Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
én meg a pont a kde-vel vagyok úgy, hogy sokszor próbálkoztam vele, de sosem tudtam megszeretni
alapbeállításban is rusnya, és még sosem sikerült szépre beállítani
plusz firefox-ot használok, az meg a gtk-jával elüt a qt-s világtól, még ha vannak is rá trükköktearing probléma meg addig nem izgat, amíg a videók alatt nincs
sőt régen problémám is volt vele, amikor az asztali környezeten is volt egy vsync, meg a filmen is, és a kettő együtt már gondot okozott -
Apollyon
Korrektor
Azért én is bízom benne hogy ha nincs komolyabb 3D, akkor inkább az intelt használja a rendszer... Bár erre nem tudom mennyi az esély, elvileg működnie kell.
Annyira amúgy nem béta már a Jessie, vagy valamit én csinálok nagyon rosszul hogy semmi bajom vele.D A sources.list-ben amúgy már "jessie" van, nem pedig "testing", korábban meg írta itt valaki, hogy már jó ideje testing vonalat használ amúgy is minden probléma nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest