- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- gerner1
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Halihó!
Kezdő vagyok, teljesen, nem kérdezni jöttem s nem is temetni

Eredetileg Ubuntut akartam egy régi laptopra (Thinkpad 570, p2-366, 384MB ram, 80gb hdd) telepíteni, de nem jött össze, s mivel a debian telepítőfloppyjaival sikerült a hálóra kijutnom, hagytam, hogy ő maga települjön fel. Mindenre találtam eddig leírást (plus4 majd dos 5.0 óta ismerkedem a számítógépekkel), mivel féltem, hogy ezt a terjesztést kezdőknek nem ajánlják.
Minden simán ment, felismerte a hardvereket (így azért könnyű volt
), 1x-1x belefutok fagyásba (multimédia lejátszó, gnome maga), de olyan boldog vagyok vele
Kicsit viszont gyorsabbra számítottam, az előtte rajta lévő w2k sem volt valami fürge rajta, de ez a rendszer kicsit nehézkesebb még egy fokkal. Egy érdekesség az egyik rootról vissza userre jelentkezéskor:
ShowtimeA legjobbakat!
Még valami: milyen fürgébb ablakkezelőt ajánlotok? Egy kollégám javasolta a Gnome-ot, miszerint úgyis gyors lesz (nekem nem úgy tűnik, legalábbis parancssorhoz képest
), míg több helyütt XFCE-t olvastam régi gépekhez ajánlottan. Más. Azt hol lehet kikapcsolni, hogy ne simítsa a képernyőfontokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Arc Raiders
- PayPal
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kicsit viszont gyorsabbra számítottam, az előtte rajta lévő w2k sem volt valami fürge rajta, de ez a rendszer kicsit nehézkesebb még egy fokkal. Egy érdekesség az egyik rootról vissza userre jelentkezéskor: