Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: A kérdés...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
Nem tudom figyelj, külföldi fórumokon (meg leginkább Redditen) osztják az észt, hogy a 980 nem jó, mert nincs rajta DRAM. Én meg úgy vagyok vele, hogy fogalmam sincs, mert nem tudom megítélni alapvető tudás meg gyakorlat nélkül.
Amúgy szerintem jó. Most mondják, hogy hamarabb is hal meg, de hát... 300 TBW meg 5 év gyártói garancia és csak az oprendszer megy rajta meg annak a programjai.... A játékok megint egy másik 980-as Samun vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xbox Series X|S
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest