Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Látod, nem vagyok linux guru, mondhatni alig értek hozzá és csak pár rendszert telepítettem az elmúlt években, minimális hozzáértéssel és sok guglizással.
DE KB EBBŐL VAN ELEGEM:
Gugliban azt írják, hogy amit írsz, az nem helyes és nyilván nem is működik, de az se, amit írnak
Miért nem tudnak megállapodni a fejlesztők egy valamiben és azt nem variálni?Gugli szerint:
systemd-t akkor kell használni, ha servicet akarok csinálni az sh-ból, de az nem lesz jó, mert rendszerindításkor fut és nem a felhasználó bejelentkezésekor.
Felhasználó bejelentkezéséhez az init.d-t kell használni.sudoerst megszerkesztettem és hitelesítési hibával leáll a script futtatása.
"Jelszó: su: Hitelesítési hiba" - magától csinálja, nem írok semmit
Még így is:
<user> ALL = (ALL) NOPASSWD:ALL
WTFKisujjamban van a Win. Ehhez képest annyira fapad ez az egész és tele van az internet nem működő megoldással.
Még a végén kiderül, hogy az is beleszól, hogy nem Gnome-t használok, hanem KDE plasma (Wayland)-et.Elnézést a dühöngésért, de ez egy annyira egyszerű dolog és több óra guglizással sincs működő megoldás. Totál abszurd.
Mondjuk Win alatt tudom, hogy nem tudok ilyet csinálni ilyen könnyen. Max írok egy service-t, ami systemként indul bejelentkezéskor, de ahhoz már kell fejlesztőeszköz. Kattintással lehetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő