Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- lezso6: Kvaterner szégyen
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano
üzenetére
Mégis eljutottak a 2.6.38-ig.
Természetesen ati driver nem bírta magától követni, és újrarakni, teljes eltávolítás után újrarakni sem lehetett, mert mindig elbukott a telepítő a DKMS install résznél. (frissítettem a linux-headers csomagot az új kernelhez, csak nem tudom, miért kellett kézzel megtenni, magától nem frissült...)
Erre nézem, hogy a testing repókban meg ott az 1:11-3-1 (most ebből silabizáljam ki, hogy 11.3-ra gondolnak) verziós driver, gondoltam valahogy bekerültek a rendszerbe a korábban telepített driver fájlok, de nem, tényleg frissült a repó. Onnan telepítve meg simán települt, és működik a driver. WTF?

Viszont továbbra sem megy bekapcsolás után a Compiz, Alt+F12-t kell nyomni (ha jól értem, ez a "kompozit" állapot aktivizálója), hogy legyenek effektek. Van egy laptopom régi Intel graffal, ott tökéletesen megy a Compiz, de másik, szintén Ati-s laptopban ugyanúgy Alt+F12-t kell nyomni indulás után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest