Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Peter Kiss: Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
ha nem akarsz mindenáron 64 bites debiant (és hidd el nekem, ha különös tisztázott okod nincs rád, akkor nem akarsz), akkor elég neked a 32 bites, ebben az esetben az i386 kell neked.
ha bitang sok ramod van és nagyon nagy alkalmazásokat futtatsz, akkor esetleg kellhet a 64 bites amd64-es debian, de akkor pár dologról le kell mondanod, ami desktopon egyébként jól jöhet.
Szerk: ja, egy gnome desktopra telepített debianhoz elég kb. 150 megányi netinstall cd és kb. 650-700 megányi letöltés. Ehhez felesleges 3x4 gigányi dvd-t letölteni.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
abban a 3 dvd-ben szerintem mar minden bennevan, ami barkinek is kellhet
ha nem akarod az egeszet leszedni, akkor szedj le egy netinstall-t (amd64 - 144MB, i386 - 159MB)
ez majd telepites kozben megkerdi mire van szukseged, s ami nincs a lemezen, azt letolti netrol (mig ha leszeded a 3 dvd-t, vagy akar csak egyet is, valoszinu, hogy a nagyjat nem fogod hasznalni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi