Új hozzászólás Aktív témák
-
Papaj x
senior tag
válasz func93 #21399 üzenetére
Én is itt vagyok nem messze, az Ótemetőn vagyok, de ha jársz arra, azt megköszönöm.
Anno én csak horibilis árakon találtam mindig.. Efgy ismerősömnek volt valami orosz kv főző, méretileg legalábbis, de az lyan kv-t csinált, hogy.."A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
func93
senior tag
válasz Papaj x #21398 üzenetére
Mellette még van egy Dolce Gusto vagy micsoda... de hát a nyomába se ér. Daralosbol egy régebbi darab ami nekünk is van kb 20k körül van. Miénk is már vagy 10-15 éves, de eddig semmi baja nem volt csak néha kellet cserélni 1-2 dolgot ami pár ezer forint.
JANIKAKA: Csapó u.-ból nyilik balra egy kis utca ahol van egy bolt(szerviz, arusitas) utana jarok neked mennyibe fajna egy korrekt de olcso gepezet.
[ Szerkesztve ]
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Papaj x
senior tag
válasz func93 #21396 üzenetére
Én nagy kv fun vagyok, de valahogy még sosem jöt ki léps, hogy egy ilyet vegyek..
Ugyanakkor ha valaki megválna tőle egy új vásárlása miatt, írjon bátran..
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
func93
senior tag
-
kungzi
veterán
ELADÓ Corsair DDR3 Vengeance 1600MHz 4GB KIT (2x2GB) CL9 LP!(CML4GX3M2A1600C9) Olcsóbb lett, már csak 7k! Vigyétek Sürgős!
-
mezis
félisten
válasz Irmscher 353 #21375 üzenetére
Én azt javaslom, hogy csak kávéból főzz kávét (legjobb a frissen darált) és ne abból a valamiből, aminek van valamekkora kávétartalma -esetleg.
Egyszer találtam a kamra mélyén egy évekre ott felejtett fél üveg Nescae -t. Gyönyörű CIÁNKÉK színe volt annak a valaminek, ami eredetileg sötétbarna volt. Vízben feloldva a lötty barna lett. Csak a lefolyót kínáltam meg vele. : Nézzek körül ismét a kamrában, hátha találok Neked még egy üveggel ?
mezis
-
hcs57
addikt
Dunlop 155/70R13 nyári gumi eladó: [link]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
bsutyi
csendes tag
én nespresso-t használok az is drága amúgy az utántöltő pedig tényleg vizes kávé, de kísérletezhetsz a darálás milyenségével esetleg az lehet a titok. Esetleg a lidl-ős kapszulás gép valaki nem próbálta?
[ Szerkesztve ]
Elegendő pénzem van egész hátralevő életemre. Feltéve, ha nem vásárolok semmit.
-
SOAD19
addikt
válasz fenergie84 #21390 üzenetére
Tudom-tudom, nyugi nem vettem sértésnek a hsz.-ed.
Ajánlanátok pár helyet, ahol talán kapható ilyen vadkakaó. Itt van két méretben is, de most már inkább csak a kisebb kellene. Az asztali verzió, amit utoljára mutattam. Bár később a nagyszobába/nappaliba lehet jó lenne egy nagy is majd. Jöhetnek pü-ben is a linkek.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz fenergie84 #21388 üzenetére
Tudom, a Tiéd nagyobb, de az enyémben, ha jól tudom több fénycső van!
Találtam még egy pofás kis darabot: vadkakaó
Úgyis, szeretem a kakaót!
Mod: Nem is annyira drága:
Méret: 21/95 Ár: 5100 Huf.
Méret: 27/150 Ár: 9200 Huf.Bár, lehet elég lenne az asztalra is egy kisebb belőle: [link]
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Adott a szobám, ezen szeglete, és kitaláltam, hogy jól mutatna a sarokban egy nagyobbacska növény. Az asztalt a kanapé felé húznám, így lenne hely a sarokban. Valami olyan kellene, aminek kb. 1 m környékén van a "lombja", talán egy ilyen jó lehetne.
Valami ilyesmikre gondoltam: [link] (persze, nem ekkora kivitelben), [link], [link], [link](bal oldali), [link]
De, ha valakinek van más tippje is, csak hajrá, szívesen fogadom. Bár, ha nagyon drágák, akkor egyelőre hagyom a dolgot.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
Apple A1344 60 wattos MagSafe hálózati adapter (MacBook Pro 13") 13.000 ft
Exkluzív! Jabra VOX headset 19990 ft
Micro SIM vágás Debrecenben! 300 ft
BEEWI Mini Cooper bluetooth Android/iOS távirányítós autó 7.990 ft
RadioShack PointMobl fekete iPhone 5 előlap védő üveg 4.990 ft
Mophie Pulse iPod touch 4G játék kiegészítő 2.500 ft| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz #65675776 #21383 üzenetére
Mi itthon a hagyományos kávéfőzőt használjuk, a "kotyogóst". Nincs meg megy perc alatt, de jobban szeretem, mint a gépek által kapszulákból préselt kávét, vagy a hasonló módon elkészülteket.
Igazából előnye az ára is, hiszen egy ilyen kávéfőző 1-2 ezerből megvan akár, igaz kínai gyártmány,de ennyi pénzért... Van egy nagyobb, 4 személyes is, az van vagy 20 éves minimum, az még magyar gyártmány, de nincs semmi baja!| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
törölt tag
válasz Irmscher 353 #21382 üzenetére
Akkor annyira nem nagy az előnye. Ennyi pénzért meg lehet már normális KV-főzőt venni, amiből normális KV jön ki. Ráadásul nem csak egy csészényi egyszerre.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz dwelablack #21379 üzenetére
Mennyi idő alatt készül el benne a KV?
-
dwelablack
tag
Az annyit ér, mint Pressernek a Mebucain...
Megvettük mi is az átalakítót, vizes kávét jól tud csinálni, de másra nem jó. Folyik orrán száján belőle. Mi csak párnával használjuk, akcióban egész jó árakon ki lehet fogni, és akkor érdemes megvenni 4-5 csomaggal egyszerre. (inkább mi azt szeretjük benne, hogy nagyon gyorsan meg lehet csinálni a kávét vele)
nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos.
-
Drughi
addikt
válasz Irmscher 353 #21375 üzenetére
Ugyanannyi, de ha a 30%-ot nézzük akkor már barátibb, főleg 5 csomag kávéval.
rákerestem és 3ezerért lehet hozzá venni valami betétet amivel lehet őrölt kávét is bele tenni.
ElgondolkodtatóXiaomi 14T
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz Drughi #21374 üzenetére
Csak kávépárnával működik.
De van az Auchan-ban egy francia kávé, ami 999Ft-ért ad, asszem huszon x kávépárnát.
Amugy a 17 ezres ár nem baráti, évek óta ennyi...
De az edigital-ban egy lehelettel olcsóbb
Bár, ha kap hozzá az ember 5 csomag kávét, akkor valóban a Tesco a befutó[ Szerkesztve ]
-
Drughi
addikt
Üdv,
Van valakinek esetleg Philips senseo hd 7810 típusú kávéfőzője?
Tescoba most 17eft és jár mellé 5 csomag kávé és. És mindezt én most 30%-kal olcsóbban tudnám megvenni, tehát tényleg baráti áron,
Megéri?
Illetve ebbe csak kávépárnát lehet tenni, vagy sima őrölt kávét is?Xiaomi 14T
-
kwetax
csendes tag
Samsung NP540U3C-A01 érintőkijelzős ultrabook eladó
Új,dobozában, 1 év gari, kipróbálva volt.
13,3" érintős HD kijelző
Intel core i7
8gb ram
128gb SSD
BT 4.0, 1gb lan, usb 3.0 stb.Érdeklődni privátban
Ár:230.000 Ft
-
dFactor
tag
Eladók lettek az alábbi cuccok:
Point of View 5.1 USB Gamer fejhallgató - Kb 3 éves,használt, de jó állapotú, működése hibátlan. 8 beépített hangszóróval, kezelőszervvel. Irányár: 6.000,- HUF
Trust GM-4800 Predator laser egér. 3200 DPI, programozható gombok, súlyozható. Felületén enyhe kopás a használattól, amúgy hibátlan. Irányár: 5.000 Ft
Egy 400 wattos táp. Gamer konfigot hajtott, de bootoláskor néha fagyott tőle a windows. Érdekes módon játék közben bírta a terhelést. Irodai használatra szerintem kiváló.Irányár: 2.000 Ft
Érdeklődni priviben.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ I mean if my show does not make people vomit and have an erection at the same time, then I've let my audience down.
-
xuldar
addikt
Eladó kacatok:
- HP Photo smart R717 fényképezőgép
- Celeron D331 proci (socket 775)
- Zalman VF700 AlCu VGA-hűtő
- Noctua NF-R8 8 cm venti
- Verbatim CD 52x, 20db, mind saját tokkal
- Radeon HD 4850Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
copass
veterán
válasz dwelablack #21366 üzenetére
ez ilyen, 2,5" külső vinyóval jobban jársz, sokkal jobban kezeli a nagy fájlokat.
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
zolikaDB
veterán
Az van, amit br.rak mond, nálam is így megy a kis itx-es gépemben.
Másik: valakinek nincs valami combos chipset hűtője eladósorban? Ötzi, Chilla, Revoltec??? -
br.rak
őstag
Nem lehet, hogy az op rendszer előolvasási rendszere miatt látod úgy, hogy az elején gyorsan megy (amíg betelik a gyorsítótár), utána meg megy "normál" sebességgel?
-
dwelablack
tag
Egy 8:20-as gyors kérdés:
(tudom, van rá biztos megfelelő topik, de itt gyorsabban szoktatok reagálni)
Vettem egy 32Gb-os pendriveot, direkt azért vettem ekkorát, mert erre egy nagy darab (~20Gb-os fájlt) szeretnék napi szinten másolni/felülírni! Mennyire normális az, hogy az első 10%-ot megcsinálja azonnal, utána meg úgy belassul, hogy van hogy 30percig szerencsétlenkedik. Visszavittem a boltba, aztmondták ezt a sebességet tudja, és pont... (10Mb/s \ 5Mb/s) Nálunk is ennyi idő alatt másolta fel...
Köszi előre is,
Üdv,
Gy.nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos.
-
ati012
őstag
voda 845-m van mar 2 napja. buta vagyok hozza' de le mëg nem fagyott.
-
dvdbackuper
őstag
Compaq Presario 700 notihoz keresek lehetőleg magyar kiosztású billentyűzetet!
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Eladó / rendelhető dolgaim.
1.: Kristály gyöngy karkötő anyagáron eladó.
2.: Egyedi ékszer nemes kristályból. rendelhető.
3.: Gravir !!! rendelhető.
4.: Tükrös szekrényt eladó / cserélhető.
5.: E5500 csak csere erősebbre a fentiek beszámításával. A lapom által támogatott procik listája. ( Core™ 2 Duo E6750, E6850, E8190 or better egészen Q9650ig bezárólag, tekintettel a 400 W-os Delta teljesítményére. + kp nélkül!!! )
Valamint még mindig érdekel, hogy hol tudok cipő / bakancs talpat venni?
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
wwhy
veterán
válasz pockhome #21357 üzenetére
alma vs penge
lorcsi: droid alá is telót kell venni, és akkor nem fagy stb. Ez esetben a buherálás lehetőség, nem kényszer.... Nekem HTC Desire S volt, hónapokig csak töltöttem, még egy újraindítás sem volt, pedig sokszor több napig csak tölőn lógott, és osztotta a netet, mint Ches-nél. Utána Iphone 4S-sel vert meg a sors, 2 hónap után "dobtam", mert minden, csak nem okos (az általam használt progik /szótárak, nyelvleckék/ vagy meg sem voltak vagy egy valag pénzé').
De ha WP8, akkor próbáld ki a MM-ban pl. a HTC 8S-et ....
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
pockhome
senior tag
válasz lorcsi #21350 üzenetére
A WP-t en is csak ajanlani tudom, vagy iOS. Ez mind a ketto veri az androidot. Sokkal stabilabbak, butabbak is fomenucszintjen, de karpotol az hogy nem fagy be, nem kell allandoan ujrainditani (2-3 hetente szoktam). Igaz a windowsosra kevesebb app van mint iOS-re de ha tenyleg telefonalasra akarod hasznalni akkor mindegy hogy van -e ra angry birds vagy nincs
Mondjuk az is kisse zavart hogy nem volt ra se skype, se viber, de ha van penz a kartyadon akkor tokmindegyGirls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
S.Feri
őstag
Samsung omnia M, telenor függő, doboza, tartozékai hiánytalanul megvannak.
Garilevél jár hozzá természetesen, durván 6 hónapos, kezdettől nilkin tokban és fólia van a kijelzőn.
Számláját és minden papírját adom vele természetesen.[ Szerkesztve ]
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
lorcsi
veterán
válasz Chesterfield #21351 üzenetére
bazz...a blade netjéről inkább nem írok semmit ..
és az akksi is szépen teljesít
eladó: vadi új soundcore motion+
-
lorcsi
veterán
válasz Chesterfield #21349 üzenetére
pontosan ezt a megbízható működést keresem
(eléggé kiakaszotott, hogy a telefonkönyv lementése romcserével végződött ami most sem működik megfelelően..és se időm se energiám ezzel baszlakodni )
menynit bír az akksija?a nokia mostani dizájnja bejön..és még a htc ami szuper
mi az a tethering ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
-
lorcsi
veterán
valószinűleg cserélve lesz az android rendszeres zte bladem...unalmas a barkácsszakkör
így elsőre a WP8 rendszerek tetszenek
kinek van iylen?
menynire jött be? (előny -hátrány)
miylen navigáció tehető rá?eladó: vadi új soundcore motion+
-
sNORh
addikt
Eladó Samu 17-es CRT moncsi 3,5k
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
pockhome
senior tag
válasz dwelablack #21345 üzenetére
t-mobileos nem lenne jó?
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
dwelablack
tag
Ha tud valaki visszaellenőrizhető eladó iphone 4-et (voda előnyben, vagy független) szép állapotban, akkor légyszi pm me!
Köszi!
nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos.
-
zolikaDB
veterán
Cserelnek 2x2GB DDR3 Kingmax RAM-ot 1x4GB-ra.
-
kungzi
veterán
Eladók:
ELADÓ Corsair DDR3 Vengeance 1600MHz 4GB KIT (2x2GB) CL9 LP!(CML4GX3M2A1600C9)
Eladó 3db REVOLTEC AirGuard 120 ventilátor!
2db Coolink SWIF2 120P ventik eladók!
Eladó 2db Cooler Master 12cm Sickleflow zöld LED R4-L2R-20AG-R2 ventilátor!
Keresek:
Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz memóriát vennék! - lehet nagy bordás és LP is, de csak fekete
-
zoknipóc
csendes tag
válasz fenergie84 #21339 üzenetére
ment privi!
"Nincs az a kis pénz, ami ne jönne jól" 6 pozitiv / 0 negatív.
-
zoknipóc
csendes tag
Rossz alaplapokat, processzorokat, memóriákat és egyéb alkatrészeket keresek.
Tervem:
OSB lapra felrögzítem, majd az egész táblát huss, rá a falamra. Csak kicsit vagyok fanatikus
Szükséges mennyiség: ~64 négyzetméter.Díjazás: alaplap darabjáért 200-300 Ft-t tudok fizetni. + piros pont + köszönöm + kép a kész műről.
Ha sok van, akkor többet is tudok adni érte!"Nincs az a kis pénz, ami ne jönne jól" 6 pozitiv / 0 negatív.
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ati012
őstag
*****AMD AM3+*****
0. csomag 1 év garanciával csak: 40.000 Ft
Asus M5A78L-M LE 15.000 Ft
AMD FX4100 20.000 Ft
2 x 2GB / 1600MHz Geil hűtőbordás memória 6.500 Ft1. csomag 1 év garanciával csak: 45.000 Ft
AMD FX4100 20.000 Ft
Alpenföhn Cold Tower 4.500 Ft
2 x 2GB / 1600MHz Geil hűtőbordás memória 6.500 Ft2. csomag 1 év garanciával csak: 53.000 Ft
AMD AM3+ FX8120 Bulldozer 28.000 Ft
2 x 2GB / 1600MHz Geil hűtőbordás memória 6.500 Ft3. csomag 1 év garanciával: 60.000 Ft
AMD AM3+ FX8120 Bulldozer 28.000 Ft
Scythe Mine2 12.000 Ft
2 x 2GB / 1600MHz Geil hűtőbordás memória 6.500 Ft*****AMD FM1*****
1. csomag 1 év garanciával csak: 40.000 Ft
Gigabyte ga-a55m ds2 13.500 Ft
AMD A6-3670K 16.000 Ft
2 x 2GB / 1600MHz Geil hűtőbordás memória 6.500 Ft2. csomag 1 év garanciával csak: 43.000 Ft
Gigabyte GA-A55M DS2 13.500 Ft
AMD A8 3870K 19.000 Ft
2 x 2GB / 1600MHz Geil hűtőbordás memória 6.500 Ft3. csomag 1 év garanciával: 48.000 Ft
Gigabyte GA-A55M DS2 13.500 Ft
AMD A8 3870K 19.000 Ft
Scythe Mine2 12.000 Ft
2 x 2GB / 1600MHz Geil hűtőbordás memória 6.500 Ft -
kungzi
veterán
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Eladó / rendelhető dolgaim.
1.: W 910i zsebkopott eladó.
2.: Kristály gyöngy karkötő anyagáron eladó.
3.: Egyedi ékszer nemes kristályból. rendelhető.
4.: Gravir !!! rendelhető.
5.: Tükrös szekrényt eladó / cserélhető.
6.: E5500 csak csere erősebbre a fentiek beszámításával. A lapom által támogatott procik listája. ( Core™ 2 Duo E6750, E6850, E8190 or better egészen Q9650ig bezárólag, tekintettel a 400 W-os Delta teljesítményére. + kp nélkül!!! )Valamint még mindig érdekel, hogy hol lehet cipőtalpat / bakancstalpat venni?
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Laraxior
titán
na.. meg is van a pápa
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
qqwerty
tag
Uraim!
Keresek 80gb-os 2.5"-os satás winyót Debrecenben!Telefonszám az adatlapomon!
-
Papaj x
senior tag
KERESEK!!
Vásárolnék mélnyomót, de csak ezt a tipust: Pioneer TS-W306C.
További infó:
http://www.sonicelectronix.com/item_5292_Pioneer-TS-W306C.html
Ha valaki tud ilyet akinek ez van esetlegesen, jelezze már, biztosan megegyezünk..
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
-
Sanyabá
senior tag
Keresném az alábbi szakközepes jó állapotú tankönyveket:
- Kosztolányi József :Sokszínű matematika 11 év
- Kovács Csongor : Analóg elektronikai tankönyv
- Fizika 11. Rezgések és hullámok tankönyv
- Munkácsy Károly : Színes irodalom tankönyv
- Száraz Miklós : Történelem 11 . tankönyv.A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
mrkase
csendes tag
Sziasztok!
Debrecenben hol kapok fekete műbőrt nagyon olcsón???
(max. 1m kellene)Válaszokat előre is köszönöm.
-
br.rak
őstag
Win7 kompatibilis, külön tápot nem igénylő Canon lapolvasó, elég amit az USB-n keresztül kap
Canon Lide 30: 4500FtDia és Film-feltétes HP scanner 7500Ft
Digikábelhez Set Top Boxok a digitális adás vételéhez.
Pace DC220/221 KKD eredeti távirányítóval
ár 3500FtTechnisat MF-4K eredeti távirányítójával
Magyar nyelvű menű, beépített Teletext
ár:6000FtTechnisat Digital PK eredeti távirányítójával
Beépített Teletext, RF modulátor
ár:7000FtHumax PR FOX C eredeti távirányítóval Magyar nyelvű menü
ár:5000FTHumax PR FOX C II eredeti távirányítóval
ár:6000FTHumax BTCI-5900C eredeti távirányítóval
Linux alapú Box
Magyar nyelvű menü, RF modulátor
ár: 8500FtBr
[ Szerkesztve ]
-
S.Feri
őstag
256mb sd 133-as ramot keresek 2 db kell, 500Ft/db amit tudok érte fizetni.
Köszi előre is, ha van, és dobsz egy privit!
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
kungzi
veterán
ilyen gumi élvédőt hol tudok venni Debrecenben?
-
Papaj x
senior tag
2.1-et vásárolnék az alsó kategóriából, ilyen Logitech márkával körülbelül..
-
aldebaran
őstag
Munka!
Érdekel a modern mobil kommunikáció és ami mögötte van?
Értesz a Windows szerverek menedzseléséhez?
Angolul nagyon jól kommunikálsz írásban és szóban?akkor a csapatunkban a helyed!
Szólj nekem, ha érdekel a munka, vagy ismersz valakit, aki szívesen dolgozna egy több, mint 1400 főt foglalkoztató informatikai szolgáltatásokat üzemeltető multinacionális cégnél.
[ Szerkesztve ]
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
Borosz
őstag
Eladó AMD konfig (lehetőleg egyben):
- GA-MA770 US3 (AM3,1333MHz HT3.0)
- AMD X2-5000+ procc, gyári hőcsöves AMD hűtés
- 2x2GB DDR2-800 dual-ban
- ASUS HD3850 512MB, 256bit passzív VGA (átalakított 4850 hűtés)
- álló fekete ház, kék lcd kijelzővel, venti szabályozóval, két hőszenzorral, két plusz 9cm-es halk ventivel
- 400W Codegen táp (12cm venti) - Nem röhög, igen, elviszi biztonsággal a konfigot már egy jó ideje.
- fekete sata DVD ROM
- 120gb Seagate IDE hdd (100/100)
Kellően halk a gép, akár hálószobában is elmegy.
Kb. ennyi.. 30K körül vihető. Akár holnap.
Csak az jelentkezzen, aki el tudja vinni akár holnap. Olyan ne jelentkezzen, aki majd 2 hét múlva tud fizetni stb. Köszi. 1 hét gart adok rá.Van még hozzá, ha kell 17" FuSi P17-2 IPS-like (szuper jó képe van) hibátlan LCD, fehér, DVI-vel. Ez plusz 10K.
[ Szerkesztve ]
-
Nooki
tag
Eladó:
Kingston 2GB 800MHZ DDR2 memória 4k[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
Keresek 3db CM Sickleflow kék ledes ventit. Tudok adni cserébe 2db zöld ledes-t + kp.
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok!
Olyan embert keresnék aki weboldal szerkesztésben jártas. Kellene egy hosszú távon működő weboldal.
Bérezés és a részletek megbeszélése privát üzenetben!
Esetleg tudtok ajánlani itt ilyen embert Debrecenben?Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
aldebaran
őstag
Külső 3,5" rack-et keresek 1,5TB-os belső winyóhoz.
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz kungzi #21310 üzenetére
kungzi: LINK
Eladó:
- Ritkaság socket 423-as félkonfig. (alaplap, proci, RDRAM, HDD, táp, ház, ODD, floppy)
- ATX es táp (FSP 250W és Astec 145W)
- Micro headset mobilhoz, olyan pici, mint egy modern hallókészülék, Puskázni tökéletes (ehez hasonló)
- pci-os 4 portos USB (usb 1-es)
Érdeklődni, priviben![ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
hali
az otp smartbank szolgáltatás az havidíjas, vagy ingyenes?
-
dudikpal
senior tag
-
Hypernem
csendes tag
Mp3/Mp4-lejátszót vennék olcsón, illetve csere is játszik! Akinek van, kérem írjon priviben!
Privátban keress!
-
Plavix
tag
válasz PindurAnna #21303 üzenetére
A Piac utcán, Halközben, Bajcsyn most dolgoznak a kertészek. Metszettek, ültettek. Kértem, és kaptam tőlük tulipánhagymát. A Piac utca Csapó felőli oldalán van ilyen szegfű.
Weblap készítés, domain adás-vétel.
-
Nooki
tag
Eladó alkatrészek:
Seagate Sata 80GB hdd 100/100 as 2k (4db van)
kingston 1GB 800MHZ DDR2 2k
Kingmax 1GB 667MHZ DDR2 1.6k
(a kettő együtt 3k ) -
törölt tag
válasz PindurAnna #21303 üzenetére
Szegfűszeghez kell?
-
PindurAnna
Közösségépítő
Keresnék ilyen szegfű tövet:
Sör, csoki kategóriában
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
bsutyi
csendes tag
Sziasztok!
Acer aspire 3055-ös notihoz (14-es kijelzős) kersek zsanért párban!
Valaki tud segíteni?
Elegendő pénzem van egész hátralevő életemre. Feltéve, ha nem vásárolok semmit.
-
cekkk
veterán