Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
hentes555
senior tag
Autógumi témához:
Szerintem minden "normális minőségű" gumival el lehet közlekedni, ha az ember a körülményeknek megfelelően vezet. Nekem is négyévszakos van a régi Swiften, konkrétan egy Apollo Alnac 4G Allseason. Mivel nem megyek vele sokat, illetve nem muszáj minden körülmények közt elindulni az aktuális időjárásban, ezért választottam, számomra ez tökéletesen megfelel, nyáron abszolút nem vészes, télen pedig ha olyan a körülmény, fel vagyok készülve a megcsúszás lehetőségére, vagy ha nagyon rossz az út, neki sem indulok. Egyébként régebben volt G Astrám, rajta akkori tesztgyőztes gumi, letaposott havon, jégen úgyis bekapcsolt az ABS, majdnem árokba is csúsztam.Szóval szerintem a legfontosabb a körülményekhez igazodó sebesség és vezetési stílus.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest