Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van itt aki játszik vele?
Most tetem fel újra, sokadik patch után kezd össze állni és elég szórakoztató a cucc
-
wjbhbdux
veterán
A magyar módszer felelős a játékban a hősök összepárosításáért a meccsekben [link]
-
-SanyiX-
csendes tag
Sziasztok, ha valakinek van még szabad meghívója, akkor egyet én is kérhetnék?
-
LuckyL
őstag
sziasztok, tud valaki küldeni invitot?
-
wjbhbdux
veterán
> az egykor létező Paragon
ez most újra él Predecessor néven
-
kiszi07
senior tag
Hali, én is tudok küldeni inviteot, 2 hete van meg, azóta sok minden változott már. Alakul ez.
-
Rony949
őstag
Non taken.

De vegyük figyelembe, hogy ez még csak egy alfa, rengeteg placeholder-rel. Némely karakter kinézete, a szinkronhangja nagyon béna vagy csak full átlagos. Vagy az UI meg a pálya elrendezése is. Ezekben biztos vagyok hogy idővel változni fognak.
De úgy gondolom a core gameplay, ha elkap, akkor nagyon szórakoztató tud lenni, még akkor is ha veszíted a meccset.

Meg úgy tűnik az emberek többségének is bejön. Az all-time peak már a 90 ezret súrolja.
-
Most próbáltam ki, hááát, no offense de ez egy hulladék
-
Rony949
őstag
Aki akarna invite-ot, az küldjön nekem PÜ-t és megoldjuk.
-
Rony949
őstag

Egy új MOBA shooter a Valve-től ami olyan, mintha egybe ötvözték volna a Dota és Team Fortress/Overwatch játékokat. Ha közvetlenül kéne hasonlítani valamihez, akkor talán a SMITE és az egykor létező Paragon mellé tenném.
Egyelőre 21 különböző hőssel küzdhetünk a négy lane-re osztott pályán, 6v6-ban. A játékmenet teljesen MOBA stílusú, a megszokott szabályokkal és feladatokkal. A bázison, de a pályán elszórt boltoknál is vehetünk (és vennünk is kell) karakterfejlesztő tárgyakat, ezek nélkülözhetetlenek a győzelemhez. Karakter hősök válogatják hogy mikor melyik tárgy szükséges.
A játék hivatalosan még nem jelent meg. Playtest (alfa) formában érhető el és hozzáférést csak is meghívásos módon lehet szerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- DVBViewer
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen routert?
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest