Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SwissAirplan
üzenetére
Az a 4giga valóban csak 3,7giga a valóságban. De hagyjuk a gyártók marketing méretmegjelölését. Csak, hogy értsd, bambano valóban mélyen érti a Debiant, én laikusként használom másod disztróként.
Az első linken vannak a live disztrók különböző asztali kezelő felületekkel, Cinnamon, XFCE, stb. Az igazából neked nem kell, a második linkem a net iso, a 200MB körüli, ha valaki mondjuk nem akar kezelő felületet, akkor azzal telepíti. Amit bambano említ, ahhoz lehet hasonló, de ahhoz már mélyebb tudás kellhet, nem csináltam még ilyet, de mint mondtam a hardveredet sem ismerem. Biztosan utána kell nézned, miként megy az a hálózati telepítés, még akár a netinstallos telepítés is lehet bonyolult kissé.

A 2gigás live iso-k telepítése számít inkább kezdő/laikusok számára is könnyűnek. (ha magamból indulok ki)
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA V
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Videó stream letöltése
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest