- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos nem működik.
Viszont ez a sor mit jelent? Mert időnként még a router sem jelzi, hogy lenne wifi eszköz, a közelben.
bcm43xx: ASSERTION FAILED (radio_attenuation < 10) at: drivers/net/wireless/bcm4 3xx/bcm43xx_phy.c:1496:bcm43xx_find_lopair()
És mi a megoldás rá?
Másik gépemen ubuntut használtam és nemrég felajánlotta a kernel frissítést. A notival tegnap titkosítatlanul csatlakoztam a hálózathoz, gondoltam frissítse magát, de a perl fordítón kívül nem frissített semmit. És a Synaptic csomagkezelőben sincsenek benne azok a programok, amik az Ubuntuban alapból benne voltak (Xine, aMSN, Skype stb).
Ez disztríbúció függő, hogy milyen frissítési és csomag letöltési címek vannak megadva, vagy ennyire butított verziót töltöttem le?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 4
- Fujifilm X
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Apple iPhone 13 256GB Kék / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest