- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
Apollyon #6315 üzenetére
Nálam csak az Inteles HD4000 van a gépben, nincs dedikált videókártya...
A MATE-t én is próbáltam, de nekem is ez a tearinges probléma jött elő, amit csak kikapcsolt compositorral lehetett orvosolni, ami azért nem egy megoldás. Összességében nem volt rossz, de a KDE-hez viszonyítva egy elmaradott, amatőr valaminek tűnik.
Akárcsak az Xfce, amit még a Wheezy alatt próbáltam, de ott is ilyen tearing probléma volt mint a Jessie-s MATE-nél, csak nem tudtam semmivel sem orvosolni. Nem tudom, hogy az azóta eltelt idő óta ezt javították-e...
Feltettem egy kis időre a Cinnamont is pár napja, de alig 10 perc után nálam megfagyott (vélhetően a beta állapotú Jessie miatt), így nem volt lehetőségem nagyon belemélyedni a lelkivilágába. Úgy vettem észre, hogy kicsit mintha jobban testre szabható lenne, mint a Gnome 3, bár az igazat megvallva, mivel a Gnome Shell-re épül – ha jól tudom –, nem hiszem, hogy olyan beállításorgia lenne benne, mint a KDE-ben.
Feltettem az LXDE-t is. Nem kér sokat, de legalább rusnya.
Miközben állítgattam, nézegettem találtam benne egy olyan beállítás ablakot, ahol volt egy rohadt nagy OK gomb, ami nagyon igénytelenül nézett ki. Kicsit csiszolhatnának még a kezelőfelület kinézetén, mert bár nem vagyok egy finnyás fajta, de azért legyen már egységes kinézete egy DE-nek. Ne az legyen, hogy valahol normális méretű a gomb, valahol meg egy elnagyolt, odahányt, igénytelen négyzet egy kicsi OK szöveggel a közepén. A fogyasztása amúgy okés volt, alig 150 mega körül kért.
Az igazat megvallva nekem egy kis erőforrás igényű, de igényesen megcsinált valami kéne, amit orrba-szájba lehet állítgatni, az igényemnek megfelelően.
A KDE ugyan szép és nagyon igényes, rengeteg beállítási lehetőséggel – olyanokkal is, amelyekkel máshol még csak nem is találkoztam –, de nálam eléggé eszi a gépet, mint említettem.
Nézegetek az Openbox felé is. Nagyon jópofa, tetszik, meg minden (ott pont a minimalizmus az, ami tetszik!), de sajnos nem menne az nekem olyan könnyen; ott nagyon az alapoktól kellene felépíteni a dolgot ahhoz, hogy legyen belőle valami.
Mindenesetre most egyelőre marad egy ideig a KDE, aztán majd meglátom merre lehet elindulni. -
szaszayanou
aktív tag
válasz
Apollyon #6315 üzenetére
Xfce amúgy jó lenne, csak nagyon lassan fejlesztik, főverziót már lassan 3 éve nem adtak ki... bugfixek vannak, de az sem gőzerővel.
Szerintem éppen ez a jó benne. Tudja az alap dolgokat, ennél több funkció pedig a teljesítmény kárára menne. A verziób#ziságot idővel kinövi az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- ASUS ROG Ally
- PlayStation 5
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest