Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
oolit
csendes tag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Igazad van, pedig azt gondolná az ember, hogy 2011 január azért nem volt olyan régen. Szerintem ez a game jobban megérdemelné, hogy fogalommá váljon, mint pl. a Resident Evil vagy a Doom 3. (Pedig nagy Quake 3 fan és ID-rajongó voltam/vagyok)
Na mindegy.Most harmadszor álltam neki, kitolom túlélő fokozaton újra, de most nem játék+ módban, hanem simán. Aztán jöhet a negyedik fokozat, majd a hardcore is az ötből. (Alkalmi, Normál, Túlélő, Fanatikus, Hardcore).
Talán a Metro 2033-mal voltam még így, ami szintén döbbenetesen jó játék, és - akárcsak a DS2-ben - annyi a felfedeznivaló (igaz, sok ezek közül apróság) van benne, hogy egyszer nem elég kitolni.
(Most nyírták ki Diana Le Guint a Hans Tiedemann-féle űrhajóról, szóval még az Unitológista templomban vagyok. Epikus jelenet, amikor az óriás szörny utánunk ugrik az űrbe...).
Megyek, tolom is tovább, már öt perce nem játszom, szóval elvonási tüneteim vannak...

Új hozzászólás Aktív témák

- Trollok komolyan
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bittorrent topik
- Anime filmek és sorozatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF RX9060XT minőségi PC teljes garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 94%-os akku
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- 27% - GIGABYTE MO34WQC2 Karcos OLED Monitor! 3440x1440 / 240hz / 0.03ms / FreeSync!
- Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer használt monitor
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest