- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Digitális Állampolgárság Program
- Kis színes abszurdisztánból
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
Mikrotik Router
Nektek kedvezmény is jár Nem BF miatt, hanem csak úgy -
HARDVERAPRÓD
válasz Zsoleszhun #154016 üzenetére
Nem az ár miatt lenne a váltás. Digi 3900-ről 5900-re emelné nálam, de epack… stb 4900 lenne januártól.
Minden telekom itthon is már, kivéve a net. A stabilitása érdekelne. NAS miatt.[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
válasz Atomantiii #154014 üzenetére
Igen optika!
köszi. -
HARDVERAPRÓD
Sziasztok!
Használ valaki telekomos vezetékes netet? Ha közel van hozzám (Malompark környékén lenne Nyár utca) az nem baj.
Ha igen, akkor ezekre szeretném megtudni a választ:
- Alapból publikus ip-t kaptok-e?
- Mennyire akadozik a szolgáltatás?
- 2000/1000-es kb mit tud stabilan átlag?
- most Digi van, érdemes-e váltani?
Köszi -
HARDVERAPRÓD
válasz Thermaltake #153833 üzenetére
-
HARDVERAPRÓD
válasz mexicanraven #153647 üzenetére
Minden megfelel. Egyszerű poén volt. Sajnos tényleg nem ér annyit sem ezért nem jelentkeznek érte lassan 1 hete. Én kidobtam volna régen. Sajnálom, ha a poén része nem ment át. Sorry még 1x.
-
HARDVERAPRÓD
válasz mexicanraven #153642 üzenetére
Ha veszem a csokit, hamarabb megeszem, mint hogy érte menjek. 😀 -
HARDVERAPRÓD
válasz Williamgrant #153636 üzenetére
Most te vagy érzékeny, én csak azt írtam le még 1x, hogy mit írtam, mert elsőre nem sikerült elolvasni rendesen. Lehet csak felületesen olvastad el. Nem baj ez, csak ne várd hogy nem javítom ki.
És még be is sértődsz, pedig nem írtam semmi sértőt, és nem is célom senkit sértegetni. Ha úgy tűnt, akkor ne haragudj. -
HARDVERAPRÓD
válasz Williamgrant #153632 üzenetére
Nem egészen ezt írtam, kérlek ne forgasd ki.
"Annyira nincs az rosszul méretezve, kezdő gamernek pont jó."
Tehát nem azt mondtam, hogy jó így teljesen. Annyira nincs ezt írtam, tehát hogy használható kezdő gamer gépnek. szerintem ezzel nem mondtam semmi olyat, hogy ez így teljesen jó.
Sokkal rosszabb összeállítások vannak hidd el. -
HARDVERAPRÓD
válasz Papaj x #153626 üzenetére
Annyira nincs az rosszul méretezve, kezdő gamernek pont jó.
Tudod? (Persze, hogy igen) Milyen gépeket adnak vesznek gamerként, pfff.
Ez azért használható még
Én nemrég egy
i5-8500 , 2x8gb ddr4, plusz Gigabyte GAMING 6Gb RX 5600XT kombót adtam el. Amivel fog meg szeretett volna játszani bőven viszi. Am egyre jobban azt érzem (lehet rosszul), hogy komolyabb játékra jobbak a konzolok, illetve célszerűbbek.
Persze ez csak privát vélemény.
Am pont keresek i7-6700 CPU-t, nincs külön neked? -
HARDVERAPRÓD
válasz Williamgrant #153595 üzenetére
Nem mellesleg megnéztem ezt TED48G3200C2201 és a nagyker szerint, ahol be vok regelve, erre is élettartam a gar, és nem 3 év. De mindegy semmit nem számít.
Nem csoda az az ár, de nem rossz, mert ugye amit linkeltél, rájön kb 1k szállítás is. Van aki pl nagyon nézi, hogy 10 v 12k-ért kapja meg ugyanazt. Neki pont jó lesz az ár. -
HARDVERAPRÓD
válasz szabonagyur #153324 üzenetére
Szupi,
-
HARDVERAPRÓD
válasz szabonagyur #153320 üzenetére
Szia. A hp laptop az amit kérdeztél a hp topikban? Vagy azt megokdottad?
”Adott HP650 G1 Win11-el. Néha rendesen látni a monitor frissítését ahogy mennek a csíkok”[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
válasz Williamgrant #153290 üzenetére
Én még Patriot burstnél tapasztaltam. 6-ból 4 halt meg.,Pedig “jó” SSD-nek indult. Persze lehet én fogtak ki ezt a hibás szériát.
[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
válasz diablo1984 #153287 üzenetére
A legrégebbi szériával még nem volt gond. Sebességgel nincs gond. Satafirm hibával rengeteg halt meg. Árban hasonló az a 2 amit írtam, és azokkal jóval kevesebb hiba van.
-
HARDVERAPRÓD
Hálózati cuccok eladóak:
Synology DS118 NAS használt újszerű
Mikrotik Ap
Mikrotik Router[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
válasz Salex1 #153170 üzenetére
Jó nincs sebességkorlát, akkor meg nincs miről beszélni. Akkor a kihelyezett kamera után mér, ha pedig szemből, megyünk vele, akkor meg annyi a dolgunk, hogy ne lépjük túl a sebességhatárt. ennek a fotózott táblához nincs köze. Innentől meg szerintem ahonnan kivehető egyértelműen a rendszem onnantról mér, voltaképpen azt is mondhatnám, ahonnan él a sebességhatár (jelen esetben az 50km/h), onnan mérhet, ha lát addig
-
HARDVERAPRÓD
-
HARDVERAPRÓD
válasz depe95 #153089 üzenetére
Ha nincs a panel egybeépítve az usb résszel, akkor szed szét a házat tedd rá úgy gépre, majd veszel egy házat kb 5k és ha nincs baja meg az adatokat is vissza tudod nyerni (ha elvesztek), akkor az új házban mehet tovább. a napokban csináltam egy seagate külső HDD-t egyik ügyfelemnek. Teljes volt a siker. Ott vissza tudtam tenni a régi házba.
-
HARDVERAPRÓD
-
HARDVERAPRÓD
Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek 1151-es lap, ami a 8. genes procikkal megy?
Köszi. -
HARDVERAPRÓD
válasz Papaj x #152632 üzenetére
Lépj túl, fogadd el! Ez így van jogilag, akár tetszik akár nem. Kérd el a számlát, vagy engedd el. Ennyi erővel, kár a gar papír kitöltése…..
Szerintem te nem akarod érteni / megérteni!
Nyilván én mikor eladok vmit, adok számlát. Nekem nem kell, mert a rendszeremben látok mindent. Nyilván erre képes az lg is. Tegyük fel ők eladják egy kiskernek 2022.01.12, a kisker meg eladja 2022.04.10-én. A gyártói gar 2022.01.12-től él mindaddig, amíg te nem igazolod, hogy később vetted. -
HARDVERAPRÓD
válasz Williamgrant #152606 üzenetére
Hát akkor JANIKAKA nem tudta.
-
HARDVERAPRÓD
válasz zsolti1debre #152310 üzenetére
Szia!
Nekem is mázgás maradt, amivel javítottam rajta, hogy egy Mikroszálas univerzális törlőkendővel átmentem rajta. jobb lett, de nem tökéletes. Azóta elengedtem a témát a részemről. -
HARDVERAPRÓD
válasz SOAD19 #152307 üzenetére
Az sd-nél végülis igen, mert 12 volt az ár, és rákérdeztem, hogy ez nem elírás? 😁 kb 6-7 közt hoztam el.
Az ipadnál meg volt egy kis félreértés… kiállítottat akarta ideadni, de volt új is csak benézte, úgy összehaverkodtunk, hogy kicsikartam 15%-ot az új árából. A végén megkérdezte, nem akarok-e ott dolgozni. ( felvilágosítottam pl arról, hogy az ipad-ek nem bővíthetőek sd-vel) -
HARDVERAPRÓD
Van valakinek ilyen gépe?
MSI Modern 9S7-14J112-024 Notebook (MSI MODERN 14 C12M) -
HARDVERAPRÓD
válasz sto1911 #152297 üzenetére
Jól tudod igen szervizelek. De azon kívül, hogy esetleg "könnyebben" megmondom, hogy mi a baj, vagy hogy miből eredhet a hiba, azon kívül nekem sincs minden polcon. Tehát nekem is bukó, ha van valami és én adom a gart, nem az ahonnan beszereztem.
Pl a te esetedben kalkulálhatsz egy bevizsgálási árral, sok helyen 4-7e közt van, de van ahol ez ingyenes. Nah most pl amit eladsz rászámolsz, pl 3e pluszba, mivel nem minden terméket hoznak vissza, így amit visszahoznak, az sem lesz akkora bukó. De persze ez csak a szuverén véleményem.
Ha nem vállalsz gart rá, akkor viszont ennek árban kell megnyilvánulnia, hogy a vásárló ezt "benyelje". Igen lehet ez a legjobb döntés annak a részéről, aki valamilyen oknál fogva nem vállal gart. Áron alul eladja, és. Mindenki nyugodt, boldog -
HARDVERAPRÓD
válasz sto1911 #152294 üzenetére
Ez két oldalú, én minden eladásomra vállalok gart, kár céges, akár megánszemélyes eladás. Mivel nem akarok átverni én sem senkit, és biztos vagyok benne, hogy jó is (persze bármi elromolhat), ezért bevállalom 3hó-12, esetekben 24 hó(ez céges nyilván).
A másik oldala amit te mondasz. -
HARDVERAPRÓD
válasz Williamgrant #152289 üzenetére
Én media markt-ba már alkudtam. És be is jött.
[ Szerkesztve ]