- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van itt aki játszik vele?
Most tetem fel újra, sokadik patch után kezd össze állni és elég szórakoztató a cucc
-
wjbhbdux
veterán
A magyar módszer felelős a játékban a hősök összepárosításáért a meccsekben [link]
-
-SanyiX-
csendes tag
Sziasztok, ha valakinek van még szabad meghívója, akkor egyet én is kérhetnék?
-
LuckyL
őstag
sziasztok, tud valaki küldeni invitot?
-
wjbhbdux
veterán
> az egykor létező Paragon
ez most újra él Predecessor néven
-
kiszi07
senior tag
Hali, én is tudok küldeni inviteot, 2 hete van meg, azóta sok minden változott már. Alakul ez.
-
Rony949
őstag
Non taken.

De vegyük figyelembe, hogy ez még csak egy alfa, rengeteg placeholder-rel. Némely karakter kinézete, a szinkronhangja nagyon béna vagy csak full átlagos. Vagy az UI meg a pálya elrendezése is. Ezekben biztos vagyok hogy idővel változni fognak.
De úgy gondolom a core gameplay, ha elkap, akkor nagyon szórakoztató tud lenni, még akkor is ha veszíted a meccset.

Meg úgy tűnik az emberek többségének is bejön. Az all-time peak már a 90 ezret súrolja.
-
Most próbáltam ki, hááát, no offense de ez egy hulladék
-
Rony949
őstag
Aki akarna invite-ot, az küldjön nekem PÜ-t és megoldjuk.
-
Rony949
őstag

Egy új MOBA shooter a Valve-től ami olyan, mintha egybe ötvözték volna a Dota és Team Fortress/Overwatch játékokat. Ha közvetlenül kéne hasonlítani valamihez, akkor talán a SMITE és az egykor létező Paragon mellé tenném.
Egyelőre 21 különböző hőssel küzdhetünk a négy lane-re osztott pályán, 6v6-ban. A játékmenet teljesen MOBA stílusú, a megszokott szabályokkal és feladatokkal. A bázison, de a pályán elszórt boltoknál is vehetünk (és vennünk is kell) karakterfejlesztő tárgyakat, ezek nélkülözhetetlenek a győzelemhez. Karakter hősök válogatják hogy mikor melyik tárgy szükséges.
A játék hivatalosan még nem jelent meg. Playtest (alfa) formában érhető el és hozzáférést csak is meghívásos módon lehet szerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen légkondit a lakásba?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Renault, Dacia topik
- Mobil flották
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi hangfal építés
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs