- Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- WLMouse Strider gamer egér - Artisan FX Type 99 egérpad bemutató
- A „két Kína” között - A Matsu-szigetek
- ChromeOS Flex operációs rendszer telepítése lépésről, lépésre.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Friczy
senior tag
Ha a testing disztribúciót a nevével (jessie) írod be a sources.listbe, akkor gyakorlatilag amint kijön a jessie stable disztribúcióként, neked is az lesz. Tehát az átmenet észrevehetetlen.
Ugyanakkor a Jessie jelenleg nincs olyan állapotban, hogy problémamentesen használható legyen, időről időre bele lehet futni kellemetlenségekbe. Ezek nem túl nagyok, ha értesz hozzá, de ha nem, és/vagy nem szeretsz sokat reszelni a rendszeren, akkor jelenleg nem javaslom a testinget.
A jelenleg testingben lévő csomagok nagy valószínűséggel bekerülnek a stabilba megjelenéskor, persze előfordul hogy valamit mégsem sikerül bevinni, de ennek a jelenlegi fázisban már kicsi az esélye.
-
Apollyon
Korrektor
Ha testinget telepítesz, akkor az testing marad.. ha jól tévedek, nem tudsz "visszafelé" váltani.
Bár most fagyasztották be a napokban a Jessie-t, szóval új dolgok már nem kerülnek bele, max bugfixek, security update-ek (illetve a benne lévő dolgok sem jönnek ki onnan).
Asszem csak a repókkal kell variálni, de amikor pár éve összeomlott a Debianom mert összevissza telepítgettem innen-onnan, azóta nem nagyon hekkelem a sources.listAzért valaki expertebb véleményére én is kíváncsi lennék
Szerk: Cinnamont is lehet telepíteni Debire? Még nem is néztem, én MATE-tel használom de az benne van a wheezy-backportsban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest