Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pinball FX3 PH! verseny
- Egy korszak vége
- Klímaváltozás, természetszennyezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz mrbego #162011 üzenetére
(#162012) RandomName
Azért kérdeztem meg öcsém szerint lehet újratölteni
Most legutóbb Nyíregyházán voltunk bent, lézengtek az emberek, voltak bent vagy hárman négyen, öcsém megivott vagy három pohárral és mikkor jöttünk el még teletette
Én kiengedtem egy fél pohárral megittam és utána még tele engedtem és leültünk megenni a cuccot, ennyit ittam
Nem is voltam szomjas, meg őszintén egy pohár kóláért nem fogom megkockáztatni hogy rám szóljanak vagy bármi más retorzióHonlapjukon semmit nem találtam erről
Írtam nekik de még nem jött válaszViszont ami nagyon felkeltette az érdeklődésemet az a fagyi 350Ft-ért [kép]
Ha lesz olyan mint régen a mekis akkor fogok venni rendszeresen( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest