Hirdetés
Aktív témák
-
tib-bee
tag
Sziasztok. surgosbe keresnek egy kulso dvd irot, illetve, valaki meg tudna szanni egy linux live cd-vel? elore is koszonom!
-
tib-bee
tag
válasz mitulabattyi #35697 üzenetére
cd-s eleg lenne. csak elb@sztam a mbr-t es semmit nem lehet most feltenni, ezert kellenne egy live linux. mikor tudnam atvenni es mivel tartozok?
-
tib-bee
tag
válasz mitulabattyi #35699 üzenetére
Koszonom! Akkor privatba kuldessz egy pontos cimet, es egy telefonszamot a biztonsag kedveert?
-
tib-bee
tag
Mennyit szannal ra? En vettem egyet novemberben. Iponrol rendeltem egy Lenovo-t, e350es procival, de gondolkodok a cseren, akar egy Januarban vett kulso samsung dvd iro is jar hozza, minden papir es doboz megvan mindkettohoz. Szep allapotban. Az aron meg nem gondolkodtam.
[ Szerkesztve ]
-
tib-bee
tag
Sziasztok!
Eladó egy Samsung SE-208 külső dvd író. Kb. 5ször volt használva, 2012 jaunárjában volt vásárolva a Media Marktban, onnantól 2 év garancia van rá. Dobozában, Nero 10 szoftverrel, szép állapotban.
Irányár: 8000 Ft.Illetve egy fekete, alig használt Dicota 12" netbook tok/táska.
[link]
Irányár: 3000 Ft. -
tib-bee
tag
Sziasztok. Laptop pasztázást és takarítást vállal valaki? Ha nem boltban/szervízben kb. mennyi lenne? Köszi.
-
tib-bee
tag
válasz #65675776 #45996 üzenetére
Ez szerintem a cd minosegetol is fugg. Nekem nagyon sok regi cd-m van, amit alig hasznaltam, tokban volt cd tarolon, es sok kis fekete folt lett rajta, es sok adat elveszett rola, vagy csak nehezen olvassa. Viszont van regi agyonhasznalt is, ami a kocsi kesztyutartojaban volt minden tok nelkul es semmi baja.
-
tib-bee
tag
Sziasztok. Az elmult par napban harmadjara hiv egy angliai szam. Ez lehet atveres, vagy vegyem fel nyugodtan?
-
tib-bee
tag
Sziasztok. Nincs otthon valakinek elfekvoben RD ramja? 128 mb vagy efelett erdekel. Koszi.
-
tib-bee
tag
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?