- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
GTK-s programokhoz valami gtk2-engine-oxygen és gtk3-engine-oxygen nevű fájlokat kellett felrakni és máris rendesen néztek ki a gtk-s programok (iceweasel, gimp stb.), szóval nem volt itt semmi trükk.
Emlékszem, régebben nekem sem tetszett a KDE, mert nagyon a Windowsra emlékeztetett az alap kinézete, én meg friss linuxosként mindent akartam, csak win-kinéztet nem, így inkább a Gnome-nál kötöttem ki, ami akkor még két tálcát adott alapból. De most már kezd tele lenni a hócipőm ezzel a hülyékhez igazított kinézettel, meg a böszme nagy ikonokkal. Alig lehet benne beállítani valami, ráadásul azt is elég eldugottan.
Ami nem tetszik ebben a KDE-ben, az az erőforrás-pusztítása. Eszi rendesen a gépet sajnos. Most, egy kis Iceweasel mellett már 900MB környékén járok, a venti meg folyamatosan pörög igaz, alacsony fordulatszámon. Gnome-nál azért nem ment ennyit, meg alapból, bekapcsolás után alig 260MB volt a memória-foglalása, nem 550-600 körüli.A tearing probléma engem csak azért izgat, mert nehogy már 2014-ben (lassan már 2015-ben!) problémát okozzon a monitoron az, ha elmozdítok egy ablakot, vagy ha egy filmben oldalra pásztáz a kamera. Ezek olyan dolgok, amik már a Windows XP-ben sem voltak jelen nálam anno, akkor meg nehogy már 10+ évvel később ez probléma legyen még valahol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- XMLTV EPG letöltő progi
- Renault, Dacia topik
- Mercedes topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mazda topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest