Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GIJoe
addikt
válasz diablo1984 #2598 üzenetére
-
Papaj x
senior tag
Házfelújítást vállalok, referencia a Liget lakóparkban!
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
diablo1984
veterán
keresnék postaládát, lényeg, hogy olyan legyen, ami a kerítés lapjára felrakható, külső oldalán bemegy az újság, másik oldalán belülről ki lehet venni a cumót! régi, használt is megfelel, ideiglenesnek kellene csőposta helyett, mert zárt lesz a kapu így a csőposta kiesik....
lehet bontott kerítésből is amit kidobnátok, bármit meghallgatok!
-
torcsrent
tag
-
fasterware
aktív tag
Hirdetéseim:
Coolink GFX Chilla eladó vagy csere Gelid icy vision - re
Vov Digital dvd-993R
Pure + Lego Batman ( új, fóliás ),Banjo Kazooie: Nuts & Bolt ( Bundle játékok ), PGR3
Eredeti Toca Race Driver, Judge Dredd: dred vs death, Contract j.a.c.k., T3: war of the machines,stbVennék:
Xigmatek crossbow ack-ati775
USB-s 3,5" - os IDE külső házat -
Destructo
senior tag
Zsír új dobozos bontatlan Nokia Lumia 610 érdekel valakit? A színt meghatározhatja akinek kell,kedden vagy szerdán tudom adni! Privátban írjon akinek kellene!
Szerk: T-Mobilos lesz a telefon egybe KP-s!
[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
Kedden (aug 14.) megyek Debrecen - Budapest - Balaton (M35-M3-M7) apróbb fuvart vállalok.
Nincs valakinek eladó 1+1 aquaparkok fürdő kuponja?
[ Szerkesztve ]
üdv
-
a-ttila
csendes tag
Helló
Esetleg valaki a héten Pestre vagy esetleg tovább a Balaton irányába nem közlekedik Debrecenből??
Privibe íjon aki véletlenül ezen az útvonalon lenne nagyon megköszönném. -
Bjørgersson
félisten
Felesleges 4GB M2 memóriakártyája van valakinek? Esetleg csere microSD-re?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
XtremLor
őstag
Nincs valakinek egy elado Asrock E350M1 lapja?
"Legen...Wait for it...Dary"
-
blasko92
őstag
válasz zolikaDB #2584 üzenetére
Eddig én sem tudtam, csak kíváncsiságból rákerestem.
Nem ismerem az üzemet, de annak több oka lehet, hogy nem ott eloxáltattok, pl. a határidő, kapacitás, ár. Lehet a főnököd tudja ismeri.
Téged ez hogy érint? Mármint milyen értelemben?
Engineer086 nincs mit! Remélem tudtam segíteni (és akár Zolikának is) Majd azért szólj, ha sikerült velük beszélned.
[ Szerkesztve ]
-
blasko92
őstag
válasz Engineer086 #2572 üzenetére
Porfestés- Robozol 2000 Kft.
Eloxálás- Tóth Tibor
-
zolikaDB
veterán
válasz Engineer086 #2577 üzenetére
A környéken nemnagyon eloxálnak, porfesteni asszem Újvároson lehet.
-
Chesterfield
őstag
válasz werszomjas #2550 üzenetére
Hát, sok embert, akinek faszább autója van, nem érdekli, hogy befér-e előzéskor.
Majd lassít a szembejövő azt jól van.
Ha ismered az autódat, akkor azt azért meg tudod ítélni, hogy előzhetsz-e vagy sem. -
Bjørgersson
félisten
* kovy29 bazárja! * kovy29 bazárja! * kovy29 bazárja! *
Philips hagyományos TV - 10.000 Ft
- pontos típust nem tudok
- saccra 50 cm körüli képátló
- távkapcsolóval
- teletext"Antik" Union márkájú varrógép - 10.000 Ft
- sok mindent nem tudok róla mondani, nem értek hozzá
- a teteje kihajtható és lehet rajta szabni is (?)
- a varrógépet be lehet hajtani a teteje alá és így becsukható a másik teteje, amit ki lehet nyitni szabni
- remélem sikerült belőle megérteni valamitBazinagy bejárati ajtó 3+1 biztonsági zárral - 20.000 Ft
- 3 "gyári" zár
- +1 biztonsági keresztzár, ami az egész ajtót fogjaLG Flatron W2242S LCD monitor - 20.000 Ft
- a hirdetésben mindent megtaláltokZsírúj TP-LINK TL-WN722N 150 Mbps USB Wi-Fi stick - 2.000 Ft
- a hirdetésben mindent megtaláltok24 literes akvárium berendezéssel - 5.000 Ft
- a hirdetésben mindent megtalálszKözépiskolai tankönyvek, munkafüzetek, feladatgyűjtemények, kötelezők röviden
- a hirdetésben mindent megtaláltok5 darab Philips DVD+RW 4x slim tokban - 1.000 Ft egyben
- a hirdetésben mindent megtaláltokSony Ericsson Cedar (J108i) - 6.500 Ft
- a hirdetésben mindent megtaláltokKlasszikus PC játékok - 500 Ft/darab
- a hirdetésben mindent megtaláltokÉrdeklődni lehetőleg pü-ben, nem mindig figyelem a topicot! Képet mindenről tudok küldeni pü-ben vagy e-mailben. Az árak irányárak, alkudozni nyugodt szívvel lehet belőlük!
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Gercsa
senior tag
Keresek használt hagyományos TV-t.
- kb 70cm képátló
- ne legyen se kis se nagy hibájaEgyáltalán kb. mennyiért lehet ma ilyesmit venni?
Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
-
törölt tag
Szóval menjünk sorba:
Az általad is linkelt gyártói oldalon a kategóriabesorolás elmondja a lényeget. DVB-T, szóval csak DVB-T-t tudsz vele venni.
Kábeles vételre nem alkalmas. Sem analog, sem digitális kábeles adásra nem jó.
A MMT-ben nem tudom mit értenek a "Szoftveres Kódolás" alatt, digitális tunereknél ennek semmi értelme. -
Engineer086
Modder
Köszi!
Valakinek már volt dolga LG J10HD-D mindentegybe házimozi rendszerrel? Nemrég elvittük szervizbe, mert egyik napról a másikra nem kapcsolt be. Szervizes vakarta a fejét, mert hibát nem talált, bevittük neki az erősítős dobozt is, láss csodát, nála működött. Hazahoztuk, itthon is minden okés volt kb 2 hónapig és most megint kezdi. Másnak is volt ilyen gondja vele? Hogyan tudta megjavítani? NEkem jelenleg a 10 kilós kalapács jár a fejemben...Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
Bjørgersson
félisten
1GB Pistinél van, tépd ki a gépéből, aztán viheted, még úgysem fizette ki.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Eladó:
Samsung full HD 23.6"-os monitor, nagyon szép állapotban, garancia nélkül. 30k
AMD Sempron 3000+ CPU, dobozos, gyári hűtővel, AM2 foglalat 3k
FSP 200W halk, keskeny felépítésű táp, 20pin 2k
512Mb ddr2 ram 1k
WD és seagate sata2 320 Gb 5400rpm merevlemezek, tárolóban voltak raidben, egyik sem 100% 4k/db
XDL Hero 25s ház, igényes fém fogantyúval, Hibás hőm. érzékelővel és gombokkal 3k megszerelve 4kKeresek:
Hibás samsung Syncmaster 720n monitort (a gombok panelje kellene belőle)[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Engineer086 #2572 üzenetére
szerintem a Baumaxban találsz ilyen ragasztót
legalábbis szerintem illene lennie ott...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Engineer086
Modder
Sziasztok! Tudnátok olyan helyet ajánlani nekem Debrecenben, ahol ragasztástechnikával foglalkoznak? Konkréten 454-es loctite ragasztót és kétkomponensű epoxy ragasztót keresek relative olcsón Keresek még olyan műhelyt, ahol eloxálással vagy porfestéssel foglalkoznak. Köszi előre is.
Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
hernor02
tag
Keresek notiba 15.6-os TÖRÖTT kijelzőt, sör, csoki ellenében.
Nem jegelek olyannak, akivel még nem üzleteltem, mostanában elég sűrűn "elolvadt" a jég...
-
rupert
tag
válasz pockhome #2565 üzenetére
A csatlakozók pont olyanok, szóval simán rá lehet kötni asztali gépre.
[ Szerkesztve ]
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, 2*8 GB G.skill Trident Z Neo, 2TB Kingston SKC3000, Asus ROG Strix 1000W Gold, Asus ROG Strix RTX 3080, Cooler Master Masterkeys Pro L RGB, Logitech G703 Wireless, Lian Li Lancool 215, Alienware AW2518HF 1080p 24" 240Hz, MSI G274QPF-QD 1440p 27" 170Hz, PS4 500
-
Destructo
senior tag
Valakinek AM3-mas alaplap garanciával eladó? Ma holnap jó lenne ha jönne! Privátban írjon már akinek van!
Üdv mindenki!
-
pockhome
senior tag
egy sataII-es noti winyót bele tudok tenni egy desktop gépbe?
ugyan azok a csatlakozók, vagy nem?Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
Papaj x
senior tag
ELADÓ!!
2db 80-as satas vinyó 3000HUF/db áron
7db DDR2 1gb/667 1800HUF/db áron
A-data C802 bontatlan 8Gb-os 2900HUF élettartam garral.
Részletek priviben.
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Nazara
őstag
Garis Galaxy S-t valaki?
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
agymenő
tag
Komplett gép eladó.
Intel Pentium E5300
Gigabyte G31M ESL2
2x1Gb Kingstone 800Mhz
WD 320Gb
Sapphire 4670 512Mb PCI-E Passive
Asus DVD író
Codegen 450W
Fekete Mini ATX házAMD Ryzen R5 3600/LC Power 120/ MSI B450-A Pro Max/2x 8Gb Kingston Hyper X 3000MHz/Palit RTX 3060Ti 8Gb Dual/240 SSD Kingstone/1Tb Toshiba HDD/FSP Hyper K Pro 700W/ Rampage CARISMA MESH ATX/24" 1080p freesync LG
-
giigz
veterán
válasz Bjørgersson #2553 üzenetére
2 GB 800 MHz
-
Bjørgersson
félisten
-
ati012
őstag
válasz Bjørgersson #2553 üzenetére
Holnap nem jó, kínával leszek elfoglalva.
Gyere akkor. Reggel 6kor újfaluba találkoljunk.
szerk.: milyen lett a szobád?
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Megjöttem, kész a szobám, lassan minden vissza van pakolva. Hiányoztam?!
(#2442) ati012: Holnap indulhatunk!
(#2502) giigz: DDR2-ből mennyi kell?
[ Szerkesztve ]
-
ati012
őstag
válasz werszomjas #2550 üzenetére
Neked is 1.4-es Fabiad van nem?
Egyébként teljes mértékben egyet értek.
-
werszomjas
addikt
Autós téma:
Egy nagy motorral szerelt autó nem csak arra való hogy vagánykodjon vele az ember.
Egyrészt biztonságosabb, adott esetben nem mindegy, hogy be tudsz-e fejezni egy előzést vagy nem, vagy ha elmész kirándulni családdal, az autó megpakolva, fel bírsz-e menni a hegyen vagy nem.
A fogyasztásról meg annyit, egy 1.4-es 75LE-s autó ugyan annyit fogyaszt kb mint egy 2.0-s 150LE-s. És egész máshogy lehet velük utazni
Mindez a dízel esetén.
Az ilyen több száz LE én sem tudom mire való, az már tényleg semmire, de sztem minimum 2000ccc és 150LE nem árt egy autóba, főleg ha azt nem csak tescoba járáshoz használod, hanem családi autónak, kirándulás, autópálya stb. (nameg ha szeretsz dinamikusan vezetni )
üdv
-
harry3
őstag
Valaki tud olcsón, megbízhatóan dolgozó redőnyöst? Jó lenne ha tudna konkrét árat is mondani.
Ez a tuner olyan, hogy az elején lévő csatlakozóba be lehet dugni a kábelt, hogy fogja az analóg adást? Bár ezen a képen nem látszik, de a másik végén van egy kimenet.
Valami olyasmit látok itt is, tehát ezzel is lehetne?Valakinek van eladó 16:9-es monitora olcsón? Legalább 19"-os kellene.
[ Szerkesztve ]
-
rupert
tag
Keresek 9800GT/GTX/GTX+, GTS250, HD4850, HD4870-et (vagy hasonló VGA-t 20eFt alatt).
Esetleg gtx460/470/560, 5850, 6850 is érdekelhet, jó ajánlat esetén.Autós témába beleszólva kicsit: Annyit fogyasztanak a kocsik amennyire a jobb lábad nehéz. Nagyobb teljesítményű autót is el lehet gazdaságosan vezetni, de azért jó tudni hogyha kell, akkor megy is.
+ az se elhanyagolható a lóerő / fogyasztás mellett, hogyha úgy alakul, akkor kiszállsz e belőle élve..MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, 2*8 GB G.skill Trident Z Neo, 2TB Kingston SKC3000, Asus ROG Strix 1000W Gold, Asus ROG Strix RTX 3080, Cooler Master Masterkeys Pro L RGB, Logitech G703 Wireless, Lian Li Lancool 215, Alienware AW2518HF 1080p 24" 240Hz, MSI G274QPF-QD 1440p 27" 170Hz, PS4 500
-
Ivanh
senior tag
1 magos ddr2 alapú notit keresek, internet+irodai célra.
2 magos ddr2-ddr3 aalpú notit keresek média+kisebb/régebbi játékok futtatására.
Priviben keress, ha van ötleted.Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
Csöves
őstag
-
sNORh
addikt
Eladó
RENAULT CLIO 1.2 Expression 98000km. Klímás. Friss Műszaki 990.000 FtEladó Netezős konfig 3490-
-Fekete gépház ATX 1k KÉP
-Fekvő házas majdnem komplett P2-3-as 1k
-STR8 Discovery Parfüm zsír új 1,2k -pár pricc
-Babetta első-hátsó kerék, gumival mindennel cakpakk 2k/db
-3d studiomax 7 biblia 2kötetes+DVD-Cruiser Váltós kerékpár 22k
-Simson S51N 68k
-Simson Robogó 75kAz önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
inkubator
aktív tag
Van olyan lakat amit nem lehet kinyitni? Vagy legalább nem lehet leverni? Kinek mi a tapasztalalta? Azt nézegetem hogy a hagyományos lakattól több e és miben a Master lock U lakat
Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
dudikpal
senior tag
-
GIJoe
addikt
-
mexicanraven
senior tag
Sziasztok!
Két dologgal kapcsolatban szeretnék érdeklődni:
Szükségem volna egy olyan emberkére, aki lefordítana nekem egy rövidebb bemutatkozó szöveget magyarról angolra, szakmai nyelvvel fűszerezve, persze pénzért.
Másik: egy olyan emberre is szükségem volna, aki otthon van iPhone-ok szoftveres dolgaiban!Aki tud segíteni írjon pm-et!
Köszönöm!when the sun shines, we'll shine together
-
zolikaDB
veterán
válasz Calogero #2535 üzenetére
Tetszenek a Volvok, de nem gondolkodok uj autoban.
Alfa 166 2.4JTD
Es akkor johet a megkovezes Na, vegleg joccakat! Es holnap ne arra jojjek vissza, h egymas torkanak estetek olasz vs nemet vs japan vs francia kategoriaban! -
Calogero
addikt
válasz Cybertrone #2530 üzenetére
Hát a következő autóvásárlásnál biztos nagyobb motorral szerelt autót vesszünk.
2007-be vettük az autót újonnan (Astra H Enjoy+, és néhány egyébb extra).
Választék
1,3 Diesel (90LE) (Opel kereskedő le beszélt erről a motorról)
1,7 Diesel,(125LE) 1,8 (140LE) nem volt rá keret
Így maradt a 1,4 (90LE)Ahogy elment a rendelés, rá 2 hétre megjelent az 1,6 (115LE)
Ha ezt hamarabb tudjuk akkor várunk és beáldozunk néhány extrát a nagyobb motor kedvéért.zolikaDB : Én most az új Volvo V40-gyel szemezek D3-as motorral 6 sebességes automatával
[ Szerkesztve ]
-
blasko92
őstag
válasz Cybertrone #2530 üzenetére
Na ne beszélj ilyenről, mert majd még a végén a fűnyíróra is kell biztosítás, meg teljesítményadó.....
-
inkubator
aktív tag
válasz zolikaDB #2512 üzenetére
De városban szerintem is elég az 1.5 Civic 115 LE 6-6,5 literből kivan ECO módban, ha kell dinamikus de akkor 8-at eszik. ÉS vállalom hogy elfogult vagyok.
Manitou: Azt tényleg jó amikor 8000-ig ellövöd a gépet, bár 1.5nél 1-8.000-ig teljesen lineáris a gyorsulás, VTI-ben nem utaztam még de állítólag 4-5.000 között rúg egyett és sokkal jobban gyorsul.
[ Szerkesztve ]
-
Manitou
veterán
válasz #65675776 #2510 üzenetére
A VTi pont az, amit ha nem pörgetsz úgy viselkedik , mint egy átlag 1,6-os szívó és a fogyasztása sem vészes. Ha kinyomod a szemét, akkor meg húz. Nyílván városba el lehet vele autókázni 2000-nél elváltva , nem kell 8200-ig pörgetni . De mindenki tudja magát türtőztetni.
[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz Calogero #2527 üzenetére
Ha megteheted vegyél nagyobbat, átlag embereknek, akik átlag fizut kapnak azoknak hidd el többet jelent mint a dkv Ezen kivül oda visz az is mint a v10, csak komótosabban, és lehet nem olyan menőn... persze ha figyelembe vesszük hogy nem azokat az időket éljük amikor mindenki azt vesz amit a szeme kíván, mert nem teheti meg a fűnyíró már is nagyon is csábító!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Calogero
addikt
Ezek az 1.4-es 90LE-s mocik fűnyírókba való, de nem családi autóba.
-
törölt tag
válasz zolikaDB #2524 üzenetére
Szerintem az erős autó mindenkinél szerelem a téma is valóban elcsépelt, ezért is mondtam, hogy kár beszélni róla. Én meg ráadásul megint egy másik véglet vagyok, csak egy bizonyos márkát használok, és ezen semmi nem változtat, valamint sok köccenti szívó benzin hívő vagyok.
-
zolikaDB
veterán
válasz #35104512 #2519 üzenetére
Így van, igazad van. Mivel 130 a max, azt pl. az én Astrám nagy nehezen el is éri, nincs értelme nagy vasnak, de én nem járnék Swifttel, még ha van olyan jó is, mert nem férek el benne, családnak meg kicsinek tartom.
Mindegy, a téma elcsépelt, h erős autó vs. normális autó, mert hallottam olyan véleményt is, h a 2.5L Pepsi-méretű űrtartalom azért jó, mert... És itt változatos indokok következtek, ami szerintem, nekem nem feltétel egy autónál. Ma azt mondom, h tetszik a normális dízel nyomatéka (nem Skoda Superb kombi 1.6 PDTDI meg Asta H 1.3 CDTI), szívesebben hasznélnék olyat, de nincs lehetőségem rá, úh. 1.4 benzinnel járok, ami motorikusan teljes mértékben ellátja a feladatát és teljesíti az elvárásokat. Jó. Ennyi. (igaz ECU csere után ) -
giigz
veterán
Egy Ford Focus 1.6 a maga 100 lóerejével tökéletes városra, országútra, autópályára, mindenhova.
-
Cybertrone
veterán
válasz #35104512 #2519 üzenetére
Felelősségteljes ember családdal a háta mögött nem lépi át... és nylván nem is akkora a kísértés egy családi autóval mint egy sportkocsival Persze mindenki maga tudja... A hülye gyerekek meg külön kategória... 1.2-es Corsa dobbal, meg felnivel bla bla... az egy külön állatfaj!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
werszomjas
addikt
Debrecenben a Hatvan utca 4. szám alatti társasházban (a nagy postával szemben, az otp mellett) egy lakás kiadó!
- 7. emelet
- Wc + fürdőszoba + konyha + 2 szoba
- 2 külön bejáratú szobával, tehát többen is lakható
- Szobánként külön klímával
- Felszerelt konyhával (tűzhely, mosogatógép, mosógép)
- Lift vanGondolom a debrecenieknek nem kell ecsetelni hogy jó helyen van, közel a főtér, a villamos, minden.
Ha valakit érdekel így suli kezdés előtt vagy ismerősét pü.
üdv
-
törölt tag
válasz zolikaDB #2517 üzenetére
Akkor mi való a városba? Vagy hogy kellene ezt csinálni, vegyek egy másik kis autót amit leteszek a város szélén, és autót cserélek mielőtt beérek?
Én inkább azt látom egyébként, hogy az 50-60LE kis vacakokkal menőznek a gyerekek a városban és kapartatják az egyik első kereket a lámpánál nem érezvén azt, hogy mennyire röhejes amit csinálnak. Rájuk tényleg hatott a halálos iram, csak ahhoz autó is kellene(#2518) Cybertrone a bírságot nem a teljesítményhez mérik, egy 50LE -s valamivel is túl lehet lépni az összes megengedett sebességet..
[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz zolikaDB #2517 üzenetére
Az a baj hogy akkora kontrasztot állítol a dolognak hogy borzasztó... egy 1.4-es 75 pacis cucc pályán is, és városban is helyt áll... átlag családnak(2 felnőtt egy-két gyerek) pont elég... és akkor nem költik el a fagyipénzt bírságra amit küldenek bőszen, és a gyerek se vísít mert nem tud aludni pestre menet mert a japán dob visít mint egy vett malac
-
zolikaDB
veterán
válasz Cybertrone #2514 üzenetére
Bizony! 1 részt láttam, b@sszus, mi lenne, ha a többit is megnézném! Huhhh, lehet elég lenne a Trabant Homashita tuninggal
Viccet félretéve, a 160LE nem városba való, tény, h egy 120-160LE-s dízel nem feltétlen csócsál 25L üzemanyagot, más dolog, h nem tesz neki jót a kis táv.
Mindennek megvan a maga kereslete, a Twingo nem pályára való, az S8 meg nem Teszkó túrára, bár a 400 lovas motorról el nem tudom képzelni, mire való...
#2516: pontosan![ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
-
törölt tag
válasz Cybertrone #2514 üzenetére
Kár ebbe belemenni szerintem, mindenkinek mások az igényei ugyanúgy mint minden másban
-
Cybertrone
veterán
-
zolikaDB
veterán
inkubator: ez normális hozzáállás, ezt szeretem. Konkrét Hondára gondolsz? Muti! Bár nekem 1.9 TDI Golf III. is bejönne, olyan 150-180LE-re húzva Kis kormos!
daa-raa: pontosan, sok-sok nyomatékkal!
insomniac: kinek a pap, kinek a paplan! Amikor elöl elpörögenk a kerekek, és szó szerint "húz", nekem bejön. Bár, Astra G-nél ez ritkán jön elő -
inkubator
aktív tag
válasz zolikaDB #2506 üzenetére
Én se gondolkodnék Honda civic vti! GYÁRILAG 160 LE 1.6 motorral szintén 10 liter fogyasztás városban és gyárilag sportfelszereléssel és nem 20 hanem 10-15 éves autó. De ezek csak nyers adatok, a hozzáértőknek tényleg biztos egy kincs és jó kis járgány amit linkeltetek...... Ja ezt úgy írtam hogy nem olvastam el azt a litániát amit írt, de biztos tele van fasza cuccal!
-
lamiki
senior tag
Eladó HP Compaq dc5700 Microtower
Szuper csendes, jól szellőző minőségi HP házban. Windows XP Professional matricával. Fürge kis irodai, netezős, letöltős, filmnézős konfig. Frissen telepített op. rendszerrel.Processzor: DualCore Intel Pentium D805 2666 Mhz, kétmagos
Táp: 300 W HP minőségi
Alaplap: HP LGA 775 (1066 Mhz FSB processzorokat is támogatja).
Ram: 1GB DDR2
HDD: 250 GB SataII (100/100%-os)
VGA: Integrált videókártya (Intel GMA 3000)
+adok ajándékba mellé egy előlapi memória kártya olvasót és +1 USB portot tartalmazó kiegészítőt is, így 3 USB lesz az előlapon, és 6 hátulBánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!
-
lizakattila
senior tag
"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Háztartási gépek
- E-book olvasók
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest