Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bethesda kórház
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Csak, hogy kicsit tanuljak is
. Az iptables -L -v parancs azt mutatja meg, hogy van-e valamilyen bejegyzés az ip táblában? Sajnos az nft-s paranccsal nem jutottam semmire, mert azt nem igazán értettem, pedig ha ismeretlen paranccsal van dolgom akkor általában a man-al kezdem, hogy mi mit jelent, de ebbe most beletört a bicskám.Egyébként ez volt a kimenete az iptables -L -v parancsnak:
Chain INPUT (policy ACCEPT 0 packets, 0 bytes)pkts bytes target prot opt in out source destinationChain FORWARD (policy ACCEPT 0 packets, 0 bytes)pkts bytes target prot opt in out source destinationChain OUTPUT (policy ACCEPT 0 packets, 0 bytes)pkts bytes target prot opt in out source destination
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MiPC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
- Lenovo L14 G4 Ryzen 5 7530U Gyári Garancia Radeon Vega 16Gb Ram Boltból Számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Az iptables -L -v parancs azt mutatja meg, hogy van-e valamilyen bejegyzés az ip táblában? Sajnos az nft-s paranccsal nem jutottam semmire, mert azt nem igazán értettem, pedig ha ismeretlen paranccsal van dolgom akkor általában a man-al kezdem, hogy mi mit jelent, de ebbe most beletört a bicskám.