Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
köszönjük.
mint kiderült az nem úgy van hogy nincs rá időd vagy van rá időd.
eleinte én is úgy voltam hogy max talán egy óra coop fér bele hétköznap mert minden nap korán kelek és sokáig dolgozom. de a vége az lett hogy nem aludtam ki magam de tűrhető volt és igy volt napi 2-3óra ami azért már elég korrekt játékidő.maguk a rejtett részek kinézetre megegyeztek a többi mellékküldetéses pályával annyi különbséggel hogy más útvonalon kellett bejárni őket.
ami már lényegesebb eltérés volt hogy mik történtek ott.
Carver-nek van egy nem épp kellemes múltja és ez a markereknek köszönhetően igen erősen kísértik. érthetőbben, Carver folyamatosan halucinál a játék alatt és ahogy haladunk előre úgy erősödik a halucináció.
végigvittük felváltva is hogy weareus és én is lássuk Carver összes képzelgését.nagy poén volt pl hogy volt ahol Carver ajándékdobozokat és ólomkatonákat látott ott valójában isaac csak olajoshordót és emberi maradvány tárolókat.
ez első coop játékban nagyon jól is sült el mert fogalmunk nem volt hogy lesz ilyen a játékban és az első ólomkatonánál weareus magyarázott nekem hogy ott egy katona ott egy katona meg ilyenek én meg ugye isaac-al nem láttam ott semmit és ezt mondtam is neki hogy nincs ott semmi
aztán az egyik coop küldiben igen felerősödnek a halucinációk és már hittem neki akkor is ha én nem láttam amit ő
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- iPhone 17 256GB gyári független hibátlan 2029.02.13. Apple jótállás
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest