Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Halihó!
Kezdő vagyok, teljesen, nem kérdezni jöttem s nem is temetni

Eredetileg Ubuntut akartam egy régi laptopra (Thinkpad 570, p2-366, 384MB ram, 80gb hdd) telepíteni, de nem jött össze, s mivel a debian telepítőfloppyjaival sikerült a hálóra kijutnom, hagytam, hogy ő maga települjön fel. Mindenre találtam eddig leírást (plus4 majd dos 5.0 óta ismerkedem a számítógépekkel), mivel féltem, hogy ezt a terjesztést kezdőknek nem ajánlják.
Minden simán ment, felismerte a hardvereket (így azért könnyű volt
), 1x-1x belefutok fagyásba (multimédia lejátszó, gnome maga), de olyan boldog vagyok vele
Kicsit viszont gyorsabbra számítottam, az előtte rajta lévő w2k sem volt valami fürge rajta, de ez a rendszer kicsit nehézkesebb még egy fokkal. Egy érdekesség az egyik rootról vissza userre jelentkezéskor:
ShowtimeA legjobbakat!
Még valami: milyen fürgébb ablakkezelőt ajánlotok? Egy kollégám javasolta a Gnome-ot, miszerint úgyis gyors lesz (nekem nem úgy tűnik, legalábbis parancssorhoz képest
), míg több helyütt XFCE-t olvastam régi gépekhez ajánlottan. Más. Azt hol lehet kikapcsolni, hogy ne simítsa a képernyőfontokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GTA VI
- Milyen egeret válasszak?
- Dell Precision munkaállomások
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-15ISK: i5-7G I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Kicsit viszont gyorsabbra számítottam, az előtte rajta lévő w2k sem volt valami fürge rajta, de ez a rendszer kicsit nehézkesebb még egy fokkal. Egy érdekesség az egyik rootról vissza userre jelentkezéskor: