- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Met: Az elfeledett kerékpár.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
hentes555
senior tag
Autógumi témához:
Szerintem minden "normális minőségű" gumival el lehet közlekedni, ha az ember a körülményeknek megfelelően vezet. Nekem is négyévszakos van a régi Swiften, konkrétan egy Apollo Alnac 4G Allseason. Mivel nem megyek vele sokat, illetve nem muszáj minden körülmények közt elindulni az aktuális időjárásban, ezért választottam, számomra ez tökéletesen megfelel, nyáron abszolút nem vészes, télen pedig ha olyan a körülmény, fel vagyok készülve a megcsúszás lehetőségére, vagy ha nagyon rossz az út, neki sem indulok. Egyébként régebben volt G Astrám, rajta akkori tesztgyőztes gumi, letaposott havon, jégen úgyis bekapcsolt az ABS, majdnem árokba is csúsztam.Szóval szerintem a legfontosabb a körülményekhez igazodó sebesség és vezetési stílus.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest