- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
Aktív témák
-
Kryczek
aktív tag
Nálam 2 laptop van. egy viszonylag újabb meg egy régi. a régin XP, a másikon win7. Ha tehetem a régit használom. nekem a gép netezni kell meg filmet nézni meg office-ra. És továbbra sem tudtam megszokni a 7-et, hogy semmi nem ott van mint az xp-ben. egyszerűen utálom, és ha tehetem a régi gépet használom, főleg munkához...
Egy csicsás szar az egész, arra meg teszek, hogy milyen játék hogy meg hol.... arra van a playstation.sokszor jönnek azzal, hogy milyen stabil. A régi fuji laptopom kb 6 éves eddig a vásárlás óta 2szer volt újratelepítve az xp rajta. Nekem win 7 alatt is ugyanúgy elájul az explorer, meg még jó néhány program...
a sírba tesz mikor elindítok valamit és akkor jön, hogy valamelyik program ezt meg azt csinál, biztos hogy elindítom. Hihetetlen nagy fa..ság..
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- ACER Travelmate P258-M I7-6500U , 15,6"
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest