Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
válasz sto1911 #149217 üzenetére
Erre mondom (vagyis gondolom, és mindenféle kötekedés nélkül), hogy a klimás kolléga aki ezt csinálja/ tanulja, a cégnek ahol van, azoknak tudnia kellene. Nem?
Biztos kapnak/kaptak erre vonatkozó utasításokat. Ha tévedek, akkor bocs. És akkor ha nincs ilyen, vagy ha van, de nem ennek megfelelően járnak el, akkor bünti esetén legyenek ők megbüntetve. Persze ez csak az én véleményem, ne vegye magára senki! -
HARDVERAPRÓD
válasz bul07 #149220 üzenetére
De ne erre menjünk rá, h ki mennyiért adja. Mert pl én is nagykerből vásárolok, és sok esetben az ilyen emag stb webáruházban olcsóbb. Hogy mennyi support van mögötte hagyjuk. Inkább engem az érdekel, hogy lehet normálisan beszerelni. És igen én fizetnék is érte. Ez olyan mint a gázkonvektor pl, én azért is fizettem többet a szerelésért. Viszont a 30-40%-os vásárlási baráti kedvezményt ki használtam.
De ezek lényegtelenek is. A fontos, hogy lehet hivatalosan normálisan felszerelni, tudja-e ezt vki? -
HARDVERAPRÓD
válasz elfelejtette #149226 üzenetére
szerelve, garanciástól, vagy ez csak a klíma ára? Bocsi, ahogy írtam nincs klímám, így nem vagyok ennyire jártas az árakban
-
HARDVERAPRÓD
válasz tahepa #149227 üzenetére
Az szuper, de akkor ha jól értem ő is csak azért tette fel, mert van még 8 másik aki feltette, ha pl nem lett volna 1 sem, akkor ő sem rakta volna fel. Így úgymond elismerte, hogy büntethető?
Csak, mert akkor vagy van szabályozás és mindenki nagyívben, és akkor a tulaj meg vagy kap büntit vagy nem? -
-
HARDVERAPRÓD
válasz saril #149242 üzenetére
Nah ezért kérdezem én, hogy ezt a klímásoknak kéne is tudni, hogy mit kell vagy mit nem kell bejelenteni, hogy kell felszerelni stb. Nem? Mert így van “800” féle lehetőség.
Sajnálom, hogy pont dewil666 nem válaszolt, elvileg ő képben friss tudás szerzéssel. Hátha NyMRooD kiderít valami pontosabbat. -
HARDVERAPRÓD
Eladó MacBook Air 2020 makulátlan állapotban!
Topikgazdák és akik a Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek topikban vennék meg azoknak kedvezményes árat is tudok biztosítani. A termék nem az enyém, de keressetek bátran, amire tudok válaszolok. Bármikor vihető, nálam van. -
HARDVERAPRÓD
válasz zsolti1debre #149312 üzenetére
Amúgy be is lehet vinni, nem olyan drága az.
[link]
10p 300ft -
HARDVERAPRÓD
-
HARDVERAPRÓD
válasz Zola007 #149348 üzenetére
Szerintem a digitális szót is ezért szeretik... sok mindent takarhat.
Kivi vagyok, ha valaki nem él a digitális szolgáltatással (Amit még én a magam részéről nem tudok elképzelni, a magán és a vállalkozói számlámnál is mindent az appban intézek) akkor is kell ezt fizetni? -
HARDVERAPRÓD
válasz saril #149350 üzenetére
Most nem azért, de ilyen formában mi meg használjuk a bankot, hogy ott tartsuk a pénzünket, intézzék, könyveljék a pénz mozgásokat, csekk, webáruház rendelés… stb. Nem kell sorban állni, vagy elenni a postára stb. Miért kéne ezt ingyen? Tartsuk otthon akkor a pénzt… stb. Ott is vannak költségek. Ez sosem értettem meg, hogy így gondolkodik sok ember. Ne vedd magadra, nem konkrétan neked szól, csak ide illik a válasz.
-
HARDVERAPRÓD
válasz saril #149354 üzenetére
Mert ezt már szerkesztetted, így ezt külön írom le.
Ideális ember vagy a banknak… ezt inkább úgy mondanám, hogy: érdeklődöm, bemegyek tájékozódom, és számomra megfelelő csomagért, szolgáltatásért fizetek, amit nem használok, azért nem. Ami viszont nekem megéri, azért igen fizetek. Hol itt a baj? -
HARDVERAPRÓD
válasz Atomantiii #149374 üzenetére
Cegléd utca 7. Trendix Kereskedelmi Kft.?
-
HARDVERAPRÓD
-
HARDVERAPRÓD
válasz 7Sony7 #149397 üzenetére
Meguntam, hogy amit használtam (Gillette Blue II a fehér csíkos) az konkrétan nem kaptam már szonte sehol, illetve még azt untam meg, hogy mindig úgynéztem ki mint akit szévágtak. Bár nem akartam, de váltottam one blade elektromosra. Nagyon nem bántam meg, azóta nem volt vágás, pedig képes voltam régen elektromossal is megvágn magam. Nekem bejött, és keresgélnem sem kell. Ó ha a lustaság fájna...
-
HARDVERAPRÓD
-
HARDVERAPRÓD
válasz Atomantiii #149416 üzenetére
Még mindig igen.
-
HARDVERAPRÓD
válasz Atomantiii #149419 üzenetére
Áhh az is elesik ilyenkor! Szinte mindegy honnan mész
-
HARDVERAPRÓD
Esetleg nincs valakinek felesleges, vagyis eladó Apple MacBook Air 13,3" 2011 MID (A1369) Komplett hibátlan kijelzője? Köszi
-
HARDVERAPRÓD
Ismét bombariadó van/volt a malomparknál is. Hihetetlen, hogy vannak ilyen idióta emberek.
-
HARDVERAPRÓD
válasz mghltm #149484 üzenetére
Köszi nektek.
Engem az lepett meg mikor kedden volt riadó, akkor pont bent voltam én is a Sparban. Ennyit közöltek, hogy mindenki menjen pénztárhoz, a központ átmentileg bezár... Ok értem én hogy fiktív és nincs ott bomba, de! nem azt kellett volna mondani, hogy mindenki azonnal kifelé, hagyd ott a kosárkád stb. Lehet nem jól gondolom. Vagy nekik már megszokott?
-
HARDVERAPRÓD
válasz mr.nagy #149486 üzenetére
nem véletlenül csak annyit közölnek, hogy el kell hagyni az épületet. Ez világos és érthető, nem is kell pánikot kellteni. Azon csodálkozom, hogy ennyire lassan ment, én is így mire kiértem volt legalább 6-10 perc (Pedig simán lehetett volna 3 perc is), szerintem ez sok idő. Csak annyit mondok, hogy nem kasszához, hanem a kijárathoz kellett volna terelni mindenkit egyből. Tegyük fel tényleg van valami bent, és még robban is. De lehet rosszul látom, akkor sorry
-
HARDVERAPRÓD
-
HARDVERAPRÓD
válasz bul07 #149521 üzenetére
Félve írom be, hogy iPhone 4s óta használok almát (használtan vettem), viszont az első dolgom volt a csengőhangot átállítani. Azóta volt még egy Sony Xperia Z2 (d6503) androidom, amivel nagyon meg voltam elégedve. Utána már csak alma volt.
Régen mennyire divat volt ez csörgetés-visszahíváskérés dolog, és pont az olyanok csinálták akikről te is írsz.
Nem tudom ki emlékszik erre, csupa értelem és tapasztalt emberek szólaltak meg: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest