- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Kempingezés és sátrazás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
válasz
jimmy399 #5890 üzenetére
a realtek firmware se hozott megoldást, viszont megpróbáltam kernelt forgatni a 3.14.4-est, elkezdtem majd a fordítás közben egyszerűen kijelentkezik a debian... ezt megcsinálta másodjára is. Valamiért kijelentkezik a rendszer, csak azt nem értem miért.
(letöltöm a kernel.org-ról a 3.14.4-est, majd telepítem a GCC, libncurses5-dev és dpkg-dev-et. Kitömörítem a letöltött kernel forrást majd make menuconfig mindet alapon hagyok, elmentem .config fájlba a beállításokat, aztán make -j 5 KDEB_PKGVERSION=1."yourcustomname".deb-pkg . Elkezdi a fordítást, de egyszercsak a bejelentkező ablak fogad. Ja mellesleg az egész gép annyira pörög közben, miközben fordít meg csomagol, hogy az egér csak ordas nagy lagra (kb fél percc alatt érzékeli, hogy mogmozdult), a billentyűzeten meg nem reagálnak a numlock capslock és scroll lock billentyűk sem. Mintha kifagyott volna, de nem... Érdekes.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SörcsaPH!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Update 06.13. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest