Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felraktam a Gdebit és azzal sikerült telepítenem.
Ez érdekes, mert nálam minden Debianon default fenn volt a Gdebi, a mostani telepítés is teljesen érintetlen és ezen is a Gdebi ugrott fel a kdiskmart.deb-re kattintásra! Alap amúgy, hogy ha valami nincs a tárolókban, de külön megtalálható a program és van .deb verziója, akkor mindig azt célszerű alkalmazni, legalábbis Debian esetén, Ubuntu és deratíváinál már más a helyzet, ott lehet alkalmazni a PPA-ban lévő verziót is!
Van egy jegyzettömböm, abba gépelek befelé mindent, ami szükséges.
Én a Linuxos cikkeket mindig a Gmail-be mentem el piszkozatként, így bármilyen telepítésen vagyok vagy új disztrót rakok fel( Mint-et is 8+ éve használom, főleg friss főverzió telepítésekkel) mindig megtalálom a Gmail keresőben! De akár jegyzeteket is lehet csatolni és téma szerint mappázni a Gmail piszkozataiban.
Mostanában sok SSD-t veszel!
Remélem a multkori Samsung 980-as bevált nálad is! Szerintem szinte egyetlen olyan NVMe SSD, aminél semmilyen hátránya nincs, hogy DRAMless, annyira jó lett a memory bufferes megoldása. Nekem csak Sata SSD-k jók a notikban, de érdekes, hogy mennyire számítanak a gép egyéb hardveres összetevői! Az ősöreg, de bivalyerős Dell M4700-bam a optibayben lévő Sata SSD érzetre gyorsabb, mint a Lenovo A475-ben lévő NVMe SSD! Nem a szekvenciális sebességről van szó természetesen, hanem a lényegesebb access time-ról, ami a rendszer futtatásnál fontosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- GTA VI
- Xbox Series X|S
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple asztali gépek
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Remélem a multkori Samsung 980-as bevált nálad is! Szerintem szinte egyetlen olyan NVMe SSD, aminél semmilyen hátránya nincs, hogy DRAMless, annyira jó lett a memory bufferes megoldása. Nekem csak Sata SSD-k jók a notikban, de érdekes, hogy mennyire számítanak a gép egyéb hardveres összetevői! Az ősöreg, de bivalyerős Dell M4700-bam a optibayben lévő Sata SSD érzetre gyorsabb, mint a Lenovo A475-ben lévő NVMe SSD! Nem a szekvenciális sebességről van szó természetesen, hanem a lényegesebb access time-ról, ami a rendszer futtatásnál fontosabb.