- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
bambano #3150 üzenetére
Egy TP-LINK R460 dsl routerbe jön be a digi, amin nincs bekapcsolva a tűzfal.
A gépen iptables van, teljesen sztenderd konfiggal: alapból mindent eldob, befelé related és established jöhet, kifelé meg az általam megengedett célportok felé, köztük udp az 53-as portra mehet csomag.
A lenti log sor meg azt mondja, hogy a router (vagy a szerver?) visszadobja az általam indított udp csomagot ([] között az eredeti csomag adatai), mert valamiért nem tudja fogadni a dns szerver (Port unreachable error.).
Azt sem értem ebben a folyamatban egyébként, hogy ez miért nem related-ként jelenik meg az input-on. Mondjuk lehet azért, mert én a dns szervernek küldtem csomagot, de mégis a router dobja vissza (ha ő az egyáltalán, a MAC az a router címe).
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest