Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
ááááááá, tanker zrubi .....
... a debian full beconfig-ot hagyom sullyedni..... biztos valamit rosszul csináltam, azé montad ezt..... :
rii: ''.........elsikoltotam magam a debian linux nevű topicban, és csak süllyedt-süllyedt............''
zrubi: ''.........Ez is el fog sűllyedni, ha így folytatod... .........''
1. ezen a egér összekadáson lehidaltam,...... nekem eddig mindig jók volatk. ....
ööööööööö.... hol kell leállitani a gdm-et... ugye nem valami gdm-stop..... a rc.2-be a link-et törölni kell.... nem .........?
2. grps net-et kell linux alá.... valamikor valamaleyik topicban valaki mondott erre valamit, csak nem tom mi volt az .....
3. tankeeeeeeerrrr .........
4. finom az ápété..... teccik.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
... a debian full beconfig-ot hagyom sullyedni..... biztos valamit rosszul csináltam, azé montad ezt..... :