Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabulator
tag
Sziasztok!
Örülök, hogy kicsit felpörgött a topik. Jó látni, hogy az emberek játszanak még ezzel a nagyszerű játékkal! A DS1 vs DS2 dologhoz annyit hozzászólnék, hogy valóban nagyon jó hangulata volt az 1. résznek, engem is teljesen magába szippantott a túlélő horror mód, viszont a 2. rész is nagyon tetszett. Mikor az első jeleneteken túltettem magamat (elég sokkoló volt, hogy merre is rohanjak?!) rá kellett jönnöm, hogy ez bizony INTERAKTÍV. Számomra nagyon szórakoztatók az apró mozdulatok, az átvezető animációk, mivel ezek teszik emberibbé a játékot, míg az 1. rész kicsit olyan robot mozgású volt. Nem tudom értitek-e mire célzok. Sajnos a 3. részről nem tudok nyilatkozni, mert azt még nem vettem meg. Nem igazán szánok időt már a játékokra...
Új hozzászólás Aktív témák

- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Milyen autót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mini PC
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- White GAMER PC! Ryzen 7900X3D / RX 7900 XT/ 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold! BeszámítOK
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- INTIMACY MEN SPORT 125 ml parfüm bontatlan, fóliás
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest