- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet19
csendes tag
válasz
ubyegon2 #9044 üzenetére
Igen, emlékszem, múltkor már mondtad
. De amúgy nincs semmi bajom a Debiánnal. Az egyik asztali gépemen fut, plusz virtuál gépen is ismerkedem vele és szerintem nagyon király. A párom laptopjára akarom felrakni és ott rosszalkodik. Most már tudom hogy arra nem való, mert nem stabil rajta, és nem tudom a tapipadot sehogy sem életre kelteni. Amúgy nagyon tetszik és a nagy gépemre is ezt fogom feltenni csak még ismerkedem vele egy kicsit. Egy csomó mindenre kíváncsi vagyok még, pl. a fájlrendszer, particionálás, ha valami gáz van és újra kell rakni a rendszert akkor azon a partíción amin vannak az adataim megmaradnak-e sértetlenül mint a winnél C:, D:, stb. Hova települnek a programok és hogyan .stb. Úgyhogy sok mindennel nem vagyok még képbe.
Egyedül a laptop miatt kell valami más ami normálisan tud futni rajta és van hozzá végre tapipad driver.Igen már kérdezted hogy miért választottam a Debiánt: Mert régebben volt egy VPS-em amin Ubuntu 10.04 volt ha jól emlékszem, akkoriban webre programoztam php, mysql ..stb és ott ismertem meg a Linuxot. Egyszer kaptam cd-n egy debiánt, amit felraktam egy gépre itthon szerverként és gondoltam most kipróbálom grafikus környezetben is. Meg persze folytatom a programozást csak most már inkább C, C++ amihez a legjobb egy Linux.
Az MX leírásánál i386-van 32 vagy 64 bitere https://distrowatch.com/table.php?distribution=mx
Köszi a linket, holnap letöltöm, feltuszkolom a laptopra aztán meglátjuk mi lesz.
Apollyon: köszi holnap kipróbálom.
Bici:köszi neked is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest