Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos nem működik.
Viszont ez a sor mit jelent? Mert időnként még a router sem jelzi, hogy lenne wifi eszköz, a közelben.
bcm43xx: ASSERTION FAILED (radio_attenuation < 10) at: drivers/net/wireless/bcm4 3xx/bcm43xx_phy.c:1496:bcm43xx_find_lopair()
És mi a megoldás rá?
Másik gépemen ubuntut használtam és nemrég felajánlotta a kernel frissítést. A notival tegnap titkosítatlanul csatlakoztam a hálózathoz, gondoltam frissítse magát, de a perl fordítón kívül nem frissített semmit. És a Synaptic csomagkezelőben sincsenek benne azok a programok, amik az Ubuntuban alapból benne voltak (Xine, aMSN, Skype stb).
Ez disztríbúció függő, hogy milyen frissítési és csomag letöltési címek vannak megadva, vagy ennyire butított verziót töltöttem le?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Lenovo ThinkCentre / Dell OptiPlex / Hp EliteDesk mini, micro PC - Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest