- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Egyszerű boot
- ricshard444: IPAD 2025 - Első tabletem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly plus 1 relével
- Snowy_owl: Házi vízmű másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nrg_52 #151387 üzenetére
Mondom: jó neked, hogy van elszórni való pénzed. Nekem sosem volt. Sőt, voltak olyan időszakai az életemnek (pl. az első 18 év), amikor úgy kellett a visszajáróból összegyűlt 5Ft-osokat összeszámolni, hogy hó végén el tudjunk menni a boltba. Az ilyenek nagyban meghatározzák az ember későbbi viszonyát az aprópénzhez és a borravalóhoz.
Az, hogy a kisboltban mondjuk nem kéred vissza a visszajárót, főleg az 5-20Ft-os kategóriában, az érthető, miután ma már értéke nincs, csak az ember zsebét húzza, van, aki nem is hord olyan pénztárcát, amibe aprót lehet tenni. Én meg mindenütt kártyával fizetek, nincs apró.
Ettől függetlenül nem értem, miért kéne többet fizetnem egy áruért vagy szolgáltatásért, aminek egyébként szabott ára van.
1. Ahogy feljebb is írták, olyan, mint a kötelező hálapénz a kórházban, ahol már inkább védelmi pénz jellege van a dolognak. Azért adjak a pincérnek, hogy ne köpjön a levesembe?
2. Ha meg úgy spórol a munkáltató, hogy beleszámítja a borravalót a bérezésbe, ott már inkább a (szervezett) koldulásra emlékeztet a dolog...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F +RTX 4060 GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- MSI X570 Gaming Pro Carbon Wifi + Ryzen 7 5800X + AIO, RAM, SSD opcionalisan
- Eladó egy IBM XT Floppy Disk Controller - Gyűjtői darab!
- Eladó egy Western Digital Wd1002s-wx2 ISA 8 Bit MFM Hard Drive Controller - Gyűjtői darab!
- Eladó egy White shark shinobi model name gk-2022 billentyűzet
- Szürke Switch Lite - Atmosphere 1.8.0 / Nintendo FW 19.0.1)+ 256Gb SD kártya + töltő + tok
- Iphone 16 128GB/független vennék
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- Turbózd fel a játékélményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest