Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őskoczka
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem a linkelt oldal linkje is 3.8 verzióra visz githubon, de sok jelentősége nincs, mert Debiant nem ganajozunk össze mindenféle ismeretlen szerzeményekkel, csak saját repokból, ha nincs az experimentalban sem valami, akkor várunk. Nem Arch-vonal ez.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként a Debian 8 volt az utolsó, amit nem lehetett megölni sem különböző saját repos csomagok felrakásával, de még azon sem volt egyszerű felrakni a Cinnamon experimentalban lévő friss verzióját. Szóval Debianon nem archerkedem!
Inkább felrakom a Mate verziót, azt nem tudtam megszokni máshol. -
Az xf86-video-dummy-t most próbálom, de a browsh nem játszik, egyrészt mert nem garantált, hogy ugyanazt mutatja, mint a Chrome, másrészt nincs hozzá selenium driver.
Egy meglévő webes alkalmazást szeretnék automata tesztekkel meghajtani. Jelenleg még FF-ban sem 100%-os a teszt, nemhogy ilyen alternatív böngikben.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Inkább felrakom a Mate verziót, azt nem tudtam megszokni máshol.