- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Hogy érteed h elrejeti a részleteket az Anaconda?
A home mappában rejtett fájlok megjelenitését ha bekapcsolom akkor a .local ban találok egy ugyalyolan Magics könyvtárat mint az Anacondában. Erre is hivatkozott a képen amit beszúrtam, csak ugye ott nem találta. Itt a lib könytvtárban van, az Anacondában meg az envs mappában.
/home/oliver/.local/lib/python3.7/site-packages/Magics/
/home/oliver/Meteo/Anaconda3/envs/ecmwf/lib/python3.8/site-packages/Magics/
Most megnyitottam a Magics nevű python fáljt, amiben ezt írja.This Python interface needs to find the Magics library
#
# We first search LD_LIBRARY_PATH. If you have strange behaviours,
# check your $LD_LIBRARY_PATH.
# This is only required on Linux! Therefore we do not have to checkEz lehet a baj akkor ha jól értem.
Az Anacondán kivül futattás gyorsabb, illetve kényelmesebb, ezért szeretném megoldani. Ugye így nem mindegy egyes scpript nevét beírni terminálba, hanem enter fájlra, vagy Geanyból futattom és már meg is térkép amit a program készit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest