- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Friczy
senior tag
Ha a testing disztribúciót a nevével (jessie) írod be a sources.listbe, akkor gyakorlatilag amint kijön a jessie stable disztribúcióként, neked is az lesz. Tehát az átmenet észrevehetetlen.
Ugyanakkor a Jessie jelenleg nincs olyan állapotban, hogy problémamentesen használható legyen, időről időre bele lehet futni kellemetlenségekbe. Ezek nem túl nagyok, ha értesz hozzá, de ha nem, és/vagy nem szeretsz sokat reszelni a rendszeren, akkor jelenleg nem javaslom a testinget.
A jelenleg testingben lévő csomagok nagy valószínűséggel bekerülnek a stabilba megjelenéskor, persze előfordul hogy valamit mégsem sikerül bevinni, de ennek a jelenlegi fázisban már kicsi az esélye.
-
Apollyon
Korrektor
Ha testinget telepítesz, akkor az testing marad.. ha jól tévedek, nem tudsz "visszafelé" váltani.
Bár most fagyasztották be a napokban a Jessie-t, szóval új dolgok már nem kerülnek bele, max bugfixek, security update-ek (illetve a benne lévő dolgok sem jönnek ki onnan).
Asszem csak a repókkal kell variálni, de amikor pár éve összeomlott a Debianom mert összevissza telepítgettem innen-onnan, azóta nem nagyon hekkelem a sources.listAzért valaki expertebb véleményére én is kíváncsi lennék
Szerk: Cinnamont is lehet telepíteni Debire? Még nem is néztem, én MATE-tel használom de az benne van a wheezy-backportsban.
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen routert?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest