Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Liberatus
csendes tag
Sziasztok!
Olvastam mit írtok,szerintem is nagyon nagy játék!Bár,ami számomra kissé zavaró az az,hogy valami mindig elromlik,s ha azt a valamit megcsinálom tuti 100-an jönnek hogy vállonveregessenek.Emellett a csaj teljesen kimarad a képből..egy utalás van rá,hogy próbálja a nigger megkeresni a gépben de ennyi.Nálam best of játék,habár még csak a 7. szinten tartok de ez is nagy haladás,mert idáig nem mertem játszani vele
az egér sebessége kicsit lassú,láttam erre többen is panaszkodtatok,de ki lehet bírni.A nézet az elején volt csak zavaró,most már szerintem jobb is mert picit látni ha valaki hátulról közelít.Találtam valamit,nem tudom ti láttátok e már:
1-New Arrivals
2-Intensive Care
3-Course Correction
4-Obliteration Imminent
5-Lethal Devotion
6-Environmental Hazard7-Into the Void
8-Search and Rescue9-Dead on Arrival
10-End of Days
11-Alternate Solutions
12-Dead SpaceÉn marha nagyot néztem rajta...
Új hozzászólás Aktív témák

- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Autós topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Yettel topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az egér sebessége kicsit lassú,láttam erre többen is panaszkodtatok,de ki lehet bírni.A nézet az elején volt csak zavaró,most már szerintem jobb is mert picit látni ha valaki hátulról közelít.