- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
blasko92
őstag
Sziasztok!
Eladó sorba került a gépem, és még pár alkatrész is.
Alaplap: MSI P45D3 Platinum Rev.1
Processzor: Intel Q6600 G0 (polírozott a jobb hűtés érdekében)
RAM: Corsair TW3X4G1333C9A G (Dobozos, garanciális, papírokkal [Aida64 szerint Corsair XMS3 CM3X2G1333C9] )
VGA: SAPPHIRE VAPOR-X HD 4870 1GB GDDR5 PCI-EA processzoron kívül minden dobozos, tartozékokkal, stb-vel.
Egyedül a ram ragis Ipon-hoz, de a többire természetesen én vállalok próbagarit.
Ajánlatokat privátban szívesen fogadok.
Csere leginkább ASrock Z68 alaplapra, lehetőleg procival, rammal ( értékegyeztetés után természetesen ráfizetnék )Valamint ami még eladó:
CWU dzseki
3 db 120 mm-es ventilátorrács
1 db pc neoncső inverter + 1db 30 cm-es kék neoncsőHa valakit valami érdekel, nyugodtan írjon privátot
Laraxior látom Te is szereted a jó kis Black Metal-t
-
Laraxior
titán
Mivel az xbox360 topikban jassztak válaszolni ezért itt kérdezem hátha....
Fifa játékokkal lehet 2-en játszani? Márhogy egymás ellen, ne a gép ellen. Mint a Mortal Kombat stb...
-
br.rak
őstag
Van valakinek valami elképzelés, milyen célra szolgál ez a kábel? kép
ill windows CE-t futtató mediabox esetén lehet-e rákötni sima usb bill-t vagy valami spéci kell neki?
Br -
gps76
őstag
Eladó:
- Samsung Galaxy S2,kártyafüggetlen telefon. - 93 k
- HTC Magic Androidos kártyafüggetlen,telefon. - 25 k
- Fujitsu-Siemens A1630 notebook,gyenge akkuval,15.4"-os fényes kijelzővel. - 25 k -
GLOCK34
aktív tag
-
TekiZoli85
csendes tag
Eladó Thomson 51 cm-es hagyományos csöves tv. Eredeti távirányító, scart, txt, használati utasítás - 8k
Thomson 6 fejes videómagnó - 5k
Alig használt férfi fekete bőrdzseki. Béléses, M-es - 18k
-
rayoliviero
veterán
-
dFactor
tag
Chipset hűtőt (ventilátorost keresek). Lehetőleg újat, de mindenképp halkat. Privibe.
Köszi
-
lord1313
csendes tag
Eladó nyíregyházán:
microSD árak:
1gb 1000 ft
2gb 1200 ft
4gb 1600 ft
8gb 2500 ft
+SD adapter 200 ft
+microSD Kártya olvasó 500ft (4 féle színben)-----------------------------------------------
új! Nokia headset 1000 fts5230+gumi tok+éritőceruza+engedek a memórikártyából ha kell hozzá
-
GLOCK34
aktív tag
válasz
fenergie84 #36484 üzenetére
Üdv! 4,5-re matekoztam össze.
Jó?
-
werszomjas
addikt
Harman Kardon SoundSticks 2.1 érdekel valakit? (Hibás/hiányos)
A sub belső kis fém lemezén van egy kis rozsda folt, talán beázhatott? nem tudom, hozzám is így került.
A kis hangszórók jók, a sub meg passz, nem tudom kipróbálni, így hibásként eladó, visszavétel nincs. Külsőleg szép.
Tápegységem nincs hozzá.
Barkácsolóknak
11.000ft
Holnapig, utána megy a Vaterára.
-
Papaj x
senior tag
Keresek még 1 OLCSÓ gépházikót, kritérium:
nem full leharcolt
oldalai és előlaptakarók (1 kivételévwel) meglegyenek.. -
wwhy
veterán
Eladók:
1. gyári AMD hűtő, 2 hónapot használt --- 700 ft.
2. újszerű Panasonic ES-8109S borotva, akár tisztítóegység nélkül is --- 19e (komplett)
3. vadiúj, bontatlan Logitech MK320 bill+egér -- 5e
4. vadiúj Microsoft Laser Wireles Desktop 5000 (bill-+egér) --- 8500
5. újszerű vezeték nélküli billl.+egér (Gemini M1). Az egér bontatlan --- 2e
6. mindenféle kábelek, hosszabbítók (táp, DVI, VGA, PS2 hosszabbító, nyomtató stb.) -
Morgal
aktív tag
Keresek még garanciás Wifi router-t+PCI kártyát (főleg Linksys, TP-Link, D-Link érdekelne)
Ajánlatokat pirvátban!
-
Peet210
őstag
-
br.rak
őstag
Eladó
Vezeték nélküli bill +egér szett , dobozában eladó
bill: német kiosztású + 21 extra gomb
egér: 5 gombos
ps2 csatlakozósakAnalóg és analóg / dvb-t belső pci-os tunerkártyák
Canon lide külső tápot nem igénylő usb-s lapolvasó
-
kungzi
veterán
válasz
werszomjas #36471 üzenetére
én a helyedben már iphone 4-et vennék. nem az s-t, hanem a simát
-
Kryczek
aktív tag
válasz
werszomjas #36471 üzenetére
3GS? Garanciás? uhhh. Az nem lesz könnyű, tekintve hogy a gar 1 év.
és ne lepődj meg, mert a jók 60 ezer felett vannak használtan! ami olcsóbb az gyanús!
-
-
kungzi
veterán
válasz
rambo4ésfél #36466 üzenetére
de most komolyan
(#36467) Kryczek
jó tudni, hogy adnak. akkor az lesz. köszi
-
kungzi
veterán
A Burger King weboldalán látom a kuponokat letölthető/nyomtatható formában. Nos a Mc'Donalds-nél ki van írva, hogy fekete-fehérben is nyomtatható. Burger King is elfogadja a fekete-fehéret, vagy nekik csak a színes jó?
-
wwenigma
Jómunkásember
Eladó cuccaim:
IBM SurePoint 4820 2GB touchscreenEzenkivul még:
- P4 2,8GHz/1G DDR1+ monitor - komplett gép
- Soltek SL65-KV2 P3 alaplap + 1GHz coppermine proc + 768MB SD
- LG GT540 okosteló, kijelző karcmentes, plussz foliak is vannak rá - ujszerű
- Különboző játékokhoz kódok (MW3, BF3)
- Csak egyben pedig L4D+L4D2+GTA IV+GTA:Episodes from LC
- illetve egyéb apróságokMinden ár irányár, normál ajánlatokat is megfontolok azért.
Továbbá jó ajánlat esetén illetve ha a fentiekbol is fogy:
- Athlon II x3 440 @ Phenom II x4 B40 proci (tökéletesen mukodik 1,25V-on a letiltott rész)
-
mardel22
csendes tag
Sziasztok szép jó reggelt! Egy olyan kérdésem lenne nem tudjátok véletlenül hogy Blackberrybe a 9000es vagy 8520as a jobb? Előre is köszi!!!
-
sto1911
veterán
Etintas ebookolvasot arul valaki?
-
menalcas
őstag
A legfinomabb pizza akkor is a DonPedro-ban van (nem olcsó, de tényleg a legjobb), amiket írttok árukhoz képest jók, de nem mondanám egyiket sem dobogósnak Debrecenben, persze az étel ízlés kérdése, ki mit szeret, ki kell tapasztalni az igazit
-
adam432
tag
KERESEK:
- Dirt 3 kupon
- AMD 5850/5870/6850/6870 videókarit - (kp., esetleg MSI5770hawk beszámítással)
- 3,5'' Desktop HDD 100/100 állapotú (500Gb-1Tb) -
Bloksma
aktív tag
válasz
br.rak #36345 üzenetére
Én már többször is rendeltem a gold-media-tól. Megbízhatóak, viszonylag gyorsak. Ha valami nincs raktáron, akkor felhívnak, hogy kb 1 hét mire beszerzik, de ha az a cucc nem fontos, akkor nélküle már másnap küldik. Egyetlen egyszer nézték be kicsit a rendelést. Két 5-ös csomag dvd helyett 2 darabot küldtek, de szóltam nekik, és felajánlották, hogy küldik a maradékot, vagy visszautalják a fennmaradó összeget
-
amdk7
aktív tag
-
bogarfx
aktív tag
Eladó
Athlon XP 1800+ AXDA1800DLT3C proci 1,5k
Arctic Cooling Cooper Silent 3 procihűtő 1,5k
A kettő együtt 2,5k. -
simii16
aktív tag
Nem megy véletlenül Pestre valaki a héten? Egy gépházat kéne elvinni, persze nem ingyen.
-
pockhome
senior tag
válasz
Destructo #36438 üzenetére
én kb így jártam.
2.4-es cerka 478-as proci, alaplappal rammal winyóval vga-val
alaplap hibás, nemtom mi baja valami rég asrock
vga: megsült/főtt, a venti alja kiolvadt a hűtőből
a procinak 2 lába el volt hajolva, gondolom rosszul lett visszatéve vagy valamiés mondja a srác amikor hozta h hát egy 10-esbe csak el lehet adni nem?
mondom ha minde jó akkor ja.
erre ami eladható: a 2x256MB RAM meg a 80gigás samsung winyószóval ezek eladóak, ha valakinek kell, jelezze!
-
Destructo
senior tag
válasz
mitulabattyi #36440 üzenetére
Rendben köszönöm!
-
blasko92
őstag
válasz
#65675776 #36435 üzenetére
Van hozzá egy vízhűtés blokk is, szintén eladó sorban
Igen, nagyon jó a teljesítménye, és szeretem is, csak már felesleges ez a teljesítmény. Most az integrált vga is megtenné nekem.
Szóval, van a videókártyához egy vízhűtő blokkom is.
És akit érdekel, van egy eladó dzsekim is -
-
mitulabattyi
aktív tag
Én a pizza fortunából szoktam rendelni, ha 2db szalámisat/sonkásat/erdészt/van még egy, nem jut eszembe rendeltek akkor ~1300 forint /talán 1210, vagy 1290/ lehet keverni is, pl 1 szalámis+1 erdész...
A holidayből rendeltem egyszer, nekem nem ízlett. -
Destructo
senior tag
ÁÁáá gyerekek...
Jött egy gép most 2600as 1 magos intel pentinyum..512+256mb ddr 400..mercury alaplap de ez valami ultraminőségi...alaplai vga,riási RÉZ chipset hűtő 2 darab dvd író,rack szép fekete ház,tápot én intéztem bele ígéret alapján,meg egy msi 6600gt réz vezérlő hűtővel meg cpu hűtővel..
Na majd kereshetünk ezen valamit=> Persze
2 érték volt benne a VGA+512DDR 400MHz...mindd2ő rossz...
Ilyen ez..
Szerk:lehet nem 2600as hanem kisebb..na m1 majd linux install után visszanézek rá...
-
blasko92
őstag
Sziasztok!
Eladó sorba került a gépem, és még pár alkatrész is.
Alaplap: MSI P45D3 Platinum Rev.1
Processzor: Intel Q6600 G0 (polírozott a jobb hűtés érdekében)
RAM: Corsair TW3X4G1333C9A G (Dobozos, garanciális, papírokkal [Aida64 szerint Corsair XMS3 CM3X2G1333C9] )
VGA: SAPPHIRE VAPOR-X HD 4870 1GB GDDR5 PCI-EA processzoron kívül minden dobozos, tartozékokkal, stb-vel.
Egyedül a ram ragis Ipon-hoz, de a többire természetesen én vállalok próbagarit.
Ajánlatokat privátban szívesen fogadok.
Csere leginkább ASrock Z68 alaplapra, lehetőleg procival, rammal ( értékegyeztetés után természetesen ráfizetnék )Valamint van még:
3 db 120 mm-es ventilátorrács
1 db pc neoncső inverter + 1db 30 cm-es kék neoncső -
-
GLOCK34
aktív tag
Köszi a pizzás tippeket!
Pizzadicasa lett elsőre,majd teszteljük a többit is!
-
Papaj x
senior tag
Keresek gyári audió cd lemezeket!! Sokminden szóbajöhet, így aki megválna tőle jelezze..
-
Blabcsi
senior tag
-
Abri
senior tag
eladó téves vétel miatt
TP-Link TL-WN781ND Vezeték nélküli 150Mbps PCI-E adapter 5 év gar -
GLOCK34
aktív tag
Debrecenben honnan lehet finom pizzát rendelni?
(#36405) Én sem jókedvemben válok meg tőle. Elköltöztünk és a szülőknek nehéz boldogulni két stafival. (Van egy kan is ). Egyébként egy év 3 hónapos szuka. Ő a fiatalabb,így esett rá a választás. Dönteni kellett. Ennyi.
-
csaby27
csendes tag
Sziasztok, eladó vagy cserélhető cuccaim:
Tipus: HP Compaq 6820s
Processzor: Intel(R) Pentium(R) Dual Core CPU T2300 1,5Ghz
Memória: 2048MB Ram Dual Chanel
Videó: ATI Mobility Radeon X1350 256MB
Monitor: 17" 1440 x 900 (32 bit) (60Hz)
Winyó: 80 GB
Optika: Matshita DVD RW
Akkumlátor: 1,5-2 óra használattól függően
Szép állapotú, stabil működésű nagyméretű noti, eladó vagy cserélhető (érdekelhet: noti, PC vagy alkatrészek: Vid. Kari, SSD, Ház, félkonfig, MOBILTELEFON) csak személyes átvéttel Debrecenben. Várom az ajánlatokat pontos leirással és képekkel.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eladóak a fent említett processzorok 1 hónap próbagaranciával:
lga478 intel pentium 1,8 giga 512kb L2 cache -2000forint
lga478 intel celeron 2 giga 512kb L2 cache -1500forint
lga478 intel pentium 2,8giga 512kb L2 cache -4000forint
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eladó 2 db. Hynix DDR2 512mb laptop ram
Új bontatlan i5-750 box proci eladó 2 év kisker garanciával, kipróbálva sem volt.
Eladó vagy Cserélhető Kingmax Hardcore PC4000 DDR500Mhz 2x512MB Dual Kit tuning memória
IBM T23 bontás, bármi érdekel belőle kérdezz nyugodtan, billentyűzet nincsen, alaplap bios hibás, minden más meg van. 2 db kijelző van, az egyik teljesen ép jól működik, a másik kijelző hibás de az elektronikája annak is jó. Eladó vagy cserélhető alkatrészek megegyezés szerint.
Eladó vagy cserélhető retró konfiguráció:
Alaplap: asus cuv4x
Proci: P3 celeron 566/128/66/1,5V
Táp: JNC 235W (magyar gyártású)
Winyó: Seagate 4,6GB
Memória: 2x128MB SD-RAM
Videókártya: inno 3d 64MB AGP (full HD monitort szépen viszi 1920x1080-on)
Egyebek: Yamaha CD író, hangkártya, lan kártya, no name házikó, XP sp3 frissen telepítve.Bármilyen ajánlatot meghallgatok.
GLOCK34:
Szerintem a Don Pepe, nekem tőlük is a serrano húst hússal ízlik a legjobban -
diablo1984
veterán
jó ár esetén eladó lehet egy XFX 4850-es 512 mb-os videókártya rettenet, mos-főz-takarít, megy mint állat, csak nekem full feleslegben van, mert rájöttem, mióta crossfire van a gépemben nem is játszottam semmivel(jópár hónapja), ergo, csak zabál itt nekem feleslegesen! dobozában, tartozékaival adom!
vagy egy Gigabyte 4850 512mb-os, gyári Zalman hűtővel(vagy GFX chillával), dobozában, cuccaival, asszem még gari is van erre, de nem biztos, ez a cfossfire pár másik tagja, az egyik eladó!
mindkét kártya hibátlan, mondhatni a kihasználatlanság miatt adom el(meg drága az áram is meg próbálom megmenteni az esőerdőket, meg világbéke, stb)
lehet dobálni az ajánlatokkal!mod: a giga asszem 3 év garos volt, Armacomp nevű céghez szól a garija 2012.szeptemberig! számla megvan róla! az XFX nem garos, 3 nap garit vállalok rá, persze nem tunning esetén!
-
RexpecT
addikt
Eladó cuccok(fix árak):
DVD író: (sata,~20 lemez volt vele megírva)
NEC AD-5240S-0S >>>3k<<<Tápegység(12cm-es cooler, dobozában, bontatlan tápkábellel, 6 pines VGA csati,Ipon garancia kb. 1,5 évig):
FSP SAGA II 400W >>>7k<<<Ház(karmcentes,doboza is megvan):
COOLER MASTER ELITE 335 >>>7k<<<5.1 -es hangfalszett(karcmentes, április közepéig ipon garancia, dobozával együtt,kisebb hangfalat beszámolok esetleg):
Genius SW-HF 5.1 4000 >>>20k<<<Samsung Full HD LCD TV 32"(év végéig garanciás Nyíregyházára,dobozával, karcmentes, ajándék fali dönthető tartóval, USB-ről játszik MKV-t is, kezeli a feliratokat):
Samsung-LE-32C530 >>>70k<<< -
Zethepolee
aktív tag
-
wwhy
veterán
eladó
3*128MB SDRAM (PC133)
1*256 MB SDRAM (PC133)vagy cserélhető 1GB DDR2/800-ra.
-
qfm
őstag
Nem tudja valaki, plázában mennyi most 1 óra billiárd?
-
csizs
aktív tag
szígét sata 160 eladó :-)
-
br.rak
őstag
Keresek:
Lg GSA-H58H-hoz keresek fekete előlapot, vagy komplett fekete hibás is érdekel
USB-s adaptert micro USB-s töltőhőz hogy tudjak normál USB-s cuccokat tölteni
ill keresek hibás/rossz asus v8170-es VGA-t(d-sub, s-vhs , comp), vagy csak takarólemezt.Eladó:
Külön tápot nem igénylő Canon FB630U USB-s lapolvasók,
SD-s boxok digikábelhez: Humax PR FOX C, PACEDC220KKD
OpenWrt kompatibilis, 2 SSID kezelni képes FON2100A router
Keresek ddr1-es ramokat cserével
Vezetékes routerek
5,25 panel hekyére szerelhető "5 in1 multi panel" (2xusb, 1x firewire, kártyaolvasók, fülhallgató és mic kivezetés link
SE kiegészítők (USB KÁBEL, Töltő, BT headset)
Aktív témák
Hirdetés
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest