RandomName #159698 üzenetére
A kamerán úgy tűnik mintha lenne forgalom, de lehet csak próbálkoznak páran.
Az applikáció szerint nyitva.
[kép]
[link][ Szerkesztve ]
Üdv, P
-
mrbego
aktív tag
Hi
Tudtok ajánlani egy jó fodrászt a városban? Nincs semmi extra igény, egyszerű frizurám van.
A manapság divatos barber shopokat mellőzném, meg ahol húsz éves gyerekek vágnak.
Lakótelepi is jó lenne.[ Szerkesztve ]
Üdv, P
-
mrbego
aktív tag
-
mrbego
aktív tag
válasz szotyika77 #157505 üzenetére
Szerintem lehet érdemesebb lenne az adott laptop márka topikjában (is) megkérdezni.
Üdv, P
-
mrbego
aktív tag
Ha már akksi téma. Van olyan hely Debrecenben ahol régi telefon akksit le lehet adni/kidobni? (Pl. felpúposodott régi Nokia akksik)
Üdv, P
-
mrbego
aktív tag
válasz John_Deere #157131 üzenetére
Én évekig laktam a Borbíró tér környékén, a vásár hétvégéjén pokol volt a parkolás, mert még más időszakban is alig találni helyet.
Ja és esténként sokszor hallottam, hogy óbégatnak a perui indián árusok, akik két napig ott élnek az ablakom alatt (odavizelve, odasz@....va).
Meg amit még nem értettem, hogy a vásár idején miért tilos megállni is a Mikszáth Kálmánon? Hogy ha a vásár (és a látogató nép) miatt nincs parkolóhelyem, akkor még a Mikszáthon se legyen?
[ Szerkesztve ]
Üdv, P
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest