Hirdetés
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
GPT akkor jön képbe, (többek közt) ha 2TB feletti partíciókat akarsz, egybefügő 2TB a maximum, amit MBR-el létre tudsz hozni, GPT-vel lehet nagyobb is.
Ez a cucc a képek alapján valami home szerver, ott van értelme a GPT-nek.Hogy mi a megoldás nálad, az jó kérdés, mivel a "csak" 2TB a vinyó, egyik lehet az, hogy az egész vinyót átalakítod GPT helyett MBR-re.
szerk:
Na akkor ez megoldva. parancssoros formázás, meg particionálás: [link] -
cekkk
veterán
Meg van miért nem tudtam felcsatolni
Szóval egy ek külső WD my book essential vinyó. Arra gondoltam bele teszem a nasba mert lassította a bootot a htpcnél (van rajta egy rejtett cd képfálj amit én, nem formáztam le, mert 2 évvel ezelőtt nem volt szükséges). Na mondom akkor szétszedem és be a nasba, de látta a vinyót, viszont nem volt sdd1 pont. (ezt minek is nevezik?
), a win sem látta. Ismerőstől kaptam infót, hogy lehet az elektronika titkosítja a vinyót és ezért.
Most vissza szereltem rá az elektronikát és láss csodát egyből tudtam csatolni, és megy is a másolás, de ha végeztem akkor formázás lesz belőleA formázáshoz ha kaphatok valami jó tippet azt meg köszönném
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest