- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos nem működik.
Viszont ez a sor mit jelent? Mert időnként még a router sem jelzi, hogy lenne wifi eszköz, a közelben.
bcm43xx: ASSERTION FAILED (radio_attenuation < 10) at: drivers/net/wireless/bcm4 3xx/bcm43xx_phy.c:1496:bcm43xx_find_lopair()
És mi a megoldás rá?
Másik gépemen ubuntut használtam és nemrég felajánlotta a kernel frissítést. A notival tegnap titkosítatlanul csatlakoztam a hálózathoz, gondoltam frissítse magát, de a perl fordítón kívül nem frissített semmit. És a Synaptic csomagkezelőben sincsenek benne azok a programok, amik az Ubuntuban alapból benne voltak (Xine, aMSN, Skype stb).
Ez disztríbúció függő, hogy milyen frissítési és csomag letöltési címek vannak megadva, vagy ennyire butított verziót töltöttem le?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Proxmox VE
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Le Mans Ultimate
- Bloodborne (PS4)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest