- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TOTP generátor PHP-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati012
őstag
Vonz a nyugatról behozott extrák varázsa, amit egykoron a vasfüggönyön miatt éltél át?
Élj úgy mint egy német irodista, éld az igazi kis magyar ujjongást eme remek HP számítógépek iránt ni:[link]Ne felejtkezz meg a billentyűzetről sem!
...továbbá egy faint szénné húzott s478-as rettenet!
2,26GHz @ 3,48GHz!!! -
adi mester
aktív tag
Sziasztok.
Eladó lenne itt pár apróság, hát ha valakinek felkelti az érdeklődését valamiCPU:
AMD Sempron 2400+ (Socket A) - 1.800 Ft
3 - 3.2 GHz-es Socket 775-ös processzorok - 2.200 - 2.500 FtRam:
256 MB Nanya notebook memória - 1.000 Ft
2 X 512 MB Hynix DDR-400 3.500 Ft és 256 MB-os DDR memóriák (266 - 400 MHz) - 2000 Ft / 3 dbHDD:
IBM Option 36.2 GB SCSI HDD 10K rpm - 1.500 Ft
200 GB Maxtor HDD IDE-s, HDS: 98/94 % - 4.000 FtHűtők:
EKL AG processzorhűtések, LGA 1155/56-os hűtőkre - 2.000 Ft / db
Alpenföhn Civetta és Matterhorn zsír új hűtők - 6.000 / 14.000 Ft
AMD S754 / 939 / AM2 / AM2+ / AM3 hűtők - 1.000 Ft és 2.000 Ft közöttTápegység:
480W Codegen és egy 450W M-Tech - 3.500 / 3.000 FtNotik:
HP Compaq NX9005 notebook bontáson...
FSC Amilo A 7600 bontáson...Egyéb:
Belső, PCI-os Dana Wlan kártya, antennával - 2.500 FtKeresek:
Socket 478-as alaplapot, a kikötések:
- 800 MHz FSB-t támogasson,
- AGP foglalat
- olcsó legyen, lehet akár oem is a lap
- pár nap tesztgari vagy tesztlehetőségEsetleg ha videokártya is lenne mellé, akkor az is érdekelhet.
Valami ATI Radeon kártyára gondoltam a 96XX / 98XX szériából, esetleg Nvidia 6600 GT[ Szerkesztve ]
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
RexpecT
addikt
Fujitsu MHY2080BH 80GB-os laptop merevlemez(SATA) 100/100 -as: 5k
TP-Link TL-WN321G USB Wifi Adapter: 1,5k
Intel D201GLY alaplap+proci(miniITX,integrált Intel Celeron 1.33GHZ proci+IDE+SATA+Integrált SiS videokártya+DDR2-es RAM Slot ): 7k
Kingmax DDR2-667 512MB memóra: 1,8k
Van a cucchoz illő régi IBM házam jó kis táppal is eladó! -
sNORh
addikt
Keresek 5x110-es 16-os, esetleg 17-es alufelnit Vectrára.
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
jambriklaci
csendes tag
Baráti áron keresek USB-s fekete billentyűzetet.
Privátba keressetek... -
törölt tag
válasz lorcsi #20547 üzenetére
Ahhoz kicsit nagyot kellene kerülni...
blasko92: Zsírosbőrt nem kellene boxolni. Azt méhviasszal, vagy méhviasz alapú dolgokkal kell ápolni.
Emellett a zsírosbőrnek nem kell tükörfényesnek lennie. Bár volt osztálytársam középiskolában, aki a velúrt is kiboxolta. Gyönyörűen nézett ki.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Eladó Sony Xperia Sola, viszonylag sürgős lenne, az ár alkuképes.
-
zolikaDB
veterán
válasz fenergie84 #20587 üzenetére
Enyhe kifejezés
-
zolikaDB
veterán
-
zolikaDB
veterán
válasz fenergie84 #20580 üzenetére
Igen, így van, csak ma olyan pocsék filmre ültünk be, h minden megfordult a fejemben
-
Mofly
csendes tag
Sziasztok!
A stafftól jött egy levél még régebben, hogy hírdetni az aprón kell.
Avassatok be, akkor az adás-vétel-csvegés fórumba nem lehet beírnom, hoyg van 2db LGL1919S monitorom eladó?Jujj-jujj, most bokán leszek rúgva.
Mofly
-
SOAD19
addikt
válasz diablo1984 #20571 üzenetére
Szerintem az "idő előtt kijövünk"-et úgy értette, hogy még nem kezdődött el a film, csak már beültek.
-
Abri
senior tag
ki megy mostanába Hajdúszoboszlóra?
egy tápegységet kellene elvinni -
pockhome
senior tag
válasz mitulabattyi #20573 üzenetére
én szakácsfáklyával szoktam az ilyet csinálni
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
Kryczek
aktív tag
-
sNORh
addikt
Eladó egy samu 17-es CRT moncsi, nagyon szép megkímélt.
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
zolikaDB
veterán
válasz werszomjas #20560 üzenetére
Épp ez az... Drága cipőt boksszal ápolunk. Amúgy pár százas, Bagarolt keress, ha lehet.
Nem értem ezt a dolgot, h cipőorrot felújítani. Édesapám úgy tanította, amikor bőrcipőt/csizmát hordtunk télen, h azt minden este megszárítani és fényesre bokszolni kell. Táplálja a bőrt és fényt ad neki. Soha sem volt mattra kopva a cipőm, vagy kiszáradva.
Amikor vettem egy Martenst, egy pár napig vazelinnel kenegettem, majd utána boksz.
A mostani utcai, bőr alapú cipőimet is, amiket ugyan csak nyáron használok, tehát só, és hólé nem éri, azért átkenem egy Kiwi vagy hasonló termékkel, hogy ne száradjanak ki, így nem törik meg a szokásos helyeken.
Szóval javasolt időnként megtisztítani, kibokszolni, vagy nyárra eltenni egy kis vazelinnel/nivea kézkrémmel átkenve.Másik: mozijegy árát vissza lehet kérni, ha idő előtt kijövünk?
-
inkubator
aktív tag
Keresek 58-as crmo országúti vázat!!! Lehet ütött kopott nyugodtan.
Köszi a válaszokat a nyomtatós kérdésre!
Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
pigmeus
tag
Ilyet árul vki ??
-
dvdbackuper
őstag
chipset vízhűtőblokkja nincs valakinek eladó?
Asus P5Q-VM lapra kellene... -
ati012
őstag
válasz mitulabattyi #20562 üzenetére
Akár. De perpill nem sok kedvem van azt onnan kiszedni
Elég lesz beforrasztani is.[ Szerkesztve ]
-
ati012
őstag
Honnan tudnék venni 20/24pines ATX anya aljzatot (olyat mint ami az alaplapokon van)? Házi moduláris táp építéséhez kellene.
[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
Köszönöm a választ mindenkinek, ezek szerint lehet vele kezdeni valamit.
Sajnos nekem ilyen box-om sincs, és venni sem szeretnék, mert a maradék úgy is rám rohadna, meg kísérletezni sem szeretnék, drága volt a cipő, ezért inkább elvinném valahova.
Akkor ajánljon már valaki nekem Debrecenben ügyes cipészt (lehetőleg személyes tapasztalat alapján), aki ezt igényesen szépen megcsinálja nekem, olcsón természetesen
üdv
-
törölt tag
válasz blasko92 #20557 üzenetére
Eccerűen fogalmazva olyan box kell oda ami büdös. Azaz a viasztartalom mellett nem vizes alapú, hanem valami régi receptúrás kemikália. Régebben kínai boltban lehetett kapni ilyen tégelyes rettenetet olcsón, kenőkefe mellé csomagolva. Na azzal játszottam olyat, hogy a tégely tetejébe tettem egy keveset, meggyújtottam, amikor folyt, akkor kentem fel a cipőre. Beledörzsölés után egy éjszaka pihenés, utána a felesleg eltávolítása, majd fényezés. Ha ezt havi egyszer megcsináltam akkor sosem ázott be a bakancs. Hóközben meg szinte mindegy mi adja meg a fényét.
-
Louies
aktív tag
válasz werszomjas #20555 üzenetére
befesti a megfelelő festékkel.
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
blasko92
őstag
Normális cipész igen, de nem ilyen Mister Minit-es
Asszem üveggel szokták újrafényesíteni, de szerintem egy vastag viaszos boxolás elég neki. Vastagon bekened fekete boxkszal, és hajszárítóval, vagy nyílt lánggal (ezzel óvatosan, csak 1-2 másodpercig odapörkölve) belesütöd a boxot, így beszíjja a bőr Utána még egyszer átkened vékonyan, és ronggyal kifényesíted.De ez a művelet csak rendes cipőboxkszal működik. Pl. Igaz ez a művelet után fehér zoknival nem annyira ajánlott belelépni, mert foghat.
-
zoknipóc
csendes tag
Cipőbox sokat segít rajta.
"Nincs az a kis pénz, ami ne jönne jól" 6 pozitiv / 0 negatív.
-
werszomjas
addikt
Teher a vállamon júniusig
Más:
Van a bakancsom, aminek picit megkopott az orra.
Ezzel cipész tud-e valamit kezdeni, hogy szép legyen mint újkorában?
Ha igen, hová érdemes vinni?
üdv
-
dew28
aktív tag
fotonyomtatoja van valakinek olcson, tintaval?
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
válasz werszomjas #20552 üzenetére
Mi az ott alatta?
-
werszomjas
addikt
Van 2×10db bontatlan, artisjus matricás TDK DVD-R lemezem.
Cserélném 1:1-ben DVD+R es lemezekre, természetesen hasonlóan jó minőségű márkás lemezre.
Ha valaki haj/szakáll nyíró gépet szeretne venni, LIDL-ben van most SilverCrest 3év garanciával, 3000ft-ért. Egész jónak tűnik, akkus, sok tartozékkal.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
cekkk
veterán
Köszönöm mindenkinek!
-
drater
tag
Eladó fehér galaxy s3 pàr szépséghibàval. Érdeklődni pü ben
-
kungzi
veterán
-
xuldar
addikt
A Vámospércsi úton van a Panoráma útig. A Panoráma úton sokan bicajoznak, és az autósok se szoktam 100-zal közlekedni a bukkanók miatt. Illetve a Monostorpályin a Lencz telepig, onnan lehet tovább menni Pacra, ahonnan földút vezet a Panoráma-útig. A Vekeri-tóhoz ezt a két útvonalat tudom javasolni. A 47-esen is megy kerékpárút a Hosszúpályiba vezető út csatlakozásáig.
Ha hosszabb útvonal is érdekel, akkor a Sámsoni úton menjetek ki az Acsádi útig, azon végig a Panoráma útig, és onnan a Vekerire. Illetve Hajdúsámsonig is van kerékpárút, bár ramaty állapotú, onnan át lehet menni Martinkára, ahonnan vissza lehet jönni Debrecenbe.[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Van itt Debreceni biciklista?
A kérdésem az lenne, hogy Debrecenből kifelé bármelyik irányba(azt tudom, hogy a 4es és a 33mas mellett nincs, Józsa fele van ) de a többi irányba merre van bicikli út?
Nem szívesen biciklizünk nagy forgalmú úton de csak jó lenne nagyobb távolságokat megtenni.
Vagy melyik szakaszokat ajánlanátok ahol nem visz le a bicikliről a sok kamion?
Vagy a Vekeri tó fele esetleg valami?Válaszotokat előre is köszönöm
-
Tomaaasz
aktív tag
Sziasztok!
Régi bútorokat keresnék zenekari próbaterembe.
Szék, kanapé, ilyesmi...
Ha valakinek akad, kidobásra ítélt, rossz, csúnya, azokat szívesen fognánk, és megszabadítanánk tőle.Oda mentem, ahol vagyok!
-
Madn!ght
addikt
Intel Core i7 870 OEM eladó.
-
Giot
addikt
válasz xuldar #20537 üzenetére
Ennyi maradt még a múltkori adagból:
AMD Athlon 64 X2 5050e __45W TDP
Akai AE-S92 (Made by VideotON, Posta ON, ÚJ Képek!)
Swift II Sportlégszűrő (tipusspecifikus) + tisztító, olajozó szett.
Privátban ha érdekel valamelyik! -
xuldar
addikt
Eladó kacatok:
- HP Photo smart R717 fényképezőgép
- Celeron D331 proci (socket 775)
- Zalman VF700 AlCu VGA-hűtő
- Noctua NF-R8 8 cm venti
- Verbatim CD 52x, 20db, mind saját tokkalAzért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
szilu84
tag
Sziasztok!
Nincs valakinek kidobásra ítélt vascsöve?
Bármilyen, bontásból megmaradt gáz-, vagy radiátorcső megteszi, kicsivel több mint 1 méterre lenne szükségem. -
lenovo3000
csendes tag
Üdv
Olcsó mtb-ot keresek Debrecenben megvételre,ha esetleg van valakinek és csak fogja a helyet az írjon nekem privát üzenetet és megbeszéljük.
Előre is köszönöm.
-
SOAD19
addikt
Zepter levegőtisztító még mindig keresi gazdáját!
Pont most tettem meg, de azért köszi! És akkor már megy egy pü is, más témában.
[ Szerkesztve ]
-
iscsu
tag
Sziasztok,
továbbra is ELADÓ minden vicik-vacak:
IBM ThinkPad X32: szép, de hangja nincs, dokkolóval. - 33e
FuSi Amilo Pi2515 földi maradványai és pár billentyűje. - 1e-tőlUPC mediabox (Pace DC621KU) - 2.5e
3db Magnat Cinemotion 750 pici házimozi-hangszóró - 2.5eMacAudio MPX 4000 autós erősítő - 16e
M.N.C. Big Bull X2 mélynyomó ládástó' - 14e
(Utóbbi kettő saját autóból, nem dijumdisumra használt. Egyben 28e)195/50 R15 Firestone TZ300a nyárigumi-garnitúra, kb. 8-10000 km-t futott (két szezon) - 40e
205/55 R16 Pirelli P6000 nyárigumi-pár, egy szezonra még simán elmegy - 9eKomfort ST gáztűzhely, 3 égős - 5e
És továbbra is KERESEK:
Seagate Barracuda 7200.10 250GB -hoz való elektronikát.
Minden alkut meghallgatok, érdeklődni PÜben. Köszi!
-
Valakinek nincs eladó PSP-je?
Ha eladom a PS3-at,kell helyette valami más,és ez nekem tökéletes lenne.
Minél olcsóbb annál jobb!
Játék sem muszáj hozzá,úgyis PS1-es játékokkal szeretnék rajta játszani nagyrészt.[ Szerkesztve ]
-
Mateee
tag
Tavaszi nagytakarítás!
Head&Shoulders sampon 3 fajta 800 Ft
Ariel mosógél 4,9 L-es 2 fajta 1800 Ft
Jar mosogatószer 5L-es 1800 Ft
Lenor öblítő 5L-es 3 fajta 1600 Ft
Orbit rágó 100 FtÉrdekel valakit egy hibás MSI 8800 GTS 512-es videókártya?
[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
válasz inkubator #20523 üzenetére
Nekem egy HP Deskjet F2280 van, ritkán nyomtatok vele, van hogy 1-2 hónapig semmi, de nem szárad be.
Utánagyártott XL-es patron olcsó bele, szépen nyomtat, még piszkozatban is, mindent tud.
Én pl ezzel nyomtattam ki a szakdogámat, olcsóbb volt a színes képek miatt, mint elvinni máshová, és minőségre sem volt rosszabb annál, mint aki nyomtatósnál nyomtatta.
Vagy barátnőmnek nemrég vettünk egy HP Photosmart 5520-at, wifi-s, a gyári patron 2500ft/szín, ami sztem elég jó áron van, az is volt hogy állt már 1 hónapot nyomtatás nélkül.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
inkubator
aktív tag
Mostanában nem vett valaki színes nyomtatót? Havi 10 lapot nyomtatok, de van hogy 2 hétig semmit. Szóval olyan kellene ami 10-25.000 ft és a fenntartása is olcsó. Régen lézer nyomtatóra mondták hogy nem szárad be meg 1 toner sokáig elég, most hol áll a technika, mit érdemes a fenti paraméterekre vásárolni Debrecenben?
Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
ati012
őstag
Nálatok megy az OTP Direktnet?
-
birq
tag
vasárnapi akciós csomag:
GMC R2 Toast ház + Scythe Grand Kama Cross + noname 350W tápegység = 12küdv: Attila
-
GIJoe
addikt
Véletlen nem akar valaki a http://www.interstore.hu/e-shop/ - ból rendelni?
Akadnak kellemes dolgok pl én szeretnék egy ADATA pendriveot innen:
ADATA 16 GB USB3 100 MB read 25 MB write 3700 Ft -
pohár
félisten
válasz PindurAnna #20511 üzenetére
hű, akkor nem esett le, hogy miért mondtam
az egyelőre nem ugyanaz, mint az egyenlőre
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
zoknipóc
csendes tag
s478-ra keresek valami NEM gyári hűtőt!
"Nincs az a kis pénz, ami ne jönne jól" 6 pozitiv / 0 negatív.
-
levi1108
aktív tag
Keresek alaplapot 8k körül!
Kritériumok:
Lga775
DDR3
Integrált VGA -
dui
aktív tag
Eladó fixi/single speed kerékpár!
2012 augusztusában épített, max. 100 km-t "futott". Minőségi alkatrészekből, igényesen lett megépítve.
Masszív Cr-Mo csövekből készült, vastag kovácsolt papuccsal, így nyugodtan lehet nyúzni, bírni fogja.
Frissen homokfújva és feketére szinterezve.
- A váz méretei: Magasság C-C 57cm, C-T 59cm, felső cső hossza C-C 57cm.
- Krómozott villa
- FSA Orbit A-Head kormánycsapágy
- Cr-Mo A-Head kormányszár
- Keskeny FIXI kormány
- Favorit markolat, kb. 30 éves, már sehol nem kapható!
- ITM nyeregcső
- Selle Royal nyereg
- Shimano BB-UN51 monoblokk
- Shimano 105 "Golden Arrow" hajtókarok
- MKS Japán pedálok
- Christophe Special klipsz (szíjat adok hozzá)
- Csepel Teta lánckerék 42 fogas
- Hátul 16 fogas krómozott fix lánckerék vastag lánchoz
- A másik oldalon 16 fogas krómozott DICTA racsni vastag lánchoz
- KMC krómozott vastag lánc
- Első kerék: Shimano agy, fekete küllők, Alexrims aero profilos dupla falu fehér felni
- Hátsó kerék: Csepel Atom Pista pálya agy, DT küllők, Ambrosio dupla falu, duplán szegecselt fekete felni
- Piros Deestone külső gumik 28-622 (700 x 28c)
- Csepel Piton fékkarok
- Két forgáspontos fékek (hátul Radius)
- A lánc egyenesen fut, el van találva a láncvonal.
- Kanyarodás közben a cipő orra nem ér az első kerékhez, tehát emiatt nem lesz baleset.
- A hátsó kerék flip-flop, tehát most szabadon futós, de ha kiveszed és fordítva teszed vissza, akkor fix hajtású (ez egy 15-ös kulcs segítségével kb. 3 perc alatt elvégezhető)
Látható, hogy a váz és az összes felhasznált alkatrész jó minőségű, erős, strapabíró!Képek:
Kép 1
Kép 2
Kép 3
Kép 4
Kép 5
Kép 6
Kép 7
Kép 8
Kép 9Az ajánlatokat privátban várom.
-
bukottangyal
tag
Sziasztok!
Lenne itt néhány cucc..... népszerűsíteném!!Alaplap GA-880GM-D2H (rev. 4.0)
Kensington Microsaver
Thinkpad dvd ultrabay slim burner
Lenovo (Dokkoló) Port replikátor T60 T61 T400 T500
IBM Lenovo ThinkPad 90W AC Adapter T60 T61 T400 T500
HP LaserJet P3005dn
illetve:
HD7870-et keresekVegyétek, vigyétek!
-
kungzi
veterán
Sapphire HD7850 2GB videokártyát keresek! 40k-t adok érte, ha dobozos és garis! Boltban 48k, szóval szerintem reális ár érte!
-
zolikaDB
veterán
Vkinek nincs elado min 40GB-os SATA-s SSD-je?
-
rayoliviero
veterán
-
ravail
senior tag
Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek 0,2-0,4mm átmérő közötti 50-100 ohm/m-es fűtőszál azaz ellenálláshuzalja?
Köszönöm! (Esetleg PM is jöhet. ) -
törölt tag
Sziasztok!
Eladó alaplap! Ha valaki tuning nélküli konfigurációt akar,minőségi megbízható alaplappal!
-
mghltm
addikt
válasz werszomjas #20502 üzenetére
mar eleg regota mernek ejszaka is az orszag sok pontjan. este ugyan kisebb a forgalom, de nagyon kevesen kozlekednek normalisan, lasd a taxisokat ( gyorshajtas, zarovonalat nem ismerik, behajtani tilos tabla figyelmen kivul hagyasa, etc )
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
lorcsi
veterán
válasz werszomjas #20502 üzenetére
főútvonal...biztos sokan repesztenek
eladó: vadi új soundcore motion+
-
werszomjas
addikt
Na ilyet se láttam még. Aki a városban jár, a rakovszkyn a mol al majdnem szemben a parkolóból mérnek. Hajnali fél1-kor....vajon meddig kell ott ülniük
üdv
-
dFactor
tag
Eladók lettek az alábbi cuccok:
Point of View 5.1 USB Gamer fejhallgató - Kb 3 éves, használt, de jó állapotú, működése hibátlan. 8 beépített hangszóró, kezelőegység. 6.000,- HUF
Revoltec Lightboard XL2 billentyűzet - magyar kiosztás, használt, világítása/működése hibátlan. 3.000,- HUF
Trust GM-4800 Predator laser egér. 3200 DPI, programozható gombok, súlyozható. Felületén enyhe kopás a használattól, amúgy hibátlan. Ára: 5.000 Ft
Egy 400 wattos táp. Gamer konfigot hajtott, de asszem néha túl lett terhelve, ilyenkor lefagyott a gép. Irodai használatra szerintem kiváló.
[ Szerkesztve ]
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ I mean if my show does not make people vomit and have an erection at the same time, then I've let my audience down.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest